Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
uus seksuaalne orjentatsioon?
 
Lyn 21. november 2001, kl 15.43
olen 24 aastane, kikim püsisuhe kestis 2 aastat.
Praeguseks on kadunnud igasugune huvi püsisuhte ja seksi vastu meestega ning üha atrakiivsemaks ja seksuaalselt erutavamaks on muutunud naised. See tunne on üha süvenedes kestund ligi pool aastat.
Kas tegu on mingisuguse depressiooni liigi või enese (ja seksuaalsuse ) taasavastamisega?
 
naine 21. november 2001, kl 15.47
Lyn
sul pole lihtsalt seda õiget veel teele ette jäänud
ära ole nii tormakas
oled sa mõelnud üldse oma tulevikult
sooid endale hubast kodu ja põngerjaid, kes sind kõige kallimaks peavad

on sul elu eesmärk (kui nii võib öelda) paigas
mõtle natuke
 
hetero 21. november 2001, kl 15.52
proovi ära kui muidu kohe kuidagi ei saa aga arvesta et see kogemus võib kogu su elu muuta - hakkad järsku veendunud lesbiliseks või siis saad kinnitust et oled paduhetero ja see eksperiment jääb sind ebameeldivalt vaevama...
 
j. 21. november 2001, kl 15.57
Lyn

Peaksid proovima, mis tunne on olla mõne naisega ja siis peaks enam-vähem selge olema, kes sulle rohkem sobib või kas sobivad äkki mõlemad.

Mõlgutan ka sellesuunalisi mõtteid, et mis oleks, kui mehe asemel oleks naine, aga hea võimaluse saabudes olen alati põnnama löönud - seega on praegu veel suur kalle hetero poole. Aga mine tea, mis tulevik toob.
 
n25 21. november 2001, kl 16.13
Tahtsin lihtsalt küsida (ise olen veendunud hetero): tekstis kõlas läbi "hea võimaluse saabudes". Kuidas ja kus jam illised naised pakuvad ennast teisele naisele? Ja kuidas üldse tuntakse ära lesbiline naine? Mina küll ei oska selliseid asju vaadata.
 
? 21. november 2001, kl 21.42
kikim?! püsisuhe...ehk seletad vanainimesele lahti?
ja siin pole midagi uut..vana seksuaal orientatsioon
 
j. 22. november 2001, kl 08.19
Need paar tütarlast, kelle silm minu peale jäi, on oma sümpaatia ka väga selgeks teinud. Kõigepealt, nagu ka meeste puhul, vaatavad sind mõnda aega huviga, siis tulevad ja teevad juttu. Samuti tekib peagi mingilaadne kehaline kontakt - minul on näiteks peale lühitutvuse tekkimist käest kinni võetud jne. Ühesõnaga, mina tunnen mingil moel nemad ära ja nemad minu. USA-s kutsutakse sellist nähtust hästiarenenud geiradariks.
 
marie 22. november 2001, kl 13.33
To Lyn


Lugesin sinu juttu, nagu oleksin selle ise kirjutanud.
Olen 23, püsisuhtes 3 aastat ja tunnen üha enam, et hirmus tore oleks omada sõbrannasuhet naisega, kellega ka midagi tõsisemat võiks tekkida.
Viimasel ajal on juba nii, et voodis fantaseerin naistevaheliselt armatsemisest...
 
naine 22. november 2001, kl 14.04
Oli mul kord meessõber kes armastas eksperimenteerida oma sexuaalsusega, näit. suudles oma sõpradega, kaugemale aga justkui minna ei julgenud sest kartis et ehk hakkabki niiväga meeldima et naisi kohe enam ei tahagi vaadata ja peret tahtis kunagi kohe kindlasti luua, mina arvasin siis ka et kui ikka naisevõtusoovi on siis ei maksa end poistega solkida - tea kas oli asjalik soovitus?
 
tähenärija 22. november 2001, kl 16.01
sõna on ORIENTATSIOON
 
tähenärijale 22. november 2001, kl 16.13
ilmselt on nii kõditav teema et kuidagi kohe eemale hoida ei suuda?
 
N27 22. november 2001, kl 16.53
Asi pole üldse hull, olen ka sarnast üle elanud, peale teatud kibestumusi meessooga, aga see läheb üle... See on lihtsalt enenses uue avastamine...nagu arvasidki...see muudab su sensuaalsemaks ja meeste jaoks hoopis põnevamaks...varsti hakkad jälle mehi märkama, nad lihtsalt teevad ennast ise märgatavateks!
 
n29 22. november 2001, kl 18.43
Mulle on teinekord ise juurde tuldud ja suudeldud, küll kaelale küll põsele ja kord isegi agressiivselt ja keelega - omaarust olen hetero ja mingeid geidarvibratsioone välja ei saada... mitte et see väga ebameeldiv oleks olnud aga ruumis viibinud mehed on küll alati sõnatuks jäänud(pikaks ajaks).
 
mees 22. november 2001, kl 22.41
no ma suudlex sind ka mujalt kui kaelalt...
 
n29 22. november 2001, kl 22.51
mehele
arvasin et see on naiste teema...
 
varasem crissu 26. november 2001, kl 12.22
aga äkki on sul mingi psüühiline häire - ehk lihtsamalt öeldes oled pisut põrunud. Võib olla peaksid kaaluma Paldiski maanteele pöördumist -annavad asjalikkju abi.
 
crissu 26. november 2001, kl 12.24
JÄTA JUBA JÄRELE
 
... 26. november 2001, kl 12.36
Kas nii tundlik v6i?Ju ei sobi sa teistele n6u andma kui ei oska sa isegi olukorrast valja tulla!Sarnane t6mbab sarnast!
 
crissu 26. november 2001, kl 12.42
kulla kolm punkti (...)
ega ei tükigi sinna nõu andma, kus ei oska kaasa rääkida

ma ei taipa lihtsalt, miks on vaja kellelgi hakata teise kommija nime all justnimelt negatiivse tooniga teksti pilduma

seksuaalsuse kohapealt pole siia midagi lisanudki, kuna arvan, et see on niisugune isiklik teema et siia sobib arvamau inimeselt, kes ise midagi sellist on tunnetanud - mina seda ei ole

ei mõista ma hukka ka neid naisi ega mehi, kes omasooliste vastu enamat kui sümpaatia tunnevad...... kirjutas:
>
> Kas nii tundlik v6i?Ju ei sobi sa teistele n6u andma kui ei
> oska sa isegi olukorrast valja tulla!Sarnane t6mbab sarnast!
 
malle 26. november 2001, kl 14.11
Proovi järgi siis kuidas naisega on. Mingi aeg hakkas ka minus tekkima huvi naiste vastu. Siis ühel hetkel maandusingi kena tüdrukuga voodisse. Pärast seda võin küll öelda, et naised on ilusad kuid seksida tahan vaid meestega. Mitte, et see tüdruk voodis nii jube oli, et mind igaveseks lesbiridadest minema peletas:))
 
Renate 27. november 2001, kl 00.45
Tegu pohjus on Sul seal hallolluses!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!