Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
rutiin
 
45+ 23. november 2001, kl 08.59
Abielus oldud 23 aastat,üles kasvatatud kolm last,lapselapski olemas ja elu hakkab igavaks kätte minema.Eriline väljaskäija ei ole, kodu korras.Retsepte palun.
 
o 23. november 2001, kl 09.07
Nüüd oleks aeg leida endale mõni uus hobi, minna poliitikasse, tegelda heategevusega, jms maailmaparandamisega.
 
Nils 23. november 2001, kl 12.27
Proovi tegeleda sellega, millest sa oled unistanud. Vota ette aktiivne kahaline tegavus ning naudi seda.
 
jalutaja 23. november 2001, kl 12.30
minna uuele ringile?
 
Plahh 23. november 2001, kl 13.14
Mh, mida sa oled 45 aastaga kogunud endasse? On sul ehk miskit väärtuslikku jagada...siis jaga. Lastekasvatamise ajal on sul tulnud ette kindlasti loobumisi, luba neid nüüd endale.
Ja vaata täpselt järele, kas see rutiin on sinu ümber või hoopis sinu sees... viimase variandi puhul peaksid võtma iseennast ette, uuri ja urgitse, kui igav inimene sa oled iseendale, sest siis võid sa olla samasugune ka teistele...
Ühes uure pere ema ütles oma 50 juubelil, et nii sõbrad-sugulased, ole elanud pool elu teile, aga järgmise pool elu kavatsen ma elada iseendale... niipalju kui mina tean, elabki- kirjutab, käib trennis (suurim lootus on surra võrkpalliplatsil), korraldab pidusid ja olenguid, longib metsas, joob veini ja peab armukest, ja ime küll- pere kõik puhta alles...
 
45+ 23. november 2001, kl 14.46
Metsas lonkimas olen kogu aeg käinud, viimasel ajal on vein ka meeldima hakanud,peod ja olengud ei meeldi kohe kuidagi ja armuke ka juba na ära peetud...
 
Renate 27. november 2001, kl 00.41
Retsept:Sa muretse endale see ARMUKE,pane loaotsa-hea valjaskaija,diivanipeal istuda,jooksta,jalutada,lillikasta &nuusutada!Ja nii mitu head asja,ei mingit rutiini,vahemalt esimesed 24 tundi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!