Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
suuseks
 
TERJE 26. november 2001, kl 12.21
Tere!
Mure selline: olen küll aktiivne naisterahvas, tihti ise vahekorra algataja, seksist rääkida ei häbene mehega, eksperimenteerida meeldib ka, aga on üks asi, millest ei julge mehega rääkida, ja see on suuseks. Ei julge talle öelda, et pean end oskamatuks, sest pole suuseksi teinud kunagi, tahaksin proovida küll, aga tahaks, et mehel oleks hea, mitte et minu oskamatus hoopis ära rikub asja. Olen lugenud teooriat siit ja sealt, aga kardan seda hetke, et kui asjaks läheb, siis oskan ikka kuidagi ära rikkuda midagi. Kuidas kartusest võitu saada?
 
varasem crissu 26. november 2001, kl 12.24
Ära siis tee kui ei oska või harjuta enne porgandi peal. S¨¨uda läheb pahaks, öäkk.
 
Feliks 26. november 2001, kl 12.26
:)) ära tõhja muretse...väga raske on midagi suuseksiga ära rikkuda:)))
 
tera 26. november 2001, kl 12.47
Ära karda. Alguses pead hell olema, siis aina tugevamini imema ja keelega loominguliselt töötama. Ära hambaid lase vastu minna. Minu partner alguses lasi hambaid ka kogemata vastu, ruttu läks kibedaks.
 
TESS 26. november 2001, kl 12.56
varasem crissu võikessaoled
Miks sul süda pahaks läheb?
 
crissu 26. november 2001, kl 13.01
tere TESS
ma ei tea kes on see kes tänasest alates kasutab igalpool siin crissu (ja ka varasem crissu) nime IGATAHES EI OLE SEE MINU MOODI NIIMOODI NÄHVATA

tervuitused
ÕIGE CRISSU
(karta on et ka see märge võetakse selle õelutseja - provokaatori poolt kasutusele nagu minu kirjutatud varasem crissu nimi juba läks tema poolt ringlusse)
 
blaah 26. november 2001, kl 13.10
Päris crissu!

Ära muretse selle originaalitseja pärast, kes sinu nime ilmselgelt mustata püüab. Need, kelle arvamus Sulle sel teemal võiks oluline olla, oskavad sõnastuse, mõtteviisi ja kirjapildi järgi ilusti vahet teha, kas see on Sinu kirjutatud või mitte.
Las ta võimleb, küll ära tüdineb. Minu nime on ka paar korda ära võetud (mitte küll selliselt pahatahtlikult).
 
helen 26. november 2001, kl 13.33
ma arvan, Terje, et sul pole küll põhjust muretseda-
tee nii nagu sulle endale meeldib, kui sulle sama asja tehtaks.
ja ära mõtle selle peale, et ei oska, sest siis ei oskagi!
 
Elmar 26. november 2001, kl 13.34
ära põe. See, et sa selle ette võtad teeb mehel juba tuju rõõmsaks. Suhtu mänguliselt, ära tühja niisama nühi.
 
huu 26. november 2001, kl 13.48
Hirm on selline asi mida tunneb mingil määral iga inimene ja mis pärsib paljusid tegevusi. Samas on hirm vaid paljas mõte ja sellega toimetulek vaid sinu enda teha. Loomulikult oleks mõistlik tegeleda hirmu põhjustega kuid veidi aitab ka kui mõtleksid nii: keegi pole sündinud meistriks; kõik inimesed eksivad ja teevad vigu; julge pealehakkamine on pool võitu; harjutamine teeb meistriks; julge hundi rind on rasvane jne
 
stig 26. november 2001, kl 14.18
Sa võiksid sellele suuseksi mõttele läheneda kui pulgaga jäätise söömisele, pean silmas sellist hellemat jäätise söömist ilma hammaste abita.
Arvan, et kui Sul on olemas huvi ja valmisolek selleks, siis võid ju partnerit ka verbaalselt hellitada oma mõttega ning tõenäoliselt on ta rõõmus ja valmis Sulle ka ise nõu andma.
Reeglina on tegevus ju nauditav mõlemile ja kui Sulle selgub, et see Sulle tegelikult ei sobi, pole midagi teha.
Nii et nagu paljudes asjades, on ka siin julge pealehakkamine vähemalt pool võitu.
 
68 26. november 2001, kl 14.25
aga kas tema sulle teeb?
 
Mari 26. november 2001, kl 14.26
Öäk! Võibolla tõesti tahad mehele head teha aga kas ta ikka on seda väärt. See ikka nii intiimne paigake, et..... hakkad tegema mõnu talle ja äkitse selline haisupulk vastas et öäk. Kui seni häbened teha siis pärast "üllatust" EI TAHA teha. Muidu kena/armas mees võib selles piirkonnas enda suhtes üsna räpakas olla. Nuusuta enne salamisi järgi:))Parem ülse mitte selliste asjadega tegeleda. :))
 
Katja 26. november 2001, kl 14.31
Aga joo paar klaasi veini ja tee tõesti siis kui isu peale tuleb. Ole suhteliselt õrn, sest liiga tugevasti tegemine rikub kõik ära, liiga õrnalt tegemine aga vaid pikendab naudingut. Võiksin ju täpsemalt seletada, aga mõni peab ehk imelikuks. Ma arvan, et vastavaid juhendeid leiad internetistki. Ja ega sa pea esimestel kordadel algusest lõpuni tegema (võid ise kah ära väsida kui kogemust vähevõitu)--võta seda lihtsalt kui soojendust ja, nagu Felix ütles, väga raske on mööda panna (kui vaid liiga kõvasti ei tee). Küll sa siis ise juba tunned, millal tal parem on ja millal natuke vähem hea.
 
Ben London 26. november 2001, kl 14.38
Julgust, Terje! Minu kallis kaasa polnud ka selle tegevusega kokku puutunud ja samuti häbenes pisut, aga ma olin üliõnnelik, kui ta esimese sammu astus. Nüüdseks, minu reaktsioone jälgides ja minu delikaatseid nõuandeid kuulda võttes on ta jõudnud sellise fantastilise tasemeni, millest mul varem igasugune ettekujutus puudus :)

Hea tahe on igasuguse õnnestumise alus. Küll sa näed, kui sa selle otsuse teed, püüab meeski sulle uusi ja huvitavaid üllatusi valmistada.
 
pluss35 26. november 2001, kl 14.48
Kogenud minetitegijana soovitan Sul harjutada näiteks jäätise limpsimisega - seda sa ju ka ei hammusta, ikka keelega ringe ja mõnuga...
Ja loomulikult eeldab see teatud lähedust ning usaldust. Kui oled väga nooruke, siis võid oma sama noorukese partneri äragi ehmatada, aga kui olete lähedased ja usaldate teineteist, siis on lisaks jäätisele vaja vaid veidi julgust ja pealehakkamist. Naudingud on pealehakkamist väärt ja mõlemapoolsed.
 
Minake 26. november 2001, kl 15.08
Nojah, ega kontvõõrale tegemisest vist juttu polnud. Ise küll ei paneks räpase mehega leiba ühte kappi, aga ma arvan, et selleks ajaks on ikka pilt selge, kas mees puhtust peab.
 
pupsik 26. november 2001, kl 16.22
Mis räpasusse puutub, siis kui te koos elate, on ju enne voodisseminekut näha, kas ta dushi alt läbi käib.
 
. 26. november 2001, kl 18.45
mina ka kohutavalt kardsin. lükkasin asja ainult edasi. lugesin siit ja sealt...
aga kui uus mees küsis, kas oled kellelegi suuseksi teinud? väitsin säraval silmil - lõdvalt (MEES EI PEA TEADAMA, ET SA POLE VAREM TEINUD) aga oma moodi. tõin jogurti paki ja valasin peenise sellega üle :) mehe rõõm oli üüratu, vaikselt alt ülEs hakkasin limpsama, järjest ahenemaks läksin ja mees läks järjest pöörasemaks.

jogurtiga liialdada ka ei tasu, piisavalt, et jõuad ikka ära limpsata, mees ei läbe liiga palju ka oodata.
kui jogurt otsas võtad juba käed appi ja nii ta läheb... kui spermat neelata ei taha (ei julge), lase see esialgu omale pihku... sel pole vahet.

mina sain julgust sellest, et esimene kord õnnestus suurepäraselt

EDU SULLE. ja põhiline - SA PEAD ISE SELLE TEGEMIST NAUTIMA!
 
Renate 27. november 2001, kl 00.36
Kuule tibikene,Sa lutsi seda looma sardelli,nagu harjutamise mottes!!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!