Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
veel armukestest
 
kah armuke 27. november 2001, kl 20.46
olen abielus, kolisin oma mehe juures armukese pärast ära, sest lained lôid üle pea kokku. armuke ütleb, et ma olen tema elu armastus ja ma tean, et ta armastab mind üle kôige maailmas ja oma naisega on nagu on, et ega nad läbi ei saa. mu armuke on minuga väga ônnelik ja ka mina temaga, aga oma naise juurest ära ei tule. tülitseb ja kakleb naisega ja naine teab minust ja teab, et mina tulin oma mehe juurest ära ja teab, et mees on minuga enamus ajast, aga ikka hoiab oma mehest kümne küünega kinni. ei tea enam isegi, mis ma tegema peaksin.
 
nuti 27. november 2001, kl 20.51
kardan et sulle jäävad küll vaid tühjad pihud...
 
Luuna 27. november 2001, kl 23.56
Pole mina veel naind naist,kes kymne kyynega oma meest kinni suudaks hoida!Selle jaoks on muud p6hjused kui mees kodu jatta ei suuda.V6ibolla sina polegi loodud sellest aru saama!Kahju sinust ja su mehest!Lainetel on t6esti oma v6lu,ma m6tlen siin merelaineid,ja on nad ka sama ohtlikud kui yle pea kokku l66vad.V6ibolla ikka on peale sinu ka veel midagi(kedagi),mida(keda)su armuke maailmas k6ige rohkem armastab.Yhe variandina pakun valja VABADUSE...
 
Mrs X 28. november 2001, kl 08.59
Kui suure armastuse väel ka naise juurest ära ei tule, teades et sina vaba oled, no millal siis veel??! Üsna tõenäoline, et ei tulegi.
 
mumm 28. november 2001, kl 12.44
Kõik asjad ei sünni üleöö. Kui abielupaar on elanud kaua koos, siis seoab neid kõige muu kõrval ka harjumus ja pikaajalise suhte lõpetamine võib olla keeruline isegi siis, kui armastust enam ei olegi.
Mehe naine võib mõnda aega kümmne küünega kinni hoida küll, hüsteeritseda ja skandaalitseda, võib-olla vaikset õnnetut mängida jne. Purunenud illusioonidest vabanemise protsessis on ka omad faasid nagu leina ja igasuguse õnnetuse puhulgi. Aga see võib olla ainult aja küsimus, millal ta sellise mehe lahti laseb, kes teda tegelikult enam ei armasta (kui ei armasta).
Kui pikalt Sa ise juba vaba oled?
 
emily 28. november 2001, kl 13.33
Loodan, et su abielu oli muidu ka nõme ja oleks purunenud varem-hiljem. Siis said ehk niigi palju kasu, et lõpetasid mõttetu suhte tänu armukesele pigem varem kui hiljem. Aga loota, et armuke sinu eeskujul talitab, sul eriti ei soovitaks.
 
kassike 28. november 2001, kl 20.43
mul tuttavad läksid lahku peale 15 aastat kooselu-naine viskas mehe välja ja see kolis armukese juurde ja abiellusid kah kohe...no ja nyyd mees käib kord voi paar nädalas vana naist rautamas...nii et armukese staatus on nyyd ex-naisel ja vastupidi...
 
Marge 29. november 2001, kl 15.46
olin ka võõrasse armunud. Nüüd olen sellest üle saanud. Kas sa tead kui kerge on nüüd olla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!