Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Naised,arge tehke ise oma elu keeruliseks!
 
Renate 28. november 2001, kl 22.18
Selle teema panin lihtsalt pusti,teie enda teemade ja kommentaaridest lahtuvalt,Naised,toesti arge tehke oma elu ise raskeks/keeruliseks!Tegelege rohkem enda sisemise elu/ilu korraldamisega.Ja ka siis tunnete,et need armuasjad polegi niii kohutavad/koledad/monusad/nautitavad/ihaldatavad....!
 
jaan 29. november 2001, kl 09.47
Naised m6elge v2hem!
 
URVE 29. november 2001, kl 13.57
Naised, mõelge jaani peale vähem! Parem üldse mitte. Ja teisedki jaanid olgu omaette. Ja ongi elu vähem keerukas!
 
Kathy 29. november 2001, kl 15.36
Tubli Renate, sul on 100% õigus
 
... 29. november 2001, kl 15.44
Ma ei taba matsu, milleks selline teema ja mida siin üldse kommenteerida on. Aga ok.
 
Ullike 29. november 2001, kl 18.41
IGAL LOLLIL OMA L6BU!
Jahuge edasi kui midagi muud targemat teha pole!
 
tydruk 20. detsember 2001, kl 15.42
naine mõtleb nii:

Kui minu mees teeks seda ja seda ja seda ja käituks nii ja nii ja nii siis mina saaksin teha seda ja seda ja seda ja kui minu mees tahab seda ja seda ja seda siis mina pean oma aega sättima nii, et selle asja teen siis ja selle asja jätan tegemata ja selle asja teen homme ja kui minu mees ütleb mulle nii, siis mina teen seda ja seda ja seda ja kui ta ei ütle, siis ma ootan, et äkki ta ükspäev mõtleb ja kui ma ükspäev ei jõua midagi ära teha, siis minu mees võiks ju ometi näha, et mul on abi vaja aga kui mees ei näe siis ma olen ju nii õnnetu ja tegelikult ta ei armasta mind ja minu sõbranna1 ütleb seda ja minu sõbranna2 ütleb toda ja appikene ma üldse ei tea mis nüüd edasi saab ja mis minust saab sest mul on kool pooleli ja mehel võeti palka vähemaks ja ma olen nii palju juurde võtnud ja mu mees ei taha mind enam nii nagu alguses ja ta üldse ei räägi oma tööasju mulle ja ma üldse ei tea mis nüüd saab ja APPI ma olen ÕNNETU!!!!

Naised... tõesti... HAKAKE ELAMA OMA ELU!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!