Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kas seksi pärast on mõtet?
 
Minna 30. november 2001, kl 01.21
Mida teha? Tahaks poissi maha jätta, aga seks on liiga hea. Muidu ta ei meeldi mulle. Kas seksi pärast on mõtet koos elada?
 
kullatükk 30. november 2001, kl 01.53
Ütleks Sulle, et küll Sa leiad uue ja veel parema(seksija), aga ega see nii kerge ei ole. Samas pelgalt selle pärast koos püsida on ka veidi masendav?!
Sa pead vist siiski sellele arusaamisele ise jõudma.
Ja kuidas on üldse võimalik see, et seks on hea kellegagi, keda muidu ei kannata?! Ja kui Sinule see kutt tegelikult ei meeldi, siis äkki jäätegi vaid voodisõpradeks.
Head otsustamist.
 
piloot 30. november 2001, kl 08.40
See on küll oluline argument...igal juhul olulisem,kui viiulimängimise oskus!
 
Marie 30. november 2001, kl 08.56
Oli minulgi kord noor ja roheline peika. Voodis oli tõesti megahea, aga muidu oli ta alles veel loll. Ühesõnaga muidu ta ei meeldinud. Ei välimuselt ega iseloomult.Maha jätsin ta, sest seks ei olnud määrav. Ja nüüd olen leidnud inimese, kelles on olemas kõik hea... Otsi, küll leiad parema!
 
Tova 30. november 2001, kl 09.13
milleks seda poissi üldse maha jätta või üles võtta. Kui ainult seks on jube hea, ülejäänu on jama, siis tulebki temaga seksida. Mitte kinos käia. Ühesõnaga - üldse mitte temaga "käia".
 
Irma 30. november 2001, kl 12.32
Usun ka, et Su peika pole esimene ega viimane hea seksija siin ilmas. Seks, mida jagad kord armastatud mehega on emotsionaalselt palju täiuslikum ja enampakkuv kui vaid füüsiliselt saadud rahuldus.
 
mina 30. november 2001, kl 13.09
mul oli ka kord tüüp- muidu kole ja loll, aga voodis oi,oi,oi....ega ma temaga kuskil avalikus kohas küll ennast ei näidanud, aga lõpuks viskas ikkagi pildi tasku ja lasin ta mõnusast voodist jalga. seega Minna, naudi mõnda aega ja siis saada viisakalt minema.
 
Emma 30. november 2001, kl 13.52
Hea oleks,kui mõlemad tingimused oleks täidetud.Mul on partner,
kes muidu on tore poiss,kuid seksuaalselt mind ei rahulda.Aga
võib-olla olen süüdi ise ja tema teeb kõik korralikult.
 
tsinna 30. november 2001, kl 14.44
Ühinen nendega, kes ütlevad, et naudi siis seda, mis hea, kuni ilmub silmapiirile keegi, kes lisaks seksile ka sinu muid nõudmisi täidab.
Mul oli ka suhe mehega, mis põhines ainult seksil. Polegi pärast paremat meest voodisse leidnud. Ta oli aga haridustaseme poolest minust kõvasti all, minu tuttavatega oli tal lihtsalt ebamugav. Praegune mees pole voodis nii hea, aga muidu on väga OK.
 
Skiso 30. november 2001, kl 14.44
Emma - kuidas seksimise kvaliteeti korralikkus määrab?

Minna - mind huvitab kah, et mis temas Sulle nii vastumeelset on ja kuidas saab seks klappida kui inimest ei kannata? Minu jaoks pisut arusaamatu
 
Skiso 30. november 2001, kl 14.46
Tsinna - kas praegust varianti hindad paremaks? Kaua koos olnud oled?
 
kiipsu 30. november 2001, kl 14.51
seksida saab sellise inimesega v hästi, kes ei meeldi. Lihtsalt lolli peaga jood ennast ükskord täis, satub ette see mittemeeldiv mees ja hakkab äkki meeldima... Hiljem meenutad, et oli hea ja tahad veel. Nii ta mõni aeg hea ongi- seks ma mõtlen. Hiljem tuleb mõistus koju...
 
Kis 30. november 2001, kl 17.16
Noh, vibraatorit ei pea ju kah südamest armastama ent siiski on ta aeg-ajalt vajalik...
 
mina 30. november 2001, kl 19.18
kuule Kis, olgem ausad- elus asi on ikka hulga etem.
 
tsinna 01. detsember 2001, kl 00.15
Skisole - praegust varianti hindan paremaks. Toda teist võtsingi kui ajutist värki. Praegusega oleme koos olnud kaheks aastat.
 
Minna 01. detsember 2001, kl 22.47
Aitäh kõigile kommenteerijaile.
Skisole - ah et mis mulle vastumeelt on ja kuidas klapib inimesega seks, kes muidu ei meeldi. Vastumeelt on see, et haridustase jääb minu omale alla, huvid on erinevad, õigem oleks öelda - kitsad (tal :-), naljad on sageli lollid ja isegi välimus pole 10 points (keha on küll fantastiline). Aga seks klapib lihtsalt sellepärast, et tal on fantaasiat, annet ja sellist sisemist vabadust selle koha pealt, mida ma veel kellegi juures nii palju kohanud pole. Õigem oleks öelda - jätsin tema ja selle hea seksi pärast suhte, kus oli kõike muud, ainult seks oli selline 3/4. Mõnikord mõtlen, et võib-olla ongi seks nii hea sellepärast, et oleme nii võõrad, muidu, kui oleks suur lähedus, tuleksid sellised õe-venna noodid sisse. Aga tegelikult muidugi tahaks meest, kes oleks must vaimselt üle ja nii edasi...
 
angel 07. detsember 2001, kl 13.06
Kuule Minna!
Oled sa napakas või niisama üritasid lugejate arvelt nalja teha???
AINULT SEKSI PÄRAST koos elada?????
Ori või prostituut, kummaks sa ennast teinud oled??
Mitu aastat sa selle vastumeelse inimesega siis kavatsed seksida 5? 10? 15? Ega elu ei koosne seksimisest ainult!
Mis siis, kui tulevad ajad, kus seks ei ole primaarne? Mis sa siis temaga peale hakkad? Aga siis uut inimest otsida võib olla hilja, sest oled vöhe vana juba? Kas sa selle vastumeelse inimesega kavatsed lapsi ka soetada? Kui jah, siis ...
Sorry, tahaks sind aidata, kuid mul lihtsalt ei ole sõnu...
 
(/% 29. detsember 2001, kl 17.53
kui sex on hea siis ära jatta aga võiksid teisi poisse ka katsetada. see ei tähenda et sa @!#$ oled. sest kui jättad selle maha ja ei leia teist mees kellelt saaks nii hed nikku siis on sittMinna kirjutas:
>
> Mida teha? Tahaks poissi maha jätta, aga seks on liiga hea.
> Muidu ta ei meeldi mulle. Kas seksi pärast on mõtet koos elada?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!