Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Abielus ilma kepita
 
kaku 05. detsember 2001, kl 15.22
Ja mul on mure...Tahaks keppi aga mees ei anna. Abielukriisi tõttu elasime 2a lahus - mina lastega kodus, tema armukesega. Nüüd oleme kuidagi jälle koos. Eks ma andsin talle südames andeks! Jutu sees tuli välja, et kui tal isu peale tuleb, siis tellib endale prostituudi....No mis siis nüüd saab? Kas jälle pean endast vigu otsima? Kui püüdsin välja uurida, milles siis probleem on, sai ta vihaseks ja ütles et see ei ole minu asi!!!! Kuidas ei ole siis - ma olen ju ta naine ja tahan keppi,olen 30 aastane, mees 38.....Mis on lahendus, kes oskaks öelda küll...
 
? 05. detsember 2001, kl 15.32
mis mõttega sa temaga siis üldse elad, ehk "oled kuidagi koos", nagu ise väljendud?
 
helen 05. detsember 2001, kl 15.44
ta ju ei armsat sind üldse ega respekteeri kui niimoodi ütleb.
miks sa temaga koos oled?
 
Minake 05. detsember 2001, kl 15.54
Sel juhul ta kasutab ilmselt ainult elamispinda ja ilmselt lahkub, kui teise leiab. Soojadest suhetest, rääkimata armastusest, pole siin juttugi. See suhe ilmselt on katki ja parandamist ei ole lootagi. Ilmselt pole mõtet sul ka ennast piinata sellise kooseluga. Tuleb pöörata elus uus lehekülg.
 
kaku 05. detsember 2001, kl 15.59
Nii see vist on tõesti, et mind kasutatakse ära aga ma ei julge selle peale mõelda eriti:(
Ikka hellitan ennast mõttega - ehk hakkab laabuma....Peres kasvab kolm eelkooliealist lapsukest.....
 
maarja 05. detsember 2001, kl 16.23
ei laabu midagi
 
nõutu 05. detsember 2001, kl 16.35
Kkaku kirjutas:
>
> Nii see vist on tõesti, et mind kasutatakse ära aga ma ei
> julge selle peale mõelda eriti:(
> Ikka hellitan ennast mõttega - ehk hakkab laabuma....Peres
> kasvab kolm eelkooliealist lapsukest.....

Kaku, see mees on ikka paras vastutustundetu tüüp lihtsalt, provotseerib, et sa ta minema kupataks, sest ise ta ei julge seda otsust teha, pole kuhugi minna vist! Kahju lastest, sina ei pea ometi paastuma oma parimas naiselikus eas. Kunagi teil ju oli midagi kui lapsed olete teinud?
 
Nelli 05. detsember 2001, kl 16.43
Nõus eelpool öelduga. See mees ei vääri Sind ja enne ole juba üksi kui et sihukesega. Küllap leiad Sinagi veel omale tõelise mehe! See praegune küll miski mees ei tundu olevat!
 
helen 05. detsember 2001, kl 16.48
3 LAPSEGA ON SEE IKKAGI SUHT RAKSE UUT MEEST LEIDA.
 
kaku 05. detsember 2001, kl 16.54
Muidugi on kolme lapsega uut raske leida! Ja ma arvan, et mees ise teab seda ka väga hästi! Aga selline elu on ka halb, muudkui loe ja imesta, kuidas teised kepivad ja sina pead ise endaga hakkama saama....Juhusuhteid on mul sel ajal olnud, kui mees kodust eemal viibis....see ei olnud see...ma leian, et paeb olema kindel partner, kellega koos areneda ja vaheldust otsida...
 
james 05. detsember 2001, kl 18.53
Püsiarmuke.
Kolme väikese lapsega leiad ainult tühikargajaid ja need ei karga kaua. Otsi sugueluks sobiv armuke, parim oleks abielus ja lastega tüüp ja pereelu ela edasi.
 
maia 05. detsember 2001, kl 23.10
Ai ,see on karm ,kui elamispinna ja mugavuse pärast mees veel nö. minema pole läinud. Mina ei saa aru ,miks naised endaga nii lasevad teha. (pind on tema oma?) Kepp kepiks ,aga kui kogu muu suhtumine ka selline on ,siis on asi hull. Olen sellist asja kõrvalt näinud ja EI saa aru . Ja naine võtab mehe ikka ja jälle tagasi kohe ,kui mõne järjekordse kallimaga on asi rappa läinud. Kepi puudumine võib põhjendatav ja parandatav olla , aga üldisema toe ja toetuse puudumine siiski mitte (arvan mina,kes ma tegelt veel suht eluvõõras olen).
 
Nils 06. detsember 2001, kl 09.23
Kui su mees on arg ja ei julge otsustada, siis tee see otsus ise ara. Parem oudne lopp, kui loputu oudus! See mees on taielik jubu (tegelt on kurb, et oma sookaaslasele niimoodi utlen) ning ara sa jumala parast lase tal niisama minna, garanteerigu sulle ja su lastele normaalne materiaalne tulevik. Ka sinu jaoks on olemas mees, kes sind tahab!
Edu!
 
mari 06. detsember 2001, kl 11.35
no muidugi, kohe on nutt lahti, et mees on siga. ega nainegi midagi paremat pole, kui meest ainult selle eesmärgiga peab, et vast "saab keppi". kolme lapse emal võiks natuke viisakam suuvärk olla. olete paras paar oma mehega.
 
mees2 06. detsember 2001, kl 11.45
kaku, sinu mehe käitumine vihjab tema alateadlikule soovile sind alandada, avaldada sulle survet et teievaheline suhe saaks parendatud sinu poolt kuna ta ise ei tule sellega toime
 
. 06. detsember 2001, kl 15.16
To mari.
Sinu kommentaar näitab, et sul pole ladvas kõik korras. Kui sa teema ivale pihta ei saa, siis mine koju.
 
mina 06. detsember 2001, kl 18.19
ma sain mari kommist nii aru, et kui on juba kolm last, siis vängemaid sõnu enam pruukida ei või
 
x 06. detsember 2001, kl 18.45
JAH
KOLMELAPSE EMA VÕIB VÄLJENDUDA VAST NII, ET VAJAN REGULAARSET SUGUELU...
 
teine mari 06. detsember 2001, kl 20.05
katsu vaadata ka ennast yle. a"kki oled pisut liiga priskeks muutunud ja ei hoolitse enda eest. Mitte et Sa peaksid selle praeguse mehe heaks seda tegema, vaid ikka enda jaoks. Oennelikud ja enesega rahulolevad inimesed toembavad ligi, ka 3 lapsega. Las elab siis see inimene Sinuga koos, kui tal vaesekesel pole kuhugi minna, Sina aga mine oma eluga edasi ja a"ra haletse ennast. Pealegi hea see, et on kellele lapsi hoida ja"tta. Vast Su mees va"givaldne ei ole.
 
mari 07. detsember 2001, kl 00.08
kuule autor, mis see teema iva siis oli,peale selle et mees sind ei taha ja sina tahad keppi?? sinuarust seisabki elu kepi najal või? jäi lihtsalt mulje sinu sõnastusest, et peale kepi sind kooselu puhul muu niiväga ei huvita. kui meest ainult voodi tarbeks vaja siis no andke andeks!!
 
mari 07. detsember 2001, kl 00.17
eelmist kommi ei mõelnud tegelikult kakule, vaid isikule, kes end ainult punktiga tähistas ja minu jaoks probleemi tõstatajaga samastus.
 
kullatükk 07. detsember 2001, kl 12.21
Tunnen väga hästi üht meest, kes elab koos naisega täpselt samamoodi nagu Sinu mees. Naine muudkui loodab ja annab järgi kõiges, et mees vaid natukenegi almuseid jagaks. Mees aga on sellest naisest ülimalt madalal arvamusel ja ei varja seda kellegi eest. Iga kord, kui mees püüab ära minna, siis algab üks lõputu palumine-anumine. Mees on muidugi liiga nõrk, aga seda kon ka naine. See kamm on kestnud kaks aastat ja kaheaasta jooksul on naine saanud keppi ühe korra. Se oli siis, kui nad päris lahku läksid. Aga peale seda keppi palus naine tal mitte minna. Nüüd on nad ikaveel koos. Mees kepib idas-läänes, naine aga loodab. Kuna seda meest tõesti hästi tunnen, siis võin arvata, et ei iial ei hakka ta seda naist enam armastama, austama ega ka @!#$.
 
tydruk 20. detsember 2001, kl 15.36
AAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPIIIIIIIIIIII
NAISED palun ärge tehke meile, naistele häbi!!!!
tegelikult kah...
mehi on maailmas küll vähem kui meid, aga see pole põhjus miks paljud meist lasevad endaga käituda kui kõntsaga!
Lastele pole vaja ema keda nende isa ei aksepteeri. Lootusega, et sellest aru ei saa ainult petate iseennast! tõsiselt!

Keppi saamine naisele on maailma lihtsaim asi...
 
päkapikk 29. detsember 2001, kl 17.49
mis see siis ol£u. kui sa tahad keppi siis saa seda kas mehelt või otsi armuke ,sest mees prostituudiga´(kes on muide olemas) on väga halb nikkuda. ma olen proovinud. ta ainult tõmbab su läbi ja läheb ei mingit õrnutsemist ega muud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!