Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Soome emadele
 
pi 08. detsember 2001, kl 13.55
Küsimus Soome emadele. Uurin veidi maad. Olen jõudnud järeldusele, et peredele kellel on laps/lapsed saavad kiiremas korras riigilt korteri. Oleme mehega mõtelnud lapse hankkimise peale aga elame minu vanematega samas korteris. Korterijärjekorras oleme juba 1,5 aastat ja kedagi me ei huvita. Tundub, et ainult laps viib mind siit põrgust vabadusse. Kuidas teie korteri saite?
 
getter 08. detsember 2001, kl 15.03
aga palju oleneb ka kust sa korterit hangid, (voi kuigi võrd)
Mina olen kolinud kaks korda ja mõlemil korral on tulnud korter poole aasta jooksul(kaks last ka muidugi asja juures). Kas oled proovinud hankkida KANSA oy:lt(endine JUHOLA oy). Odavad ?? korterid ja rahvas vahetub pidevalt.
 
sipsu 18. detsember 2001, kl 22.13
Minu meelest saavad just noored kellel vanemad koos ei ela rutem korteri, ja need saavad veel rutem kellel on mingi häda vöi siis väga kriitiline ja kiire asi...tavaliselt noored räägivad vanematega kokku et näiteks laps läheb sossu ja räägib et ei saa vanematega yldse läbi ja vanemad ei anna yldse raha ega midagi...ja siis vähe ajapärast kutsutakse vanemad ja vanemad räägivad midagi kokkuu jne ja siis tavaliselt sossu on vaadand korteri sellele noorele.... vot kuda siin asjad käivad. Ja see kah öige jutt et se oleneb kust sa seda korterit tahad :)
Ja kui sa kogu aeg neid ei pommita siis nad ei teegi midagi....vöt telefon kätte ja iganädal paar korda helista....ja veel...kui oled aasta järjekorras olnd siis see asi unustatakseära nii et helista paar korda nädalas!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!