Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Eetikast
 
Pippin 08. detsember 2001, kl 16.45
Kes põrsas on sõna-sõnalt maha kirjutanud minu probleemi ja teinud sellest sopaajalehe sopaartikli? Ma ei teadnudki, et Nelli Teataja nimeline ajaleht veel ilmub aga juhuseid pole olemas, keegi oli selle töö juurde laokile jätnud. Reedene leht, neljas lehekülg, eksida ei ole võimalik, sest ajakirjaniku-tobu pole viitsinud asja nii-öelda oma sõnadega ümber panna. Paluks honorar mulle. On see keegi teie hulgast või mõni muu saast?(Naljakas oli muidugi ka, kui kiiresti on võimalik suurele areenile sattuda - nimi muidugi muudetud!)
 
mees2 08. detsember 2001, kl 17.03
Sinu probleemiga olemuselt sarnaseid probleeme on paljudel. Oma probleemi tegid ise avalikkusele kättesaadaks, ajakirjanik kasutas selle enda huvides lihtsalt ära. Antud juhul ei näe sul probleemi, tunded vaid.... Iseasi kui on kasutatud sinu või sinuga seotud inimeste nimesid.
 
Pippin 08. detsember 2001, kl 17.37
Probleem on selle, kas selline ärakasutamine on eetiline? Looban, et mõistet lahti seletama ei pea.
 
Pippin 08. detsember 2001, kl 17.38
Vabandan vigade pärast.
 
mees2 08. detsember 2001, kl 18.27
Eetilisus oleneb sellest kuidas ajakirjanik midagi esitab. Ei ole artiklit ise lugenud, netis ka alles vana leht üleval. Oli see hasartmängust? Honorarist...kindlasti oli ju ka autori nimi all. Netist saad numbri, helistad ja küsid. Küsija suu peale ei lööda...Lõpp hea kõik hea
 
mees2 08. detsember 2001, kl 18.38
Mõiste on arusaadav aga küsimus oleks küll: kuidas saab kellegi teise käitumine sinu probleem olla?
 
:-) 08. detsember 2001, kl 22.11
milles probla? ei ole lugenud!:-)))
 
Pole hullu 08. detsember 2001, kl 22.14
Ära unusta, et internet on avalik, mitte avalik-õiguslik :)
Muidugi ei ole ilus teiste ideid enda nime all müüa, aga kui ise oma probleemi laiale avalikkusele kättesaadavaks tegid, siis saad süüdistada vaid iseennast. Täna õnne, et Su mõtteid laimamise eesmärgil ära ei kasutatud.
Tunnen Sulle kaasa. Kui teada saad, võiksid vähemalt siinse foorumi lugejatele öelda, kelle nimi selle ajaleheartikli all siis seisis?
 
Pippin 10. detsember 2001, kl 09.23
Autori nimi oli Aivar Tamm. Kas siin on kohustuslik rääkida ainult oma probleemidest või võib puudutada ka ühiskonna omi?
Kellegi teise käitumine ei ole tõesti minu probleem - kindlasti on aga sedasorti tegutsemine ülepea väga levinud. Kaasa tuleks tunda neile, kes ei ole võimelised omaenda mõtteid esitama.
 
Feliks 10. detsember 2001, kl 09.40
Vahet pole, kas ta on Aivar Tamm või Tõnis Vaher...oled lihtsalt tundnu nüüd ennastki ajakirjanduse hammasrataste vahele jäänuna...õnneks anonüümselt. Pole hullu, elus tuleb ette raskemaidki hetki :)
Ajakirjaniku töö on kajastada reaalset elu...mingilgi moel. Au ja kitus talle, kui ta suudab seda teha eetikast lähtudes. Head ja väga hea ajakirjaniku vahe ongi mitte niivõrd tema kirjaseadmise oskuses vaid tema eetilistes piirides. andesta talle, ju oli tal hädavajalik leheruum ära täita. tänu Sinule (Sin uprobleemile) on nüüd üks inimene oma palga välja teeninud, Sa oled tüki heategevust teind, tunne parem sellest rõõmu ja naudi seda:)) Tagasi Sa asja niikuini ei sa ju pöörata ja ilmunut tagasi võtta ju nagunii ei saa. Ja mida aitakski Aivari skalp?
 
mees2 10. detsember 2001, kl 10.22
-Kaasa tuleks tunda neile, kes ei ole võimelised omaenda mõtteid esitama- Täpselt nii! Kui suudad talle kaasa tunda tunned end veidigi paremini. Olen Feliksiga ühte meelt
 
. 12. detsember 2001, kl 12.21
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!