Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
loll ülemus
 
Dana 13. detsember 2001, kl 11.58
No mida peaks tegema meessoost kolleegiga, kes tundide viisi pläkutab pudikeeles oma 4 aastase lapse ja naisega. No ei saa ju tööd teha niiviisi.
 
k 13. detsember 2001, kl 12.01
Osta kõrvaklapid ja lase sinna muusikat või raadiot. Või vaheta töökohta. Või palu enda laud teise tuppa paigutada, kui see võimalik peaks olema.
 
kil 13. detsember 2001, kl 12.13
kõigepeat yrita talle viisakalt öelda, et see ei ole meeldiv tööajal.. töö jäägu ikka tööle ja eraelu eraldi! ytle ka ette veel, et see on tore, et tal kindlasti armas laps on ja et ta ka kindlasti hea isa on :) enda eest tuleb väljas seista.. ta ilma ytlemata ei tarvitse teadagi, et see kedagi häirida võiks...
ega ylemused nii mõistmatud pole... eks nad ikka tahavad, et töötajatel head töötingimused oleks, mis temale ju ometigi suuremat sissetulekut tõotavad...
aga võibolla sinul nii lihtsad need asjad pole... minul (veel) õnneks on :)
 
mees2 13. detsember 2001, kl 12.18
On ta ülemus või kolleeg? Kolleegile tuleks lihtsalt märku anda, et tema tegevus sind segab tööd tegemast. Ülemusega on teine lugu, mõistlik on vist tõepoolest klapid muretseda või siis luba küsida teise tuppa asumiseks
 
Dana 13. detsember 2001, kl 12.34
No kas ülemus vöi kolleeg- seda on raske öelda, kuna tegemist kaheinimesefirmaga. Formaalselt, jah, juhataja....
 
Lumi 13. detsember 2001, kl 12.39
Tegelikult tõesti probleem olemas.
Kui inimene räägib otseselt ebaviisakat juttu, on lihtne öelda, et see ei meeldi.
On aga hulk teemasid, mis otseselt on täiesti lubatavad, aga ometi teist riivavad.
Minul on kogemus ülemusega, kelle juttude tegelikuks sisuks on see, et ta on kõigist parem.
Kuidas sa teed märkust?
Mina saan õnneks distantsi hoida.
 
mees2 13. detsember 2001, kl 13.13
Tähendab, olete äripartnerid. Formaalselt juhataja kuid kokkuleppeliselt võrdne partner, saan nii aru. Sel juhul oleks hea oma arvamus otse välja öelda, tema valida jääb kas lõpetab lobisemise või koostöö
 
sekretär 13. detsember 2001, kl 13.18
Aga mida teha ülemusega, kes täiesti sadistlikult oma alluvaid kiusab? Näiteks helistab kell 24.oo ja küsib mesimagusa häälega:"Ega sa ei ole äkki juba uut töökohta leidnud?" Kusjuures on ta kasutanud edukalt seda taktkat juba nii mitmestki inimesest lahtisaamiseks, niikaua maniplueerib ja sigatseb, kuni vaene töötaja lihtsalt oma käega avalduse kirjutab. Ja keegi ei julge tema vastu ka midagi ette võtta, sest pole teada, kes on järgmine, kes tagakiusamise objektiks satub. Muuhulgas on ta suutnud omale suurepärase seljataguse kindlustada, nii et ka kõrgemale poole kaebamisest pole kasu:( Ja kohusse ei saa ka anda, kuna pole tõendeid, et inimestelt on lahkumisavaldused sõna otseses mõtte välja pressitud.
 
:) 13. detsember 2001, kl 13.19
Huvitav kas tal siis tööd polegi, kui tundide kaupa pläkutab
äkki sa Dana liialdad?
Oled teise õnne pärast hoopis kade?
Kui teil on kahemehe firma siis koos loodud ettevõte või nii? Kas sa siis enne teda üldse ei tundnud või?
Kui sa ei oska ise suud lahti teha ja öelda, et kuule natuke nagu segab töötamist siis pole siin ka kellelgi sind võimalik kuidagi aidata, mis retsepti sa ootasid?
 
marju 13. detsember 2001, kl 13.25
dana, vasta samaga. hakka sõbrannadega arutama pikalt-laialt viimast külastust günekoloogi juurde, bikiinipiirkonna vahatamist ja viimase partneri teatud kehaosa mõõtusid. äkki aitab:)
või hakka kuulama võimalikult valjusti muusikat ja tema pahandamise peale selgita, et teed seda sellepärast, et sinu koduse kasvatuse kohaselt on teiste inimeste eravestluste pealtkuulamine ääretult ebaviisakas.
 
Lahendus 13. detsember 2001, kl 21.32
Kutsu maksuamet kontrollima - saab mees natu tegevust. Tegutseb nii, et lust vaadata. :)

P.S. Kui selline firma on edukas, siis saab see olla ainult rahapesu paik.
 
:) 14. detsember 2001, kl 21.08
Mina ei saa aru, kus probleem on kui mees pudikeeles räägib naise ja lapsukesega. Ah et teeb tööajal? Võib-olla teeb ta aga muul ajal selle tasa, kaotatud aja. See, kui mees lapse ja naise eest hoolitseb ega karda õrnu tundeid välja näidata, on ainult pluss. Iseküsimus on muidugi, et Sinu ja tema töö selle all ei kannata - aga kui ta kaotatud aja tasa teeb, on vist ok. Ja kui see Sinu tööd segab, võiksid talle lihtsalt öelda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!