Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Bondage
 
Brit 14. detsember 2001, kl 21.34
Mida arvate sellisest murest. Mul oli pikka aega üks poiss, kes õpetas mind huvi tundma bondage ja muu sellise vastu. Kahjuks meie iseloomud muidu ei sobinud ja läksime lahku. See oli tegelikult juba peaaegu aasta aega tagasi. See, mida ta mulle õpetas, oli aga nagu narkomaania. Ma olen pärast seda üritanud mõne uue poisiga käima hakata, aga keegi pole suutnud mulle seksuaalselt nii palju pakkuda kui too eelmine. Ühel korral tegin ka ühele poisile ettepaneku selleks (minu kinnisidumiseks), aga ta ainult ehmatas selle peale ja arvas, et ma olen haige. Jaa, ma võin käia mõne poisiga, isegi mitu nädalat või mitu kuud, aga seksuaalselt ei ole keegi minu jaoks nii hea kui see, kellest lahku läksin. Olen isegi mõelnud, et võiks temaga jälle käima hakata, sest keegi teine lihtsalt pole nii hea, aga ikkagi iseloomud meil ei sobi, pealegi elab ta nüüd teises linnas. Mida arvate? Või peaksin arsti juurde minema?
 
kullatükk 14. detsember 2001, kl 23.27
Ära muretse. Selliseid mehi on uskumatult palju, kellele pakub naudingut kaasa sidumine. Tuleb vaid olla kannatlik. Ma ei tea, kui himur sa muidu oled ja kas ka sm sulle mingit pinget avaldab. Ava näiteks nii naljapärast kasvõi mõni seksi ajakiri(eesti oma) ja loe tutvumiskuulutusi. Imestad kindlasti, kui kirju see issanda loomaaed on.
Arsti poole pöördumiseks ei ole sul vähimatki põhjust. Pigem peavad abi saama need, kes su vajadusi perversseteks peavad.
Minu tutvusringkonnas on palju inimesi keda kõidavad hoopis "hullemad" asjad. Keegi neist inimestest ei ole veel sellepärast vaimsete hälvetega. Kaldun arvama et enamuses meis peitub erinevaid fantaasiaid ja kiikse. SAelliseid tüüpilisi misjonäri poosi harrastajaid jääb järjest vähemaks.
Jõudu tööle. Siingi foorumis on kindlasti keegi, kes Sinu jutus enda ära tunneb.
 
Named 17. detsember 2001, kl 10.53
"Normaalseid" inimesi ei olegi olemas. Me kõik oleme kiiksuga..



Arsti juurde pöördumiseks pole jah vähimatki põhjust... aga mure ise tuttav... kui oled leidnud kellegi kellega sobid nagu püks ja särk, siis hiljem ilma temata õnnelik olla.. läheb kaua aega... mul on läinud juba 2 aastat... igatsen ikka veel...
Ilmselt sellpärast et ei ole lihtsalt enam kedagi nii head ja armsat mu teele sattunud.
 
Tess 17. detsember 2001, kl 11.18
Named

Võibolla ka seepärast, et otsitakse sihilikult/ ka alateadlikult
täpselt sama, aga identseid pole paraku olemas...
 
kil 17. detsember 2001, kl 15.09
milleks ennast selliste asjadega harjutada? antud asjade proovimine võib elus rohkem halba, kui head tuua... nagu kokaiin :) aga kui see juba juhtunud on, siis...
ega seks ei ole ainuke, mis rahuldab! mind näiteks rahuldab juba see, et mu kallim mind õhtul kaissu võtab ja ytleb, et ta armastab mind (ärge arvake, et ma seksi ei armasta... armastan ja mitte vähe!)...
mis siis teha, kui lapsed juba tulevad? kuidas sa näiteks käeraudu neile seletad, sest fakt on see, et tuhnima nad hakkavad :)
ja ma arvan, et küsimus on ka mehes, kes sinu kõrvale satub! kui satub õige, siis kõik muu on nagu ebavajalik.
 
vip 17. detsember 2001, kl 16.11
kil: kokaiiniga võrdlemine on küll nagu kohatu, või mis?
 
Tarakan 17. detsember 2001, kl 16.23
Minu meelest on nii, et kui inimene tahab seksi, siis ei rahulda peale seksi teda miski.
Brit, arvestades meeste üldist vabameelsust ja kiimalisust, ei tohiks olla probleem endale uut sellist leida? Sa pole ikka korralikult otsinud.

kil:
ega seks ei ole ainuke, mis rahuldab! mind näiteks rahuldab juba see, et mu kallim mind õhtul kaissu võtab ja ytleb, et ta armastab mind (ärge arvake, et ma seksi ei armasta... armastan ja mitte vähe!)...
 
kil 17. detsember 2001, kl 16.48
to vip:
ma kyll nii ei arva... võtab ju mõistuse seegi, et midagi muud ei rahulda... kas pole mitte sama??? liigagi sama :)
 
Fööniks 17. detsember 2001, kl 17.39
Kil: kuda sa üldse paljusid asju lastele seletad? Kas imelik ei ole nagu selle pärast väga põdeda? Pidin just mõni aeg tagasi seletama oma (mitte-veel-teisemeliseeas) tütrele, et misasi on vibraator. Hakkama sain - tema sai aru ja minul ei olnud häbi (kas oleks pidanud olema???)
 
vip 17. detsember 2001, kl 17.50
kil: hmm, kas on halb kui mõni asi võtab pea segi? Eriti kui sellest ei saa keegi kannatada. Kui sulle meeldib väga kaissu võtmine, siis nii olgugi. Aga jutu autorile meeldivad muud asjad ka, kas seda peaks siis pahaks panema?
 
kil 18. detsember 2001, kl 09.57
to vip: ma pole väitunud, et mulle muud asjad ei meeldi! kirjutasin, et seks meeldib ja vägagi! (õpetajat näitex sinust ei saa, sest ei suuda sa teksti mõttega/läbi lugeda...) aga milleks äärmustes torkida?? et lõpuks õnnetu olla, sest edasi minna pole võimalik!
to fööniks: mida sa siis oma kallikesele rääkisid? tahax ka teada, et ise samas momendis targem olla :)
 
Fööniks 18. detsember 2001, kl 10.05
Kil: rääkisin nii nagu asi on :) Mida siis oleks pidand rääkima? Et teadsa, emme ei tea, mis see on? Või et tean küll, aga sul on vara teada? Hmh. Valehäbi pole küll mõtet kultiveerida.
 
kil 18. detsember 2001, kl 14.16
to fööniks:
agronoom ja vibraator? võta mõni traktoristist mees või vibraator on puhtam?
 
Tess 18. detsember 2001, kl 15.15
Fööniks

Mitte midagi ei saa aru:))))? Kas Sina saad?
 
Fööniks 18. detsember 2001, kl 15.24
Tess: Ei saa :))))

Kui kedagi huvitab siis teema tõusetus "Robinsonide" mängu pinnalt. Kes vatas saab aru ;) Seal minu teada polnud ühtegi agronoomi küll.

Aga nii labast kildu nagu Kil rebida üritab pole ammu juba siin (delfis) kuulnud. Selle peale tahaks ise kah midagi halvasti öelda. Aga mul ei tule see tavaliselt eriti hästi välja.
 
Tess 18. detsember 2001, kl 15.53
Fööniks
...et kui keegi kasutab sõna, hing, siis on ta kindlasti näit.psühhiaater ja partneri peaks ka tingimata hullarist leidma...
Agronoomial sinuga ilmselt sama palju ühist, kui mul traktoritega:)))

Ma tahtsin samuti...halvasti öelda, aga jätsin ütlemata...jõulude puhul:)))
 
Fööniks 18. detsember 2001, kl 15.59
Tess: Aaaa, sa mõtlesid sõnade fööniks ja agronoom seose peale.... Et kas on seos? Või vibraator ja agronoom... Ja veel mingi traktorist........

Hmh, ei tea. Kohe mitte ei tea. Aga nii tahaks (teada :)))

Ja... ärme ütle jah halvasti :)
 
kil 18. detsember 2001, kl 16.39
vaatan et teid, prouad, on midagi liigutanud... kahju kyll, kui sõnad teid liigutavad.. nõrgad ehk võix öelda... ja mina olen hea meelega labane... lihtne ja labane ja ei vaidle vastu...
kultiveerige siis oma õnnelikke mõtteid keerulised inimesed.. ei ytle teile ka halvasti :)
 
kil 18. detsember 2001, kl 16.48
To pööniks ja tess
aga võibolla ma solvasin Teie üha suuremat ja rahuldamatut seksinälga, vanaprouad? ma väga vabandan... õnnelikud inimesed peaks teie teelt kõrvaldama...
:)
 
Tess 18. detsember 2001, kl 16.59
kil
ei, sa ei solvanud(mida pole olemas, seda ei saa solvata), sa ajad mind lihtsalt naerma ja mina olen muide õnnelik...kas kõrvaldad ka minu mu enda teelt:))) Sinu teooria järgi peaksin vist su viimasest sõnast järeldama, et oled vägivaldne:)
 
Tess 18. detsember 2001, kl 17.01
Fööniks

Kena õhtut vanaproua:))))))))
(sünnitasid vist 50-selt, laps pole veel teismelinegi:))
 
Fööniks 18. detsember 2001, kl 17.08
Tess: icic :) A mulle teeb hääd meelt et sina oled kah vanaproua (a kui sina oled, siis ma ka hea meelega olen :)

Kil: Mind liigutas "kobisema" haljas uudishmu :) Et miks sa mulle taktoristi pakud. Intelligentsed mehed (arvan ma, sry sest traktoristiga tõeste kogemus puudub!) saavad voodis väga kenasti hakkama muide :) Ma soovitan sulle kah :)
Ja Tessiga hakkasin juttu ajama lihtsalt.... noh tead, me oleme temaga juba jupp aega lihtsalt (mitte keeruliselt) sõbrad :)
 
Tess 19. detsember 2001, kl 09.44
Fööniks

Tead, nüüd ma tean...:)
Kil ütles, et ega seks pole ainuke mis rahuldab, et rahuldab ka kaissu võtmine...Ta ilmselt ei tee neil eriti vahet...:)
Pedagoogide värk:)))
 
kil 19. detsember 2001, kl 09.56
:) toredad olete :) sõbrannasid on ikka ja jälle vaja... aga minu sõna agronoom paiskus esile (kui nii võib öelda) teie poolt pakutud sõnast "kultiveerima". ma ei ole kyll maalaps, kuid "maaväljendeid" kasutavad inimesed on omapärased ja siis ma nii mõtlesin, et löön kampa :). panen ka mingi omapoolse maaväljendi paika ja siin see siis nyyd on...
samas on tore vaadata teievanuseid prouasid siin kommenteerimas... et yritate ka moodsa eluga kaasas käia - igati tore minuarust... minu emake (kes ma arvan, et on teiega enamvähem samas vanuseklassis ja mis seal salata, ka meil on imeväike vahe) kahjuks selliste asjade jaoks aega ei leia, aga ma soovitan talle kindlasti :) ja siis oleme nagu yx suur pere :))
 
kil 19. detsember 2001, kl 10.22
oioioi tess...
sinuga on lood juba õige halvad, kui "kaissu võtmine" enam ei rahulda... ma tunnen sulle sydamest kaasa! kas testament tehtud juba? soovitan soojalt...
ja agressiivne...hmmm.. või oli jutt vägivaldsusest.. no mine sa tea (skleroos - you know what i mean:) õnneks (või kahjuks) mitte...
 
Tess 19. detsember 2001, kl 10.26
Kil
Kui palju kirjandust lugeda, hakkab külge kosmilisigi väljendeid,
vähemalt mulle küll;)Ja, et mingi keeleteadlase uus klassifitseerimine...maaväljendid:)?
Minu emake on muide 48 aastane ja vanaprouaks end veel ei pea,
aga ma pole kindel kas ta unistab olla Yx pere nendega, kes värisevad, kuuldes sõna vibraator ja peavad maainimesi...:)))
Elan linnas, aga oma kosmopoliitse suhtumisega võiksin elada ka suures Ameerikalikus Citys või maal.Hindan inimest, mitte seda, kas ta on Tallinnast, Türilt või kas tal on hobune või limusiin:))
 
Tess 19. detsember 2001, kl 10.29
Ja mulle pole mingit põhjust kaasa tunda, rahuldamatus rohkem sul keelel ja mis keelel...see:)
 
Tess 19. detsember 2001, kl 10.39
Fööniks
Skleroos, pagan...just pregu tuli meelde, et oleme ju vanadekodust...sellest... tead küll:)), siis pole testamenti vaja tehagi, nagunii pole midagi pärandada:))), kui ehk ainult... Sa võiks natuke EQ-d ja IQ-d jätta mõnele...noh nii näpuotsga...ära ole kade;))))))))
 
kil 19. detsember 2001, kl 10.41
ju sa siis ise tyrilt oled :) ja see et sa palju kirjandust lugenud oled, peaks sulle rohkem taktitundelisust ja tolerantsust (kas pole mitte niii toredad kirjanduslikud väljendid) andma, et minusuguseid mitte kommenteerida! säilita enda eneseväärikust minusugustest mitte välja tehes :)
mina muuseas raamatuid eriti ei loe... kui miski asi või elu huvitab, lähen vaatan ise oma silmaga... pilt on ju rohkem, kui tuhat sõna (midagi vanarahvatarkuse sarjast - peaksid teadma)... a mis kriminullidesse puutub, siis las need jääda ikka tõeliste vanaprouade pärusmaaks... milleks noorena lugemisega silmi rikkuda? jah... ja arvuti taha olen ka liiga kauax jäänud :) aga halvad harjumused kipuvad kylge jääma...
 
kil 19. detsember 2001, kl 10.44
tessikene...
see, et sa oled õppinud selgeks lyhendid EQ ja IQ ei tähenda veel seda, et nende taga peituvat sul ka olemas on... ma kardan kyll, et kui sina neid mulle pärandama hakkad (kui ma õigesti aru sain) siis ma arvan, et ma jään miinustesse...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!