Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Suhe noor naine - vanem mees
 
Päike 20. detsember 2001, kl 14.54
Miks häirib inimesi see, et vanemal mehel võib olla noor naine. Olen ise 31 ja minu mees on 48. Armastame teineteist väga ja ei saa aru sellest, miks meie vanuse vahe teisi häirib.
 
Pipa 20. detsember 2001, kl 14.58
Kas ta näeb sul siis oma vanusest kõvasti vanem välja?
Saaxin aru kõõrdpilkudest kui sa olexid 21...
Või näed sina nii noor ja rõõsa välja?
 
Päike 20. detsember 2001, kl 15.10
To Pipa:
Kahjuks näen ma tõesti oma vanuse kohta noorem välja. Tavaliselt keegi mulle vanust üle 25 ei paku. Aga minu mees näeb välja nii vana nagu ta on. Meie vanuste vahe paistab tõesti silma. Aga mis tähtsust sellel on. Aga minu kallim on üsna pilku püüdev mees ja teda rabaks paljud naised. Samas tunneb ta ennast veidi halvasti sellepärast, et meid vahitakse.
 
tydruk 20. detsember 2001, kl 15.13
no ma ei saa aru, minu meelest olete mõlemad juba nii vanad et vanusevahe ei peaks kuidagi välja paistma ...
ma saaksin aru kui Sina oleksid 17 ja tema 34

ilmselt on keegu Su sõbrannadest või kes iganes midagi kommenteerinud ja kuna Sa siin muretsed, siis on näha, et see häirib Sind. Kui kõik oleks OK siis ei hooliks sa sellest mida teised arvavad

Mehe sõpradel pole ilmselt vahet kuna nad on kadedad. Mehe endine perekond samas?
Arvata on ju, et tal on eelmisest elust lapsed jne ... kas häirib äkki hoopis see?
 
Pipa 20. detsember 2001, kl 15.25
Ah nii, no ma vist siis saan aru.
Endalgi kord sama situatsioon olnud - näen ka nii 10a oma
vanusest noorem välja, alguses tegi nalja et võhivõõrad selliseid märkusi teevad, hiljem aga hakkas lausa närvidele käima.
Eriti agarad olid irvitama meestuttavad, sõbrannad seevastu julgustasid. Kui keegi eriti viltu vaatas siis muutusin kiuste supermiilustavax, vähemalt igav ei hakanud...
Kui see on tõeline armastus siis pea püsti - 10a pärast saate rahus elada...
 
Kaileen 20. detsember 2001, kl 15.38
Kõige tähtsam on, et omavahel mehega klapite ja teil on hea. Ega need kõõrdivaatajad teielelu ela! Ikka oma asi, kes kellega on. Ära tee väljagi nendest teisitiarvajatest! Olgu teil õnne!
 
Päike 20. detsember 2001, kl 15.49
To: tydruk

Minu tuttavatest ei ole keegi meie vanuse kohta midagi halba öelnud. Kõva häälega keegi kommenteerinud ka ei ole, aga inimeste pilkudest on nende suhtumine näha. Mind kogu see asi ei häiri, vaid vastupidi. Aga mehed on ju meist naistest tundlikumad ja õrnemad. Mehe vanem tütar on minust vaid paar aastat noorem ja mulle tundub, et see on talle vahel probleemiks. Talle tundub nagu oleksin talle tütar.
Samas hoolib ta minust rohkem kui välja näitab. Ta kardab muidugi ka seda, et jätan ta mõne noorema pärast varsti maha. Mida elu meile toob ei tea ju keegi ette. Oleme teineteist mitu korda proovile pannud ( mitte midagi halba), aga ikka aru saanud, et ei suuda teineteiseta elada.
 
kiisu 20. detsember 2001, kl 16.05
mina olen 22 ja mees, kellega elan juba neljandata aastat on 36, vahe 14 aastat. läbisaamine on peeaegu ideaalilähedane, kui rahapuudusest tekkivad probleemid ei kummitaks. mitte keegi vaata imelikult, eks ma paistan ise piisavalt proua välja ka:)
 
Named 20. detsember 2001, kl 16.49
inimestele meeldib ikka tõrvata kadedusest kõike...


asi ei olegi selles vanusevahes... noritakse kõige kallal mida tähele pannakse.


Ei maksa tähelepanu pöörata neile, kes imelikult vaatavad.. elu on elamiseks ja nautimiseks.. mitte selleks et teiste pilli järgi tantsida.
 
.Kaisa 20. detsember 2001, kl 17.12
Probleemi ju polekski kui sa ise sellest probleemi ei teeks!Ise ytlesid,et keegi pole sulle teie vanusevahet ette heitnud!Kes tonti kardab,naeb seda igal pool.
 
james 20. detsember 2001, kl 18.07
Tasapisi vanused nivelleeruvad, st. mees muutub nooremaks ja naine justkui vanemaks. Elasin aastaid endast 15 aastat noorem naisega, klapp oli ideaalne, eks ma ikka lihvisin teda ka natuke... kuid kahjuks lõppes see suhe letaalselt..):::
Igatahes minu sõbrad mulle märkusi ei teinud ja tema kolleegid ja sõbrannad (samas vanuses temaga) olid kah minust igati huvitatud. Küsimus polegi ehk vanuses vaid selles, kuidas te end partneriga tunnetate - kas erinevas vanuses või üheealistena
nii emotsionaalselt, seksuaalselt kui ka vaimselt. Olen kindlalt
seda meel, et seks algab ajust ehk seksuaalne sobivus on üheses sõltuvuses vaimse sobivusega. Edu teile!!
 
keegi25 20. detsember 2001, kl 18.32
Päike, su põdemine on mõttetu:) ja mis jutt on see, et "kahjuks näen ma tõesti noorem välja". tahad siis näha välja vanusest vanem, et mehega ühtemoodi olla või?

mu mees on must 20 aastat vanem. alguses põdesin, et ei tea, mida ikka mõeldakse. mees ka põdes, et ta on ikka liiga vana minu jaoks. nüüd tiksub meil koos 3 aasta ning enam me küll ei põe. vastupidi, suhe läheb igapäevaga paremaks. jah, ka minu sõbrannad alguses imestasid, et misasja sa selle vanamehega jamad. aga nüüd, kui nad on õppinud mu meest tundma, ei imesta nad enam. küsimus on ikkagi inimeses eneses, mitte väljalaskeaastas, kortsude arvus jne. kui inimene ise on tore, köitev, veetleva iseloomuga, siis jääb vanus tahaplaanile.
kusjuures, alles eile ütles üks mu sõbranna peol meie kohta "te olete nii kena paar":)

niiet, päike, naudi, kuniks on, ja ära tee probleemi:)))
 
Mann2 20. detsember 2001, kl 19.45
Arvan ka, et kui endil pole minevikutaaka, mille põhjal vahel TUNDUB, et teised kõõrdi vaatavad, siis poleks küll põhjust muretseda. Minu jaoks on see natuke valus teema, kuna mu exkaasa oli minust 8 aastat vanem, aga laskis mõneaastase kooselu järel jalga neiu juurde, kes oli temast 16 aastat noorem. Exkaasa jutt oli vanusevahe suhtes vastuoluline: kord oli ta väga rahul, et endast nooremate naistega hästi sammu suudab pidada, kuid kui mõni sugulane hakkas vihjama, et kuule mees, mitmendat ja kui palju nooremat naist sa siis nüüd jälle noolid, siis hakkas nagu muretsema küll. Asi oli ehk selles, et mina olin ta kolmas naine, see 16a noorem neiu neljas ja nüüdseks hakkab tema naiste üle arvepidamine juba kõigil sassi minema. Ka oma mahajäetud laste suhtes oli ta jutt tegelikult vastuoluline: kord olid esimesed neist talle kõigest tähtsamad, kuid hiljem läks tal endal vist ka nende kokkuarvamine sassi.
Vaat selle mehe puhul ei saanud mina ka kaua aega aru, miks mõningaid inimesi meie vanusevahe häiris. Hiljem hakkasin ta sugulastest aru saama, sest tendets aina noorematega tegelda paistis tal patoloogiline olevat. Nii võttes tundub see küll juba insestina, kui naised tütardele nagu nooremad õed kipuvad olema.
Kindlasti hüüatab nüüd keegi: oh seda kadedust, ise ei saa ja teiste rõõmu peab ka ära rikkuma... Aga see oli vaid konkreetne kogemus. Loodetavasti läheb Sul, Päike, palju paremini!
 
Indrek 21. detsember 2001, kl 08.44
See kui keegi oma vanuse kohta noorem välja näeb pole kohe kindlasti ´´kahjuks´´, eks need vanusevahe üle inisevad tegelased üldjuhul elavad enda ebaõnnestumisi teiste peal välja nii et ei maksa neid eriti tõsiselt võtta...
 
noor naine 21. detsember 2001, kl 22.00
meil on vanusevahe 17 aastat, kohe-kohe olema tuttavad 4aastat-sellest kaks on kooselu. tunneme ennast hästi ja klapime igas mõttes suurepäraselt,kuigi jah, kommentaare tuleb igalt poolt: mehe eksnaine , mõned sugulased, inimesed kes ei tunne meie suhet, kes ei ole suutelised seda mõistma... olen sellest üle saanud, kuigi algul häiris jubedamalt.
Päike soovitan sul mitte põdeda, las nad kommenteerivad, see on neñde asi.
inimesed räägivad ikka nendest kellest on midagi rääkida, selles mõttes et kui ei räägita siis pole sind olemas, oled mass.inimesed on kadedad:kindlasti tahaks iga nees omale unistustes noort ja ilusat naist ja iga naine tunneb konkurentsi , eriti kui oled sellest naisest noorem, sest too naine kardab et temagi mees jätab tema noorema, ilusama pärast.
võta neid pilke ja kommentaare kui komplimente sinule, ausalt!
 
.Kaisa 21. detsember 2001, kl 23.50
Mulle meeldib ytlemine>las koerad hauguvad,karavan laheb ikka edasi!!
 
Tiramisu 23. detsember 2001, kl 00.15
noor naine - see, et sa noor oled, pole sinu isiklik kvaliteet. see on juhus. juhus, et sinu sünniaasta on hilisem, kui sel naisel, kes maha jäetakse. olen üldse elus täheldanud, et naised, kes pole ilusad ega ka targad, armastavad eriti oma "noorust" kui sellist rõhutada.
 
Tiramisu2 23. detsember 2001, kl 00.20
Päikesele - loomulikult on suhe noore naise ja vanema mehe vahel võimalik ja võib olla ka väga ilus. Ainult et... kas Sa ikkagi ei karda, et pikki tulevikuplaane võib siiski kahtlasevõitu teha olla. Olen praegu küll Sinust noorem, aga kui olin ise nii 18-19, käisin ka 40-aastase papiga (minu jaoks papiga). See suhe andis mulle väga palju, tõesti, väga palju ilusaid elamusi, aga samas kogesin kogu aeg, kogu aeg kõõrdpilke. Näiteks küsiti a la kas mees on minu õpetaja või isa jne. Või arvati, et olen lihtsalt raha pärast. Nii et - valus see ju on. Kahjuks on lugu veel valusam neile naistele, kes ise nii 48 ja omale 31-aastase mehe leidnud...
 
KGB 23. detsember 2001, kl 01.33
Kuulge Tyramiisud!
Saage enne vanemaks ja hakake siis tarka juttu puhuma!Noh kas siis nyyd on see 40 aastane PAPI maha jaetud v6i?Ega ikka ei k6lband,eksju?!On nati imelik t6esti kui 18 aastane noor piiga laseb 40sel mehel omale keelt k6rva ajada!Ja siis nutavad,et imelikult vaadatakse!See on see asi kui omavanuste seas l66ki ei ole!Ja pole vaja tulla siin t6estama,et omavanused on veel POISIKESED!
 
mair 24. detsember 2001, kl 11.27
Tegelikult arvan sama, mis KGB. Eks vanamehi võtavad ikka need, kel omavanuste hulgas lööki pole st. omavanused ei pea kenaks, huvitavaks jne. Siis lüüaksegi endale mõni papi üle, räägib vähemalt seegi, et oled noor ja kena, teised ju ei räägi. Ja kui ise selle valiku teinud olete, pole mõtet põdeda.
Usun, et on tõesti mõned, kes ka tõelise armastuse leidnud endast vanemate-noorematega, aga nad vähemalt ei põe stiilis, a´la oi kuidas teised meid vaatavad.
PS. Palun mind mitte kibestunud mutiks sõimata-olen 25 ja eluga igati rahul!
 
Liana 24. detsember 2001, kl 12.21
Kas ikka no mõtet teistel otsustada, miks kaks inimest kokku said ja kui hea neil on?! Olgu suhe vanem mees-noorem naine või noor mees-vanem naine, see on igaühe isiklik elu ja pole kellelgi kolmandal nende paaride vahele asja!
 
mari 25. detsember 2001, kl 14.41
Kõik on kord 18 aastased olnud, aga ühegi 18-aastase pealt pole kahjuks võimalik aimata, milline on ta sisemus ja välimus 20 aasta pärast. Aga sellele mehed muidugi ei mõtle- noor liha on ikka noor liha.
 
Bin Laden 25. detsember 2001, kl 19.59
Siin pani Mari kymnesse!Meestele ongi vaja ainult noort liha!Tibid,pange k6rvataha,sest kui 18-21 aastaselt paneb teid 40... aastane mees,siis on ju selge mida teilt tahetakse.Aga kodus on oma naine(enamustest juhtudest ka armastatud),kes on sisult enamustest tibidest yle!
Keelatud vili on magus!Ja kui on pakkumist,on ka n6udlust!Noored ka palju naiivsemad(sorry).M6elge neiud selle peale!
 
kaku 28. detsember 2001, kl 11.20
Krt ma olen 24 ja mees on 48 - so what! Mind vähe huvitab kellegi arvamus - me oleme üle 7 aasta koos elanud. Mees on muidugi igati sportlik ja hoolitsetud ja hästi optimistlik ja rõõmsameelne - ma usun küll et ta näeb u 40 välja. Kõik sõbrantsid arvasid alguses kui suhtest kuulsid et : appi, mingi vanatoi, aga kui korra silmast silma nägid siis pidid oma eksimust tunnistama.
 
//// 28. detsember 2001, kl 11.57
KAKU,
Loomulikult pole kellegi asi,kas elad isaga v6i vanaisaga v6i vanakuradi endaga!!!17 aastaselt 41 aastase mehega elama hakata...on midagi on ikka noorte piigade enesehinnanguga lahti kyll!Ja paneb sind nagu noor mees kohe?V6i aitab viagra?Varsti tunnistad sina ise oma eksimust,nagu su s6brantsid enne.
 
Kis 28. detsember 2001, kl 13.18
Kuule, Langev Vihm , see "panemine" pole kohe kuidagi nii väga tähtis nagu arvatakse - mine loe "seksiisu on kadunud" alt kuidas naised panejatega kimpus on...
Parem natuke ja kvaliteetselt kui mitu korda päevas "panna".
Ise elan noorema mehega ja ei peaks suud täis võtma, kuid vihale ajab mingite "moraalijüngrite" jura siin. Kas kardate ise millestki ilma jääda või? Mis see teie asi on kes kui ilus/kole/noor/vana on....
 
//// 28. detsember 2001, kl 15.22
KIS.
Vot see TEIE v6i MEIE asi on selleparast,et kui siia kirjutatakse,siis on ju selge,et oodatakse vastukajasid,ning kui need vastukajad ei sobi sulle lugeda,siis on see ju sinu probleem!Eks vingub ikka see koer,kes pihta sai!Ise teete asjast probleemi ja raagite iseendale vastu!
 
mari 28. detsember 2001, kl 15.54
Kulla KAKU, aga kümne aasta pärast oled sa 34 ja sinu mees 58. Kas pole ikka tsipakene vana? Mitte "panemise" pärast. (Minu mees on selle koha pealt vaatamata oma 41 -aastale ilmselt palju parem kui enamik 25 aastaseid.)
Mul on lihtsalt vastumeelne kujutleda end praegu elamas koos 65- aastase vanahärraga. Kui ma ise olen ükskord 65, siis on kõik OK. Aga praegu ei tahaks küll, et mu mehe 70-juubel saabuks enne mu isa 65 -sünnipäeva. Aga see on muidugi minu probleem.
 
Kis 28. detsember 2001, kl 16.01
Langev Vihm, mina ei kiunu, pihta ka ei saanud, nagu juba mainisin, elan noorema(mitte oluliselt) mehega koos, ent see sinu panemise jutt oli ikka nats tobe küll ja need kes irl.s välimusest spekuleerivad on ka nõmedad, saaksin aru sellisest jutust kui iga kommi kõrval oleks passipilt...
Enesehinnangus pole neil piigadel millestki puudus kes oma "vanamehi" armastavad, lihtsalt võib olla on see hinnang kõrgem kui nendel kes mingite xvinniliste noorsandidega panemise eesmärgil ringi lasevad.
Vanemad härrad on viisakamad, tähelepanelikumad ja reeglina ka rahakamad...
Hästi elada meeldiks vist kõigile naistele, "panna" jõuab alati...las tüdruk naudib elu, mis te kadetsete, küll ta veel jõuab...
 
mari 28. detsember 2001, kl 16.01
Kulla KAKU, aga kümne aasta pärast oled Sina 34 ja tema 58. Kas pole ikka tsipakene vana? Mitte "panemise" pärast (minu 41 aastane mees on selles osas ilmselt parem kui nii mõnigi 25-ne). Mulle lihtsalt ei meeldiks kujutada end praegu koos elemas 65-aastase vanahärraga. Mulle oleks millegipärast vastumeelne, kui mu mehe 70 juubel saabuks enne mu isa 65 -ndat sünnipäeva, Aga see on muidugi minu probleem...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!