Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
NOOR MEES- vanem naine
 
Eva 29. detsember 2001, kl 16.21
Mind huvitab, kas nt. 30 aastane mees TAHAB 40 aastast naist? (35-45, 39-49) Või isegi on võimeline armastama - hoolima? On seliine suhe täiesti väärakas?
 
Katz 29. detsember 2001, kl 16.42
Ma armusin pööraselt 8 aastat nooremasse (34-42) mehesse- see kasutas mind toredasti mõni aeg ja siis läks- sõnagi lausumata, midagi selgitamata. Siiani põen. Jumala eest- et tasu proovida. Lihtsam on surra.
 
Pipa 29. detsember 2001, kl 17.06
Mulle meeldisid ka mingi aeg noored mehed, suurim vanusevahe on olnud 11a.
Kindlat ja perspektiivikat suhet ma ei otsinudki,lõbusax vaheldusex aga sobisid need noorukid väga hästi.
Sellest ei saa aru - mis mõttes "väärakas" suhe!?
40nesed hoolitsetud naised näevad vägagi apetiitsed välja, teinekord etemadki kui mingid kohmakad, anorektilised 20nesed...
 
inglike 29. detsember 2001, kl 17.28
Kas siin mehi ka käib kommenteerimas? Huvitab sama kyssa. Olen 42 aastane ja vajan MEEST, aga ei julge endast nooremetega kohtama minna. Vanemaid aga POLE OLEMAS. Siiani olen EI öelnud kartuses naeruväärne olla.
 
Katz 29. detsember 2001, kl 17.31
Miks mees ei taha selgitada, miks ta lõpetab suhte? Mitte midagi ei ütle, milles viga?!
 
Eva 29. detsember 2001, kl 17.38
Pipale
Kuidas nad sinusse suhtusid?
Kas said haiget ka või oli kõik normaalne?
 
Pipa 29. detsember 2001, kl 17.52
Ei saanud haiget, nad olid väga hellad...
Suhtusid vaimustusega - omavanused plikad ju veel veidi "sissetöötamata" ja külmad voodis.
Ise hakkasin ka sexi täiega nautima alles pärast 25ndat eluaastat.
Ja kõik oli vägagi normaalne, kuid ma näen millegipärast selline noor välja, ema andis head geenid ilmselt, alles eile ööklubis mingi 30nene kutt väitis mulle "isalikult" et kui ma kord vanemax saan siis mõistan (mingi tobe vaidlus tekkis), arvas et olen mingi 20-25, heheheh.
Aga kas pead silmas sellist tõsist suhet või niisama asjatamist? Tõsist suhet minul ei olnud, kui asi sinnakanti kiskuma hakkas siis jätsin nad ise maha, nii et pigem mina tegin neile haiget... ja küll ma selle "halva karma" veel kunagi tagasi saan, oeh.
 
Eva 29. detsember 2001, kl 18.04
Pipale.
Olen tõeline jobuke. 20 aastat abielus- nüüd lahus. Ja hädas. Otsin kedagi, aga kõik nooremad. Abiellu - ei taha. Vajan meest, lohutust. Ei tea ise ka mida.
 
Rein 29. detsember 2001, kl 18.09
Ma olen 30 ja paar aastat tagasi oli mul 5 kuud suhe 41 aastase meeldiva daamiga. Kired jahtusid, kuid meeldivad mälestused jäid(jäime sõpradeks).
 
Pipa 29. detsember 2001, kl 18.27
Aga kas sul on keegi noorem juba nagu välja vaadatud ja kõhkled või alles plaanid noorukeid vallutama minna?
Anna minna, mis sul kaotada olex?! Kardad klatši või? Noored mehed teevad selle tasa - muutud ise ka kohe 10a nooremax ja säravamax, hoia lihtsalt pea külm (ja voodi soe...), aga kes teab, äkki leiad armastusegi - garantiisid ei existeeri mitte üheski suhtes, lõhki võivad nad minna ju kõik, ka omaealistega...
 
Eva 29. detsember 2001, kl 19.16
Rein
su kiri on lohutav ja minetea - innustav?
Tänan
 
Eva 29. detsember 2001, kl 19.19
Pipale.
Panin EP treffi kuulutuse ja sain paar mõnitavat kirja. Noorematelt ilmselt. Kirjutaks ise, aga kõik kuulutajad on alla 40-ne. Sellest ka see küsimus.
 
Kiiz 29. detsember 2001, kl 19.31
Treffist pole küll midagi loota. Tühi ajaraiskamine. (Umbes aastane kogemus ).
 
Mirjam 29. detsember 2001, kl 19.40
Minul on 16 a noorem armuke juba poolteist aastat. Mõnus! Noor mees hoiab naise noore ja sex on ka viimasepeal! Algusest peale olen endas hoidnud ka selget teadmist, et see suhe saab kord otsa. Alguses kõhklesin üldse, et kas tasub jamada, aga siis mõtlesin, et miks mitte, siin elus niigi head vähe, miks peaksin omale seda keelama. Ja üldse on igasugune mees-naine suhe kahe inimese isiklik asi, kui omavahel klapp hea, mis see teiste mure on. Ole julge, kaotada pole midagi!Aga ilusad mälestused jäävad ikka!
 
Pipa 29. detsember 2001, kl 20.06
Oh, psühhopaate on igas vanuses, mina sinu asemel liigux rohkem ringi - pubides, kontserditel, klubides - ega need mehed sulle ise uxe taha järjekorda ei võta küll!
Kujutan ette, et pärast pikka, korralikku pereelu uuele ringile minna on pisut kohutav, aga see on nagu jalgrattasõit - tuleb meelde kui natuke proovid!
Õnn kaasa!
 
Harri 31. detsember 2001, kl 00.10
Mina olen 35, kaks aastat tagasi tekkis mul suhe 45aastase naisega. Teadsime mõlemad, et see on ajutine. Aga ajutised asjad tunduvad kõige kauem kestvat. Oleme püüdnud seda suhet lõpetada, sest sel pole tulevikku, aga ei suuda kumbki. Nagu hullud oleme üksteise järele. Hoolime üksteisest väga ja ega ei saa käsigi teineteisest eemal hoitud kuidagi. Seda isegi mitte avalikeskohtades. Ta näeb küll välja sama noor kui mina ja minagi näen oma vanusest vast nii viis aastat noorem välja. Arvata võib, et see suhe saab meil lõpuks kauem kestma kui abielud keskmiselt kestavad. Äkki isegi abiellume veel, mine tea.
 
Kaja 31. detsember 2001, kl 09.15
See oleks igati normaalne asjade kulg. Mida see vanusenumber siis ikka loeb?! Tähtsad on tunded ja vastastikune klapp. Kust küll selline loll arvamus, et naine ei tohi mehest vanem olla??
 
Eva 31. detsember 2001, kl 10.10
Tänan toetajaid. Aga olen 46 aastane, tunnen end noorena. Kui peegli eest mööda lähen, siis mõnikrd ehmatan. :-)))
Aga kui kuulutusse kirjutada 45- siis ma ei saanud normaalseid kirju. Kuna aga olen eland stabiilset armuelu, on raske tsölibaati pöörduda. Pealegi mees leidis noorema. Ei taha surmani truu olla. Põdesin aasta, aga nüüd olen jumala üksi. Lapsed suured ja ka kodunt läinud.Kui oleks üksi kogu aeg, oleks ehk harjund. Nüüd pole isegi sõbrannasid eriti.
Millised on teie kogemused leida sõber-armsam interneti kaudu? Ma pole üldse pubides-klubides kolaja. Olen olnud jube perekeskne. Ratta- või suusasõidul vaevalt kellelgi sabast haarata jõuab!
 
Named 31. detsember 2001, kl 11.08
Inimesi on igasuguseid... minu armastus on minust üle kümne aasta vanem... Mina soovin küll kogu ülejäänud elu temaga veeta, ma ei ole nõus kui väidetakse, et noore mehe ja vanema naise suhe on midagi vääratunut. Kõik oleneb inimestest. Ja ka füsioloogiliselt sobib noor mees vanem naine paremini kui noor naine vanem mees.
 
Eva 31. detsember 2001, kl 11.55
named :
Aga KUI vana?
Sorry :-)
Kaunist aastavahetust?
 
Indrek 31. detsember 2001, kl 12.44
So what???, igaüks elagu nii nagu saab. Need ´´vääraka´´ suhte peale näpuga näitajad võiks kõigepealt omal mõned kruvid kinni keerata ja siis teiste peale näpuga näidata.
 
Mirjam 31. detsember 2001, kl 12.55
Ma olen sinuvanune, Eva ja su üksijäämise lugu on peaaegu samasugune kui minul. Ka mina olen proovinud kirjasõpra leida, aga vanus 45 ehmatab kirjapildis kõik normaalsed vist ära jah.
Igatahes oma noore armukesega (loe eestpoolt) olen rahul küll, aga usun, et kunagi leian selle õige ka. Ega otsida mõtete ei ole, see tuleb kui aeg küps ja sealt, kust seda oodatagi ei oska. Kaunist vanaasta lõppu ja naeratagu õnn ühe toreda härrasmehe näol sulle uuel aastal! :)
 
Feliks 31. detsember 2001, kl 12.59
Mu kogemus endast vanemate naisega on old äärmiselt positiivne..alati. Jah muidugi on alati old mõned kokkulepped...ka sõnatud...et kumbki pole neist suhetest oodanud miskit enamat kui seksi....ei tea neist naistest öelda aga minule on see reeglina tähendanud alati väga head seksi.
Niisiis...nagu iga tavaline suhe, ei pruugi suhe tähendada 100% igavest kooselu, seega ei maksa mehepoolset (aga ka vastupidi) lugeda ku iet noor mees jätab nüüd naise maha seepärast, et ta vanem on...ikka on need põhjused misiganes ka muud...mahajätmiste põhjused on ju ikkagi mingi kompleks põhjuseid, mille hulka muidugi võib kuuluda ka vanus.
 
Eva 31. detsember 2001, kl 14.02
Tore leida, et veel minusuguseid. Ei eelda ega tahagi püsisuhet enam. Aga üksi ka enam ei suuda. Aga vaid seksist ka ei piisa.
Arvasin tõesti, et minuvanused peaks juba ILMA hakkama saama. Aga tundub, et kõik üle 40 mehed on "areenilt" kadunud.
Olge sama armsad ja õnnelikku vahetust! Ükskõik siis mille!
 
kogenu 31. detsember 2001, kl 20.48
Eva!
Oma kogemustest saan Sind lohutada - on võimalik ka Treff'ist jms. kaaslast leida, lihtsalt ei tohi kohe esimese tõrke peale püssi nurka visata. Kujuta korraks ette, et Treff on linnatänav, kus liikleb sadu inimesi - ja mõtle siis, palju on nende hulgas selliseid, kellega TAHAKSID suhelda. Üsna vähe? Eks sama on Treff'iski. Tuleb lihtsalt kannatlik olla. Ja positiivne. Edu Sulle!
 
Päike 02. jaanuar 2002, kl 12.42
To inglike: armas inglike, loomulikult mine endast noorematega. Tunned ennast pärast seda palju paremini. Mina ise olen koos endast 17 aastat vanema mehega, aga minu sõbranna jällegi endast 7 aastat noorema mehega. Mina ise olen õnnelik ja ka minu sõbranna on õnnelik. Ta on muutunud palju ilusamaks ja nooremaks ning tema enesehinnang on palju tõusnud.
Armas inglike ära maga oma elu maha. Ole tubli ja võtta elult mida see pakub.
 
Venice 02. jaanuar 2002, kl 15.19
Tulin ise 10-aastasest kooselust.Sattus mu teele noormees,kellega tekkis esimese kohtumise hetkel vastastikune tõmme. Arvasin,et ta on minust mõni aasta noorem. Ai seda shokki,kui tuli välja,et noormees vaid 18 (olin ise sel hetkel saanud just 29). Arvasin,et suhelda ju võiks ikka. Nüüdseks on sellest kujunenud 1,5 aasta pikkune suhe. Peaaegu ka kooselu. Olen püüdnud jahutada neid tundeid tema vastu, aga tulutult.
Tema hoolimine,tuline ja siiras armastus-nagu magnet tõmbab ta mind enda poole.
Noored mehed muudavad ka naise nooremaks,säravamaks,ahvatlevamaks.
Vanemad naised annavad omalt poolt noortele aga kogemust(nii elu-kui seksi).Võidavad mõlemad,misiganes sellest suhtest siis saab või ei saa...
 
eneL 03. jaanuar 2002, kl 11.15
Ei arva, et see oleks halb suhe. On endalgi olnud suhteid oluliselt palju noorematega.
Praegu siiski eelistan endavanuseid. Mulle meeldib mõte, et lapsepõlvemälestused, muusika koolidiskodel on olnud suhteliselt samasugune. Arvan, et sarnane taust annab suhtele palju juurde.

Noortel on omad eelised, endavanustel omad. Veel pole suutnud avastada vanemate eeliseid ;-)
 
Named 03. jaanuar 2002, kl 11.33
Tegelikult on kõik väga suhteline...

Suhte "Noorem mees - vanem naine" puhul ei pruugi kannataja pool üldsegi naine olla... on küll ja küll selliseid naisi... kes lubavad maad ja ilmad kokku (kooselu jne) asi venib mitu aastat..
ja lõpuks jääb see noor poiss pika ninaga. Ja võib ka nii juhtuda, et see "poiss" ei tunne enam kunagi "tulist-siirast" armastust mitte kellegi vastu.

Mina küll ei väidaks, et selliste suhete puhul on kannatajaks naine, ütlen veelkord: maailm on suhteline... vanus ei mängi inimeste suhetes primaarset rolli... loeb kõik muu.

ja armastuse rohket uut aastat teile.
 
Andra 03. jaanuar 2002, kl 21.22
Minul on endast 12 aastat noorem mees ja meil on nüüd ka ligi kaheaastane laps. Vanusevahe ei häiri meid kumbagi ega ka see, et mu vanim laps on juba 18 :-P Võimalik, et muretseme veel ühe lapse :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!