Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
ihalus
 
anne 29. detsember 2001, kl 17.32
täitsa lõpp!tahan ühte konkreetset võõrast meest, ma lausa põlen ihast teda katsuda ja ....
ma ei saa aru kuidas saab olla nii: armastan südames oma meest ja ta täidab kõik minu soovid ja ootused, mul ei ole ühtgi põhjust meie suhtele midagi ette heita
lihtsal käisime eile oma mehega väljas ja seal see võõras ihaldus oligi:tunnen seda viimast üle nelja aasta(tere tuttav),igati viks ja viisakas,abielus , austan tema naist(tean sama palju aastaid), no mis mul viga on?
kuigi see mees on nö.teretuttav flirdib ta minuga, nagu eilegi ja mina , no miks ometi , flirdin vastu( oma mehe juuresolekul, nii et ta aru ei saa, ehk). kõige hullem on see , et öösel koju jõudes hakkasime oma mehega seksima ja minu mõtteid jagus ainult selle võõra jaoks.
KAS SEE LÄHEB ÜLE!ma olen valmis oma meest petma, no mida teha!?
 
Riin 29. detsember 2001, kl 19.45
Karta on, et lõpetad selle teise käte vahel ja hea on kui ei pea pettuma ning oma pere sellest katki ei lähe. Niiet kui tegutsed, tegutse läbimõeldult ja targasti. Aga lootust on siiski, et sihuke armumine (kuidas muudmoodi seda veel nimetada) läheb üle.
 
.Suller 30. detsember 2001, kl 05.31
Tead ANNE.K6ik on oma m6tteis patused.Kui k6ik ka nii kergelt oma salaihadele jargi annaks,siis ei eksisteerikski abielu kui sellist,mis kahte inimest koos hoiavad.K6ik me areneme just selleparast,et 6pime oma tundeid vaos hoidma.Kogu elu seisnebki tegelt arenemises,kui palju sa oskad ja tahad enda kallal t66d teha.Aga v6ibolla sa siiski ei armasta oma meest.Endas tuleb selgusele j6uda ja vastavalt selle ka tegutseda.
 
Kis 30. detsember 2001, kl 14.57
Aju, teadagi pidi kõige erootilisem organ olema - ehk mõtled ta lihtsalt enese jaoks põnevaks? Mehega on tekkinud hall rutiin ja nii ergastad pisut oma igavat argipäeva?
Ole ettevaatlik, võid selle fantaasialennu pärast oma abielu tuksi keerata...
Kõige kergemini saab kiusatusest lahti muidugi sellele järele andes - tehke üks sahmakas ära ja vaata siis kas suurest ihalusest on midagi alles või läheb lõhki kui seebimull, kuigi, teisalt, maailm on üks kole väike koht ja sellised sapsakad kipuvad varem või hiljem välja tulema - on ta tõesti seda väärt!?
 
mees2 30. detsember 2001, kl 15.28
"armastan südames oma meest ja ta täidab kõik minu soovid ja ootused" - selles peitubki sinu probleemi lahendus. Flirt on ju see mis sind teise mehe juures erutab ja millest sa suhtes oma mehega puudust tunned. Võib-olla annab seda kuidagi oma kaasaga korraldada, temaga sellest rääkides. Nimeta talle oma soov ja ootus ning ta täidab selle. Petmist ette võttes pettud vaid
 
mina 30. detsember 2001, kl 15.56
võimatu, mul täpselt sama lugu. käisime reedel oma noormehe ja sõpradega väljas ning nägin seal üht tuttavat, keda tean samuti 4 aastat. ja samamoodi ei ole mul oma mehele midagi ette heita, ta on kindlasti ka parem mees kui see teine.
aga vahe on selles, et me ei olnud aastaid tagasi ainult tere-tuttavad, vaid meie vahel oli mingi tõmme ( jõudsime ka suudlusteni), kuid see kõik jäi pooleli...ja praegu, üle aasta umbes polnud ma teda näinud, tuli jälle seesama tunne ja iha. ma tõesti loodan, et see läheb kunagi üle, sest mul on juba oma mõtete pärast häbi. aga niipalju olen ma ikka kahe jalaga maapeal, et petma ma oma meest ei hakka. tahaks lihtsalt selle teisega kõigest ükskord avameelselt rääkida, ehk siis "jahtuksin maha".
 
k 30. detsember 2001, kl 16.01
Einoh, kui see elu nii lihtne oleks, nagu mees2 soovitab, et muudkui nimeta oma soov ja mees tõttab täitma! Et Anne nimetab oma mehele soovi: "ma tahaksin sind ihaldada, ma tahaksin, et sa võtaks mind põlvist nõrgaks ja paneks südame 2X kiiremine käima" kuidas Sina sellise naise soovi siis täidaksid? Kummaline, kui see nii lihtne oleks, miks seda siis ei osata?
 
potsa 30. detsember 2001, kl 16.07
ei ole mõtet kiusatusele alla anda. häid mehi ei kasva just puu otsas ja arvata võib, et õnnelikumaks sa lõpuks ikka ei saaks, jääksid vaid oma praegusest kallist kaasast ilma. hoia seda, keda armastad.
 
mees2 30. detsember 2001, kl 20.53
k,
Kõik keerulised asjad on mõnes mõttes lihtsad, oleneb kuidas läheneda. Annele meeldib flirt ja sellest ma soovitasingi mehega rääkida. Kõik see millest Sina kirjutad tuleb iseenesest kui nad üksteist mõistavad ja teineteise soovidele vastu tulevad.
Miks seda ei osata? Sest igal inimesel on omad sisemised takistused, kompleksid, millest ei ole igakord jõudu või tahtmist üle saada. Nii lihtne see ongi
 
k 31. detsember 2001, kl 09.03
Flirdi teeb nauditakas ikkagi määramatus, ebakindlus, ootus ja unistuse täitumine jms. Kui juba ette tead, et peale õhtusööki pesed sina nõusid ja mees vaatab televiisorit ja siis minnakse koos voodisse, puudub igasugune põnevus. Flirdiks on vaja distantsi.
 
mees2 31. detsember 2001, kl 11.58
k,
Eelarvamused ja etteheited ongi need mis meie igapäevast elu kipuvad ära rikkuma. Saab ka teisiti - teha hetkel seda mida soovid ja vajalikuks pead ning lubada ka oma partnerile sama. Põnevus suhtes on aga asjaosaliste endi teha, üheks vajalikuks tingimuseks on ka teatud distants.
 
Marina 31. detsember 2001, kl 12.26
Rumalus.Jäta see lihtsalt ilusaks pilkude mänguks...sa ju ei tea millega riskid?
Su abielu on lihtsalt igav!Ära tee oma elu igavaks ja ela oma elu veidi lõbusamalt .Lõbu ei pea sisaldama enesepettust ,saati teistele seda teha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!