Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
ihalus
 
anne 29. detsember 2001, kl 17.34
täitsa lõpp!tahan ühte konkreetset võõrast meest, ma lausa põlen ihast teda katsuda ja ....
ma ei saa aru kuidas saab olla nii: armastan südames oma meest ja ta täidab kõik minu soovid ja ootused, mul ei ole ühtgi põhjust meie suhtele midagi ette heita
lihtsal käisime eile oma mehega väljas ja seal see võõras ihaldus oligi:tunnen seda viimast üle nelja aasta(tere tuttav),igati viks ja viisakas,abielus , austan tema naist(tean sama palju aastaid), no mis mul viga on?
kuigi see mees on nö.teretuttav flirdib ta minuga, nagu eilegi ja mina , no miks ometi , flirdin vastu( oma mehe juuresolekul, nii et ta aru ei saa, ehk). kõige hullem on see , et öösel koju jõudes hakkasime oma mehega seksima ja minu mõtteid jagus ainult selle võõra jaoks.
KAS SEE LÄHEB ÜLE!ma olen valmis oma meest petma, no mida teha!?
 
Tiramisu 30. detsember 2001, kl 17.09
Jaajaa, olen minagi midagi sellist, üsna sarnast üle elanud ja... andsin järgi. Tegin mida tahtsin. Ja ei oska midagi kahetseda. Pigem vastupidi. Aga - minuga on ka lugu nii, et ei suuda kedagi petta - või õigemini, kui olen juba kedagi petnud, siis rohkem ma enam temaga magada ei suuda. Nii et läksin selle ihalusobjektiga voodisse ja jäingi sinna.
 
triin 03. jaanuar 2002, kl 13.38
See läheb üle, anna ainult aega. See tähendab ega sa enne rahule ei jää kui oled temaga maganud. kui teed tee nii et keegi haiget ei saa. Aga arvesta, see läheb raudselt üle ja mõtle kui vahele jääd - kas see on siis seda väärt, et kedagi kallist kaotada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!