Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kannatlik inimene!
 
Zorro 30. detsember 2001, kl 22.43
Üldiselt on asjalood sellised,et elan oma elukaaslasega nagu enamik noori: vaba-abielu.Niimoodi on see juba 5-aasta.Temake käib koolis mina pean hoolt meie elujärje eest.Millestki nagu puudust ei ole auto,maja,teenistus ning kõht täis.Temake on 8 aastat minust noorem.Meie omavaheline voodielu on korras,kuna pidevalt mõtleme mingeid uusi "riukaid" välja.Värk aga selles, et talle meeldib nats flirtida teiste inimestega mingi teatud piirini.Kui me koos oleme kuskil klubis või baaris tekivad peaaegu alati sellised olukorrad, kus teatud kodanikud hakkavad midagi endale ette kujutama,ning tihti lõppevad need üritused valusalt(enamasti teistele).Kuid ma ei tee Talle takistusi ka sõbrannaga väljaminekuks,ning meie koosoldud aja-jooksul olen andestanud "üheöö" vahekorrad 5 mehega(mida ma kindlalt tean).Tuttavad on öelnud, et meil on nii-öelda +ja- suhe:tema on impulsiivne ja kergesti ärrituv mina vana rahu ise.Siiamaani ja ka edaspidi arvan,et suudan talle kõik andeks anda,sellepärast et armastan Teda niisugusena nagu Ta on(muide kõige alguses ta ütles et ta on selline).Mina ise pole kordagi sellel ajal vasakult pannud.Kas on andeksandmisel mingid piirid? Aga üldiselt pole elul. Head Vana ning veel paremat Uut Teile kõigile!
 
mono 31. detsember 2001, kl 02.01
Mis piir see flirtimisel on kui voodisse minnakse?! See ju puha selge piiritus! Flirtimine see nüüd küll ei ole pigem sulaselge hooramine, vaevalt et need teised mehed midagi "ette kujutavad" kui selle sinu tibu poolt neile selge roheline tuli vastu särab! Ilmselt teile kahele meeldivad need mängud, kahju kolmandatest isikutest kes "valusalt" õhtut lõpetama peavad...
Tegelikult aga tundub et pole sa nii kannatlik midagi. Tegelikult ajab see asi sul ju harja päris punaseks, eksju?
Kas su väljavalitu mingit haigust pole sulle siiani veel koju toonud? Viite kutti sa tead, aga need ülejäänud hüpoteetilised 50 kutti on jätnud päris korraliku geneetilise mustri su naise üska, kas tead et kunagi last tehes võib see lapsuke väga vabalt välja kukkuda kui üks neist 50mnest...
Ah, mis ma seletan, küllap tead ise neid asju paremini, lihtsalt kurb kui vähesed korralikud mehed vähese korralikkusega naiste orki lendavad.
Head uut sullegi, igas mõttes!
 
Kaja 31. detsember 2001, kl 09.23
Räägi temakesega ja ütle, et sulle ei meeldi ning lõpetagu ära!
See kannatamine on eneseohverdamine ja kusagil delfis vist oli artikkel ka sellest - loe läbi. Mõtle ka enda peale, kas tasub ja mille nimel...
 
mari 31. detsember 2001, kl 12.08
Kui see sulle meeldib- lase käia!
Kui mitte - leia uus tee. Ümberkasvatamine tundub siin (5a. praktikat) võimatu olevat. Asjata kulutatud aeg ja peamine- närvid ja süda.
Alusta parem uuesti!
 
Shovinist. 31. detsember 2001, kl 12.23
Kuule mees!Aga kui lapsed tulevad?Kust sa tead,et nad yldse sinu omad on?Litsi naist ei taha endale igayks,oled yks vaheseid.Eks nii m6nigi s6ber naerab su yle seljataga,et sinu naist rautanud on!Kas t6esti oled sellega rahul!?Sa ajad syytu flirdi ja ehtsa litsluse segamini,kahjuks.Aga eks mees teab mis mees teeb!
 
. 31. detsember 2001, kl 15.20
 
eneL 02. jaanuar 2002, kl 11.58
Arvan, et see naine ei huvitaks Sind enam, kui ta oleks teistsugune. Andeksandmise piirid on iga inimese südames - väiklane inimene andestab vähem, küll aga võid Sa liiga vabade kätte andmisega naisest lihtsalt ilma jääda. Liigne kindlustunne Sinus on ilmselt see, mis lubab tal niisama kergelt mängida ja huvi mujale suunata. Ideaalne voodielu on muidugi hea, aga sellega ei köida enamikku naisterahvaid. Vaid neid, kes peavad oluliseks kindlustunnet, mitte mängu. Kergesti armuvana võib ta leida mehe, kellest ta üle ei saa.

Muidugi ma ei tunne Su naist. Võib olla ta just hindab Sinus seda kindlust, mida Sa pakud. Sellisel juhul pole Sul midagi karta. Aga kirjeldus paneb midagi muud arvama.
Nende ütlejate kohta, kes arvavad, et 5 räägitud suhte kõrval on 50 rääkimata - mina usun veel kindlalt, et inimesed, kes räägivad oma eksimustest, räägivad KÕIGIST eksimustest. Samal ajal need, kes varjavad, ei pruugi üldse truud olla. Ja kividega pilduma kipuvad enamasti need, kellel on endal vastavad kogemused või kes südames tahaksid olla truudusetud, aga kartus hoiab kinni
 
>< 02. jaanuar 2002, kl 12.12
eneL
Su jutt on kuidagi seosetu!Kas ise ka elad sellise mehega,kes paneb k6ikke mis liigutab?Ja sulle meeldib?
 
mari 02. jaanuar 2002, kl 12.23
Oled õnnelik- armastad oma naist sellisena nagu ta on - tahaksin ka seda osata...
 
eneL 02. jaanuar 2002, kl 12.34
To ><:
Aru saadakse asjadest, mida ise ollakse kogenud. Mu jutt võib olla seosetu sellele, kes pole samal lainel ja samasuguseid asju kogenud. Võib olla siis enamikule.

Ei, mu partner ei tee kõrvalehüppeid. Paraku ega sellest probleemid pole väiksemad.
Aga meestega, kes panevad kõike, mis liigutab, on ju nii lihtne. Absoluutselt lihtne juhtida. Mehe puhul, kellel selline juhtimismehhanism puudub, on asjad keerulisemad. Üldiselt ei pea naisi ega mehi lihtsateks. Vähemalt need mehed, kellega mina olen kokku puutunud, on vägagi tundlikud, keerulised, raskesti tabatavad. Inimene, kes on tõeliselt armunud, ei taha minna kellegagi teisega ja kui selline asi juhtub, näiteks hoolimatuse või valuhoos, ja kui siis kaasa sellepärast maha jätab, näitab minu meelest see suurt enesearmastust ja vähest armastust teise poole vastu. Kui mees/naine kellegi teisega on, siis jääb ikka millestki puudu. See võib olla mingi tunne, põnevus, romantika, risk või siis kõige labasemal juhul lihtsalt seks
 
Fööniks 02. jaanuar 2002, kl 21.54
EneL: oled (mu arust) õigel teel :)))

Ole nüüd vaid valmis selleks, et siinkohal öeldakse:su mõtteviis on mehelik ja sa ise vaat et mees :))
 
eneL 03. jaanuar 2002, kl 10.14
Fööniksile:
Minu mõtteviis mehelik? :-) Hmm... sellisel juhul on kõigi minu partnerite mõtteviisid olnud naiselikud. Kui juba stereotüüpide võrdlemiseks läks, siis peaks mees olema selline, kes kepib kõike, mis liigutab. Huvi, himu, iha... Mõnikord mulle tundub, et mõned mehed on sellised sellepärast, et nad tunnevad ennast nagu vähem mehena, kui nad ei käi sellise stereotüübi alla ning peavad oma seksuaalset valmidust tõestama igal võimalikul juhul

Usun tegelikult, et ma olen naiselik. Vähemalt loodan seda. Aga eelkõige näen mehes ikka inimest, mitte isast. Ja mingi suvaline kõrvalehüpe ei pane mind arvama kohe, et vale inimene. Inimene jäi ju samaks ka siis, kui mina mingil põhjusel talle huvi ei paku või kui keegi teine huvi pakub.
Vaataks ennast kohe peeglist, et mismoodi ma TALLE tundun
 
Fööniks 03. jaanuar 2002, kl 10.23
EneL - ega mina arvagi et su mõtteviis mehelik on - ma üldse ei liigitaks mehelik-naiselik. Lihtsalt tundsin palju omi mõtteid sind lugedes ära. Ja mulle on siinsamas foorumis mitu inimest öelnud et naine ei saa nii- ja naamoodi mõelda.

Aga keegi pole soostunud selgitama, miks ei saa. :))
 
ohhooo 14. jaanuar 2002, kl 13.58
mina ka ei saa aru miks ei saa või ei või ...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!