Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
jälle vanad olijad
 
pliks 04. jaanuar 2002, kl 16.30
Pole u. pool aastat naistelehte lugenud, kuid nüüd siia tsekates
võib üllatusega tõdeda, et sama seltskond, kes kunagi artiklite all ühest-samast heietas, on siia probleeminurka kolinud oma filosoofilisi tõdemusi jagama ja omavahel vestlema. Mitte et mul midagi felixite ja fööniksite vastu oleks, aga kas nii ei muutu inimeste probleemidele vastuste saamine olematuks, kui iga teema all samad kodanikud omavahelist juttu ajavad? Niiii pikalt pealegi!Sorry.
 
eneL 04. jaanuar 2002, kl 16.35
pliks:
Aga kas Sina tuled siia lehele oma probleemile vastust saama? Või on hoopis parem idee leida arutledes iseendast vastus? Üldinimlikud probleemid on alati samad - oskad Sa genereerida täiesti uue probleemi, mida kellelgi (võib olla ainult väikeste variatsioonidega) pole olnud?
 
gguglunk 04. jaanuar 2002, kl 16.41
juššt, meie arvame ka nii, juššt
 
mair 04. jaanuar 2002, kl 16.50
põhimõtteliselt pliksiga nõus. Aga samas mõtlen, et äkki mõni ei oskagi lühidalt midagi ära öelda, seepärst seletabki nii pikalt siia-sinna.
 
eneL 04. jaanuar 2002, kl 16.59
mair:
Võib olla on asi hoopis nii, et mõnda asja ei saagi lühidalt öelda. Oleks ainult kõigi asjade, mõistete, tunnete jaoks sõnad. Näiteks hieroglüüf, mis tähistab tervet lauset.
Mair, kas Sulle ei meeldi vestelda?
 
tsinna 04. jaanuar 2002, kl 17.37
Siin hoiab ju puhtalt naisteajakirjadele kulutatava raha kokku. Ja võibolla ka psühholoogiseansi (ise ei tunne küll vajadust). Selline mõnus naiste lobanurk, pealegi ei pea kartma, et mõni sõbranna pärast teistele tuttavatele su probleemid edasi klatshib. Ja teinekord probleemi polegi, niisama hea uurida, mis teised inimesed ka sellest asjast arvavad. Aga ega kedagi sunniviisiliselt siia leheküljele ju ei tirita.
 
. 05. jaanuar 2002, kl 14.54
Teatud m6ttes pliksiga n6us.. .m6ne teema all toimub lausa dialoog m6ne teatud subjekti vahel ja jumal hoidku kui m6ni teisiti arvab!Lihtsam oleks neil ju omavahel mailida,seda enam et yhine arusaam ja heietage siis lehekylgede viisi!M6nikord ei viitsisgi lugeda kui n"en aind kahte kolme pidevalt heietavat nime.m6nikord see pikk jutt l"heb neil endal ka rappa ja kaugelt treemadest m66da.

See pole m6eldud kellegi solvanguks,lihtsalt teemast tingitud arvamus,mis kummitama on jaanud.
 
kelluke 05. jaanuar 2002, kl 15.10
Ma ikkagi arva et oma probleemid peaks ise lahendama,sest kui sa teed vale otsuse,siis oled sa ise süüdi ja ei mõtle pärast, et ah loll miks ma teda ja tema tobedat juttu kuulasin.
 
mari 05. jaanuar 2002, kl 18.33
no ma tahaks teada, kes nende nõuannete järgi siin toimib!! iga teine soovitus, mis suheteprobleemidele antakse, on stiilis "jäta oma jobu mees maha ja otsi uus"! kui selle järgi elada, siis küll kaugele ei jõua! mõni teine looritab oma mõttekese jälle mingisse sellisesse pseudopsühholoogilisse jurasse, et vaata ja imesta. ainukesed mõistlikud nõuanded on siin lastekasvatamise osas olnud.
 
Kis 05. jaanuar 2002, kl 19.17
Mulle pigem tundub, et iga teine soovitus on - leia endale ka armuke, see on aja nõue...
Aga jobu mees tuleks maha jätta küll, veel parem - üldse mitte üles korjatagi teist, las vedeleb.
 
uus vana olija 06. jaanuar 2002, kl 18.01
Väga nõus pliksiga. Olen peamiselt lugeja aga kord suvel võtsin ka sõna ühe artikili järel, ja jumal, nii kui oleksin väga valesse kohta sattunud. Tunne jäi, et... kes see on ja mis jutt see veel on. Seejärel ignoreeriti ja mõtlesin, et pidin ma ülepea kirjutama.
Nüüd ma siis loen, oma kommi mõtlen omas peas ja kõik.
Aga mõned suudavad küll kadestamisväärse järjekindlusega ikka ja alati ühte ja sedasama heietada, olgu teema siis mis tahes. Häbi kohe vahele tükkida!
Nõuannetena ei saa, eriti paariprobleemide puhul, küll ühtki kommi võtta, lihtsalt mõtlemisainet pakuvad. Aga kui asi on kibe siis on mõtlemisainet vaja. Või võrrelda, et näe, tema tegi nii aga mina ei teeks või vastupidi.
Head vastupidamist kõigile!
 
uuele vanale olijale 06. jaanuar 2002, kl 18.19
kui kõik mõtleksid nagu sina, siis siin kommiksidki vaid 3-4 isikut, võta ikka sõna, need stammkunded saavad ka vastu pead ning ka neid aeg-ajalt ignoreeritakse!
ära ole selline jänespüks. põhiline, et sul on oma arvamus,see intrigeerib ja ärgitab diskuteerima, sellist jehoovatunnistaja juttu pole mõtet ajada, üks selline siin juba tuiab ringi, naistelehele pole veel õnneks ära eksinud.
 
Feliks 07. jaanuar 2002, kl 09.56
ja siis?
Kel on ütelda, ütelge sekka...sedagi on "vanad olijad!" alati öeld. Ju on vanadel olijatel lihtsalt rohkem võimalust-tahtmist,vast ka maailmamuutja loomust? Ja mis siis? Kui delfi paneb meie arvutitele vetod peale..või annab muudmoodi märku et vanad olijad pole teretulnud oma kommidega..ju siis hiljemalt me järgi jätame..seni korjame me rõõmsalt delfile kontaktipunkte ja asi ju hästi...kommikeskus oleks vahel täiesti elutu, kui meie kah siin olemata jätaksime:))
Jõudu kõigile "vanadele" ja kõigile testele:)
 
Fööniks 07. jaanuar 2002, kl 18.29
Pliksil on ajaarvamisega raskusi. Fööniks ei ole siin (ega ka põhilehel) nii kaua olnudki :)

Aga kriitika võtan üldiselt omaks. Tõesti - mul on - komme keeruliselt rääkida. Ja pole tahtmist ka anda nõuandeid stiilis: "võta armukes", "võta uus mees", "paki asjad", "ära mine ära"... Need nõuanded ei aita kedagi. Mullegi on hulka igasugu nõu antud: ja mitte suvaliste inimeste poolt, vaid ikka hääde sõprade poolt : "Tee nii", "ei, tee hoopis nii".

Inimene ise otsustab mis ta teeb.

Siin on kommenteerijate eesmärgid lihtsalt erinevad vist. Tegelikult aitab absol. iga probleemi puhul vaid eneses selgusele jõudmine ja selleks on hea lihtsalt suhelda. Aga see on ka vaidminu arvamus.

Et ma ennast kordama kipun... olen nõus - see mu viga jah :)

Aga tahaks ühe väikese nõukese anda - siin pole jah jututuba, aga NIIIII lihtne on lihtsalt ignoreerida seda, kes mingil põhjusel ei meeldi. Isegi pole vaja anda vastavat käsklust "ignore" :)

Piisab kui lihtsalt ei loe, ei tee välja.

Nii et kui Fööniks vastu hakkab (ajab udu, on keeruline, ei anna konkreetseid soovitusi, ei räägi täisnimedega, misiganes), siis lihtsalt ärge tehke temast välja, eks :)
 
crissu:) 08. jaanuar 2002, kl 15.29
Fööniksi jutule kirjutaks ka omaltpoolt alla
edu ja õnne
ning mõistus kõigile vanadele ja uutele olijatele ja tulijatele
 
nässu uuem mina 08. jaanuar 2002, kl 18.17
sina ka jälle siin!?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!