Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Rinnad
 
Laima 06. jaanuar 2002, kl 23.53
Naisterahva uhkus on ikka ja jälle läbi aegade olnud rinnad.Seda oleme kuulnud juba iidamst-aadamast.Kui aga jumal ei ole andnud kõigile võrdselt,vaid mõnele ühe suurema ja teise väiksema rinna.Ning see on ka takistuseks sexis.Lihtsalt häbenetakse oma keha seda osa mis ei ole proportsioonis.
 
mees2 07. jaanuar 2002, kl 09.41
Probleem pole sul ju rindade proportsioonituses!!! Loe näiteks raamatut Mata Hari´st kel polnud üldse, samas oli aga kuulus kurtisaan.
 
Named 07. jaanuar 2002, kl 10.14
Räägin vaid oma kogemustest ja isiklikest seisukohtadest... kurb on see kui naisel rindasi üldse ei ole... voodis jääb nagu midagi puudu. Kui aga probleemiks on erineva suurusega rinnad, siis ma ei näe probleemi.


Tean ühte abielupaari, kus naisel oli rinnavähk. Naine elas seda väga raskelt üle, kuid tänu mehe lohutusele/toele - said nad üheskoos sellest murest üle. Keha eripärad on ilmselt probleemiks juhul kui puuduvad püsisuhted. Iga kord kui hakkab kellegi uuega tekkima intiimsuhe, siis enne voodisse minekut hirm oma keha eripärade pärast (kast talle meeldib?, mis ta arvab jne?)

Ma arvan, et kui kaks inimest ikka omavehl sobivad ja teineteisest hoolivad, siis rindade erinev suurus muutub pigem vooruseks (isikupära) kui puuduseks.
 
Reha Rohus 07. jaanuar 2002, kl 10.54
Laima - probleem pole rindades, vaid sinu peas.
Minu endaga on Emake Loodus teinud sama nalja: rinnad pole küll päris "tabletid triikimislaual", kuid mõlemad on ise paarist, täiesti erineva kuju ja suurusega. Ükski minu partneritest pole aga iiagli sellele tähelepanu juhtinud ja voodis pole kumbalgi midagi puudu jäänud.
Mina jumaldan näituseks mehes musklis käsivarsi, kuid ega ma selle pärast vähem naudi head seksi mehega, kellel on küll kõhetud käed, kuid see-eest võime mind seitsmendasse taevasse suudeleda ja hellitada.
Sinu rinnad on vaid üks väike detail sinu olemusest, ära tähtsusta neid üle.
 
2u 07. jaanuar 2002, kl 10.55
Nõus Named arvamusega ja ise seda kogenudki, et püsisuhtes kahe armastava inimese vahel ei tekita selline olukord probleeme.
Ka minu rinnad on erinevad ja mitte natuke vaid piisavalt palju. Oma noormhelt küsisin esimesel koosveedetud ööl otse, et mis ta arvab, et kuidas suhtub jne. Ja vastus oli igati positiivne, et sugugi ei häiri ja ilmselt on huvitavamgi niimoodi :)
Seega pea püsti ja ära näe selles probleemi, vaid oma eripära!
 
Kis 07. jaanuar 2002, kl 13.42
Mul oli kunagi austaja, kes harrastas modelle ja misse, kuna ma temast eriti huvitatud polnud, siis püüdis ta kõigest väest igasugu imenippidega minu soosingut võita ning üks viis oli oma exide tagarääkimine(ehk arvas, et põen alaväärsuskompleksi kuna pole ei miss ega ka modell). Üks selline "mahlakas" uudis oligi teatud neiu erineva suurusega rinnad - ?
Vot seni kuni leidub selliseid suure suu ja väikse ajuga mehi, seni on ka kompleksides naisi.
 
riks 07. jaanuar 2002, kl 18.39
No ise eelistaks ühesuuruste rindadega naist ikka, aga kui mõnedele meeldib ja koguni eriliseks peetakse, siis lasku käia.
 
k 07. jaanuar 2002, kl 19.59
Kas need on kohe silmatorkavalt eri suurused? Ega pole tegu siiski mingi haigusliku nähtusega? Ei ole nagu kuulnud, et täiesti tervel inimesel oleks üks jalg suurem kui teine või käsi? Äkki käid korra arstil ära? Mingi vaevumärgatav erinevus ei ole kindasti kellelegi probleem.
 
Sumer 07. jaanuar 2002, kl 20.25
Named,

Sinu esimese osaga pole absoluutselt nõus ("ilma rindadeta naisel jääb midagi puudu").

Näiteks mulle meeldivad naistel väiksemad rinnad. Ilu pole ju ühene ja kohati tekitavad mehed oma standarditega ikka naistele tõsiseid ja mõtetuid raskusi.

Seega kindlasti ei tohiks keegi oma väikeste (või antud juhul erinevate) rindade pärast muretseda, nende jaoks on kusagil keegi :)

Seega väikeste rindadega naised - selg sirgu!

P.S. Mu oma naisele kulus ikka pikk-pikk aeg, enne kui ta uskuma hakkas, et mulle tõesti ta keskmisest väiksemad rinnad meeldivad.
 
sirts 07. jaanuar 2002, kl 21.28
k-le: kas Sa pole kuulnud, et tegelikult oleme me kõik vägagi ebasümmeetriliste elunditega. Näiteks on päris paljudel üks jalg teisest poole või isegi terve numbri võrra suurem, eelistatud käsi (paremakäelistel siis parem) veidi toekam (jämedamate sõrmedega), üsna paljudel asub üks kõrv teisest veidi kõrgemal või üks silm teisest veidi suurem, nii mõnelgi on nina viltu peas jne. Kui on, siis on, tavaliselt pole see küll mingi anomaalia, vaid lihtsalt isikupära.
Erineva kujuga rinnad pole kindlasti midagi hullu (hull oleks rinnavähk). Tean inimesi, kellel on üks silm pruun ja teine hall - algul oli harjumatu vaadata, aga ega see siis inimese kvaliteeti muuda. Kahju on ainult neist, kellel tõesti rinnavähi tõttu üks rind (või mõlemad) ära on lõigatud, aga ka see on paratamatus, mida saab proteesiga leevendada. Kui inimesed teineteist armastavad, ei tohiks üks, teine ega ka kolmas puudusena tunduda. Pigem ikka isikupärana ja väga vahva on, kui sellise isikupära omanik seda olukorda väärikalt välja kanda suudab.
Välimusega seotud puuduseks loen pigem lotendavaid rasvu või kasimatust - neid omadusi, mis sõltuvad inimesest endast ja mis liigagi kujukalt inimest negatiivsest küljest iseloomustavad.
Teema algatajale: ära tee sääsest elevanti, sest maailmas on tohutult palju tõsiseid probleeme ja Sa oled õnneseen, et enamik neist pole Sinu omad!
 
Named 08. jaanuar 2002, kl 10.04
TO: Sumer

Loe täpsemalt midakirjutasin.
1) Räägin ma ainult isiklikest seisukohtadest...
2) "kurb on see kui naisel rindasi üldse ei ole", ma ei rääkinud väikestest rindadest.

Mul oli kunagi yks tydruksõber, kelle jaoks sport oli elu.
Paraku tippsportlastel (eriti atleedid) kaovad rinnad peaaegu, et täiesti ära... ja see vaatepilt on lihtsaltkurb. Ma ei halvusta kedagi, ega pea neidnaisi teistest halvemateks... lihtsalt kurb on kui nii läheb.
 
Triin 29. jaanuar 2002, kl 18.23
Minu kehatüüp on naiselik, on rinda, on puusa ja keskkoht väga peenike.. rinnad on aga suuremad kui nö keskmised ning kuna kehakuju on ka selline, et vormid on selgelt eritatavad, mitte ühtlane rasvamass, siis sajab ka palju komplimente austajate poolt.. see on ju meeldiv igale naisele, kui talle tema välimuse ja ka olemuse osas komplimente tehakse, kuid pikapeale hakkab selline tähelepanu häirima: vaata kus on partii jne. Seega pole nagu alati sugugi meeldiv rinnakas naine olla.
Usun, et küsimus ei ole naiste puhul rindades, vaid tema säras ja elujõus.. kui naine särab ning on rahul endaga, siis ei teki ka mingeid probleeme, sest kui ise ollakse rahul, ei näe ka teised põhjust, miks nad peaks kritiseerima. Ka nö vead võivad olla voorused ja isikupära kui neid osatakse sedasi loomulikena välja kanda:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!