Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Ükskõikseks muutun
 
Iir 11. jaanuar 2002, kl 15.23
Kurb. Vahel nii väga tahaks midagi kaasa öelda, aga isu läheb ruttu üle, kui näen, mismoodi enamusele hetkega vesi peale tõmmatakse mitte asja sisu pärast vaid selleks, et kuulda vee pahinat. :(
 
Pole nõus 11. jaanuar 2002, kl 15.36
Enamusele?
 
Iir 11. jaanuar 2002, kl 15.44
Enam vähem.
 
Pole nõus 11. jaanuar 2002, kl 15.48
Mulle näit. vahutav ploom ei meeldinud, avaldasin vastava arvamuse - kas see oli ka vee peale tõmbamine?
 
Feliks 11. jaanuar 2002, kl 15.49
Iir: pole viga:)) paksu nahka ja rahu...kui midagi maha saab teha, siis vaid kellegi mõtet...või tema mõtte vormi...Sind ei saa kohe kuidagi maha teha...siiski reeglina tehakse maha vaid pahatahtlikud kommid...a vaidlus ei ole ju mahategemine....ära võta isiklikult:)))
 
muhv 11. jaanuar 2002, kl 15.57
Mul ka vahel selline igatsus nagu Iirel. Olen nuputanud, mida selle tarvis ette võtta. Paraku kõlab kõige parem järeldus, milleni olen jõudnud, nii: tuleb koos oma kalliga kogemata sattuda üksikule saarele, kust pääsemise aeg pole teada. Telefone pole, telekat ka mitte. Muid sõpru pole, töökohustusi ka mitte. Kogu aeg ja tähelepanu teineteisele...
Kuidas sellist olukorda tekitada, jääb igaühel enda lahendada.
 
muhv 11. jaanuar 2002, kl 18.15
Mu komm sattus valesse kohta, jutt oli mõeldud Siirile tema algatatud teema alla, kus ta igatses taga unetuid öid.
Palun vabandust!
 
sjuu 11. jaanuar 2002, kl 18.19
mulle tundub, et suurem enamus üritab alati olla millegi vastu, lootes, et eriarvamus on originaalne. või vaidlema ju hakkavadki eriarvamusega inimesed ja siis tulebki nii välja, et teema annab üks ja kommid on enamuses kõik vastu. kui keegi tahab lahkuda suhtest, soovitab enamus, hoia, kui keegi üritab päästa purunevat, on üldsuse otsus - loll, lase jalga, kui soovitatakse kondoome, siis vaidleb enamus vastu - need on halvad, räägitaks suguhaigustest, väidaks enamus, et nemad küll nii rumalad pole, et kaitsevahendeid ei kasutaks ega armastaks. ja nii edasi. teema serveerimisest sõltub üldsuse arvamus ja ühine otsus. so lihtsalt näide igasuguse arvamuse manipuleeritavusest. seda on tegelikult tore jälgida, kuigi igav tõsiselt kaasa teha. aga kaasa võib mängida mängulustist ka siis, kui tulemust ette tead.
 
uh 11. jaanuar 2002, kl 18.30
Vaidluses selgub tõde ja sellega õpid argumenteerima. Algajale suhtlejale nagu eneseabi. Selles pole midagi halba.
Olge julged oma seisukohta kaitsma!
 
Pole nõus 11. jaanuar 2002, kl 18.49
Mina pole küll märganud midagi seoses enamusega, ikka 50-50 kipub jääma, mõnel on lihtsalt vastupidavamad näpud ja rohkem aega oma arvamust suruda, üks ütleb oma mõtte konkreetselt ära, teine jahub ja seletab enda oma tund aega järjest - sellest ka see "enamuse" mulje.
 
ettevaatlik 12. jaanuar 2002, kl 11.42
Kui vestlusse sekkud, pead arvestama, et kõik ei pruugi sinu seisukohta jagada. Elenemtaarne ju?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!