Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Seks rasedusajal
 
Nunnu 17. jaanuar 2002, kl 12.10
Uus teema siis.
Võib-olla on keegi nõus lahkesti jagama oma kogemusi/arvamusi.
Kas on põhjustanud ebamugavust vahekord rasedana? (psühholoogilist tõrget pean silmas)
 
ehee 17. jaanuar 2002, kl 12.43
ei ole põhjustanud!
 
Tädi 17. jaanuar 2002, kl 13.13
Vastupidi-minus ärkasid küll mingid täiesti metsikud tungid ja tormid... vahel oli küll nii puht esteetiliselt jube mõelda, et nagu tünnivabriku mannekeen ja.. aga õnneks läks piinlikkus üle...ja ei teinud see küll midagi-ei tervisele ja meeleolu hoidis seda reipama:)
 
piret 17. jaanuar 2002, kl 13.16
Minu mehel olid küll kompleksid selles osas, et ta kartis, et teeb mulle viga, ja püüdis kramplikult mulle mitte peale vajuda. Viimased kolm kuud me siis ei seksinudki.
 
. 17. jaanuar 2002, kl 13.20
Meie seksisime kuni sünnituseni. Mingeid komplekse polnud, loomulikult vaatasime, et liiga ei teeks sügavusega.
 
anne 17. jaanuar 2002, kl 16.11
esimesel kolmandikul olin nagu metskass, teisel jahtusin täiesti ära ja kolmandal kolmandikul algul oli isu jälle kiire tekkima ,,kuid kõht oli nii suur et parajalt ebamugav oli see küll...ja siis jälle isu kadus ja tuli sünnitus ja siis ei olnud tükk aega mingit isu seksida(1,5 kuud ootasime peale sünnitust esimest vahekorda, seni tegin mehe meeleheaks käega või suuga).minul tuli tõeline isu tagasi alles poole aasta möödudes. tagant järele mõeldes - küll mehel võis raske olla, eriti sellisel kes on harjunud iga päev saama, kuid keegi ei välista et ta seda ka ei saanud, muidugi ise ta räägib et kannatas koos minuga, loodame...
 
Anneli 17. jaanuar 2002, kl 16.18
Ei olnud probleeme. Mehe sõnul oli huvitav, sest oli kui teise naisega. Pärast sünnitust tekkis väike paus selle tavapärase koha kasutamisel seksimiseks (mina pabistasin veidi), ent isu oli ikka ja sellel puhul on suuseks teretulnud nähtus.
 
Munnu 17. jaanuar 2002, kl 16.24
Ei ole, kuna ma pole kunagi rase olnud.
Ja minu jaoks pole see probleemiks olnud ka siis, kui partner on rase. Kuidas rase aga ise ennast tunneb, ei tea. Viimastel raseduskuudel soovitan siiski seksist hoiduda - eriti juhusliku partneriga.Nunnu kirjutas:
>
> Uus teema siis.
> Võib-olla on keegi nõus lahkesti jagama oma kogemusi/arvamusi.
> Kas on põhjustanud ebamugavust vahekord rasedana?
> (psühholoogilist tõrget pean silmas)
 
nukker isane 17. jaanuar 2002, kl 16.52
Rase naine on eriti ilus, ihaldusväärne ja seksikas. Eriti, kui enda oma. Aga minu naine ei tahtnud raseduse ajal üldse...
 
keegi 18. jaanuar 2002, kl 13.53
Mida siis teha, kui naine tahab meeletult ( hormoonide värk jne.) aga mehel pole mingit soovi? Meeleheitele ajab. Nagu ma oleks mingi puudega!!!
 
Sine 18. jaanuar 2002, kl 15.14
to keegi - Su mees kardab, julgusta teda ehk :)
 
ic 18. jaanuar 2002, kl 21.26
nukker isane ja keegi: koopereeruge! (nali)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!