Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
seks ja rinnavähk
 
XXL 17. jaanuar 2002, kl 13.31
Kas keegi teab, kuidas suhtub mees naisesse, kellel on olnud rinnavähk? Kui oled tutvunud uue mehega, nii et on olnud rinnavähk, kuidas seda asja esitada või peaks üldse mitte esitama ja igasugustest suhetest loobuma...
 
Tanel 17. jaanuar 2002, kl 14.28
Ei tea kas peab just rääkima, oleneb palju Sul rindu alles on ja kui see sealt välja paistab siis võib ju seletada kui teine pool huvitatud on, et miks nii. Ära Sa jumala eest detailidesse lasku, kui kuulajat ei huvita. Muidu võib neid naiste arme ju vahtida, et nad ei häiri, ent eriti võigaste kommentaaridega muutuvad armid kah koledaks. Näiteks mõni võib tundide kaupa lobiseda oma sünnitusest keset seksi - arva ära kaua siis seisma peab?
Igasugustest suhetest loobudes oled sa küll paras ärahirmutatud toru. Ega keegi sinu asemel ju elama ei hakka ja paljuks neid modelle on kel @!#$ peal vinni-raasugi pole.
 
suusi 18. jaanuar 2002, kl 11.11
minu sõbrannal lõigati rinnast välja vähk, rind iseenesest on alles, ehkki armid muidugi näha. aga ta on nii lahe tädi, st. tõmbab ligi ka lahedaid mehi ning pole kunagi tal mingit probleemi seepärast ette tulnud. no ütle, kas sind häiriks, kui mehel noku peal mingi arm oleks? tanelil muidugi õigus, et eriti siis, kui suhe alles algusjärgus ka, ei tasuks muidugi oma haiguslugu ja kannatusi hakata teisele ette laduma. veel tobedam oleks see, kui enne seksi ja paljakskoorimist hakkad umbes vabandama ja end nagu süüdlasena tundma milleski. ühesõnaga - palun ära põe!
 
väikeMy 18. jaanuar 2002, kl 12.00
mina arvan,et lihtsalt mainiksin veel enne´, kui asi intiimsuheteks areneb, et mulle on tehtud selline operatsioon. üksikasjadesse laskumata, aga et ei oleks (ebameeldivat) üllatust. usaldus eelkõige.
 
mitte haliseda 18. jaanuar 2002, kl 15.05
Mina arvan, et mingil juhul ei tohiks sellel teemal halisema hakata. Näita üles igati elujanu, ole optimistlik, usu, meestele ei meeldi naised, kes oma tõbesid eksponeerivad. Haigete eest hoolitsetakse ainult filmides, tegelikus elus on kõik vastupidi. Katsu kindlaks teha, milline üldse on tema suhtumine haigustesse ja kui ta näitab oma negatiivset suhtumist, siis ei tasu sul temaga kaua jamada - temast ei ole sulle tuge. Aga kui leiad, et ta on mõistev inimene teiste murede suhtes, siis kindlasti leiad mõne sobiva hetke, kui räägid oma probleemist, kuid kindlasti ära tee seda dramaatiliselt, jäta mulje, et see asi ei valmista sulle muret. Kui ta on see õige, siis taipab ta ise, mida sa tunned.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!