Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
neitsi aga tahab sexi
 
p.s 18. jaanuar 2002, kl 18.51
TERE OLEN NEITSI VEEL. AGA MUL ON PLAANIS SEE KAOTADA, KOOS ÜHE POISIGA. AGA MA EI TEA MIS ASENDIS SEDA TEHA. TRGRLIKULT EI TEA MA SEXI ASENDITEDT SUURT MIDAGI . PALUN AIDAKE. ANDKE NÕU KUIDAS SEXIDA?
 
jänes 18. jaanuar 2002, kl 19.25
Kui Sul on plaanis poiss koos süütusega kaotada, kellega Sa siis seksid??!
 
Munnu 19. jaanuar 2002, kl 15.54
Seda probleemiasetust on kyll raske t6siselt v6tta. On see ikka terve psyyhikaga inimese poolt t6statatud kysimus?

p.s kirjutas:
>
> TERE OLEN NEITSI VEEL. AGA MUL ON PLAANIS SEE KAOTADA, KOOS
> ÜHE POISIGA. AGA MA EI TEA MIS ASENDIS SEDA TEHA.
> TRGRLIKULT EI TEA MA SEXI ASENDITEDT SUURT MIDAGI . PALUN
> AIDAKE. ANDKE NÕU KUIDAS SEXIDA?
 
krr 19. jaanuar 2002, kl 16.16
no miks kohe nii, et ebaterve psüühikaga inimese töstatatud probleem? Eelkirjutaja on arvatavati- nime järgi arvates (:)) meesterahvas ega jaga seega neitilikkuse kaotamise probleemist naise poole pealt vaadatuna midagi. Küsimus on tösine ja kahtlustan, et paljudele tüdruklastele tegelikult ärahoitavaid hinge- ja kehavaevusi pöhjustanud.

Aga küsijale- suu pihta ju ei lööda, eks- vastan, et köige parem oleks küsida nöu möne hea söbrantsi käesti vöi öe vöi.. Nii virtuaalselt vöin öelda, et Eesti Naises aastast 1990 umbes kirjutas keegi naistetohter täpselt ja pikalt, kuidas ja mida just. Aga Sa vöiksid ju minna ka noortenöuandlasse (tavaliste naistenöuandla naistearstide poolt vöib kuulda pigem pahuraid turtsatusi aja raiskamise pärast, aga eks ole ka arste erinevaid) ja küsida- milleks need inimesed muidu seal on, nad peavad ju oskama vastata ka küsimustele selle kohta, et mis "enne", mitte ainult, et mis "pärast"- siis, kui mure käes.

No ikka tasa ja targu tuleb asja ajada (kui aega ja viitsimist, lugege mölemad Kamasuutrat, sealt saab ideid ja teadmist aegluse ilust), kui ühe korraga ei saa hakkama, proovida teine ja kolmas kord ka. Asend ikka poos nr 1 ja palju libiainet käepärast- küll siis läheb.
 
Munnu 19. jaanuar 2002, kl 16.58
No kysimuse oleks siis v6inud pystitada, et KELLELE SYYTUS KAOTADA?

Praegu j''b mulje, et tegemist on algaja noormehega, kelle puhul j''b puudu julgusest ja oskustest neitsile l'heneda v6i siis toimetaja poolt pastakast v'ljaimetud probleemiga...
 
Mh? 19. jaanuar 2002, kl 19.45
to krrr
nii et tegemist on homopoisiga, sinu arvates?
mis nõu seal Eesti Naises homopoistele jagatakse?
kuritegelik on julgustada keppi tegema isendeid, kel elementaarsest kirjaoskusest napib, käigu parem koolis ja lugegu kohustuslikku kirjandust...
'Miks kurejutud?' võib ka sinna alla käia.
 
juurikas 20. jaanuar 2002, kl 20.37
kuule mis sull viga om? Kas oled ise liiga vähe või palju nikku saanud? teine küsib abi aga sinusugune luhva ainult sõimab.

kah............ iselooma
 
sips 21. jaanuar 2002, kl 10.36
arvatavasti oli see nali
 
täpike 22. jaanuar 2002, kl 10.28
kas keegi julgeb pakkuda kui vanalt on imelik olla süütu mehel?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!