Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Miks viimastel p'evadel k6ik nii tigedad on?
 
Munnu 21. jaanuar 2002, kl 21.14
V6i on siis hoopis vait... Kellelegi midagi ei tohi oelda.
Varsti saabub ju kevad!
 
Oi 21. jaanuar 2002, kl 21.47
Munnu, sa põed raskekujulist hüpohondriat, kastead, saa terveks!
 
Munnu 21. jaanuar 2002, kl 23.32
No n"ed - saingi teada miks. Miks ma sageli mehi naistele eelistan. Naised kipuvad sellised s6gedad olema...

Aga meestega on konkreetne - teed selgeks, milles yhised huvid seisnevad ja siis asud asja kallale. Kui "ra tyytab, l6petad lihtsalt "ra (n"it saadad koju naise juurde) ja k6ik. Ei mingeid probleeme, ei mingeid v"ljapressimisi stiilis "aga nyyd ma olen rase ja sa pead mulle elu aeg pappi v"lja k"ima...".
Ja huvitav miks just abielumehed kipuvad sageli minu juurde?
 
eneL 22. jaanuar 2002, kl 09.07
to Munnu:
Tead, ma olen ka avastanud, et mehed ütlevad harvem "nyyd ma olen rase"
(eneL koos Munnuga imestunud selle maailma naiste ebaõigluse üle)
 
Tova 22. jaanuar 2002, kl 09.11
Just. Mulle meeldivad kah mehed seetõttu, et seda lauset ma nende käest ei kuule. Aitäh, Munnu, et aitasid mul oma eelistustes selgusele jõuda.
 
jaan 22. jaanuar 2002, kl 10.01
Et nagu mehed on pandavad ja ei vigise ? v.hea mina eelistan naisi, yks stiilne (s2rtsakas) naine on huvitavam, pole kartustki et oma v22rtuse n2itamiseks hooplema hakkab. Elagu naised!
 
LEKSANDRA 22. jaanuar 2002, kl 10.25
vaene väike munnu!
sinu elu pole just kerge. hüpled pidevalt kahe poole vahel, kord feminist, siis jälle shovinist. juba mitu päeva loen ja imestan, miks sa enda kanda nii palju muresid võtad. eks ole, eriti keeruliseks teeb asja see, et väidetakse, nagu oleks kõik mehed sead ja naised tühised.

ja minu puhul on asi tigedusest küll kaugel, mu meelest läheb järjest naljakamamaks, ikka naljakamamaks (nagu ütles keegi alice imedemaalt)
 
tytto 22. jaanuar 2002, kl 13.20
No mina olen kyll viimaselajal tuld-tõrva täis. Eile õelutsesin kõigiga, kes ette jäid... ja lõpuks olin ise vääga-vääga õnnetu. vaene väike tytto kogu maailma vastu.... ilmad on nii sombused, et ei saagi muudmoodi olla, kui tusatsedes.
Tegelikult on täna juba päris inimese tunne tulnud. yritan end vaoshoida.... ja ehk isegi kaaskodanike vastu naca kenam olla: seega ilusat & edukat päeva kõigile :))
 
Munnu 22. jaanuar 2002, kl 16.49
to EneL: Me vist oleme hingesugulased...

to Tova: I almost love you... Send me your e-mail!

to Jaan: Ka Sinul on 6igus "panna" seda, kes Sind tahab! Ei maksa karta - mina ei tee kellelegi liiga.

to Leksandara: Aga ma olengi selline mitmepalgeline, hullem kui Priim"gi - kord v6tab minus v6imust feminist, siis j"lle shovinist, yhest kyljest meeldivad naised, teisest j"lle mehed jne. Ja lisaks on mul sado-maso kalduvused. Mulle meeldib, kui teistele ei meeldi (minu vaated nimelt) - ma ammutan sellest inspiratsiooni ja eluj6udu. Ja sellep"rast saabki siin kyljel nalja.

to tigekops tytto: Tubli - no l6puks yks aus ylestunnistus! Selline inimene ei saa l"binisti halb olla, tal ju kriitikameel alles.

to k6igile: Ikkagi ilusat 6htupoolikut s6ltumata soost, rahvusest, vanusest ja eelistustest!
 
Imestaja 22. jaanuar 2002, kl 19.44
Minu ümber on küll kõik toredad ja heatujulised inimesed sattunud. Munnu, mõtle ise positiivselt ja otsi paremat seltskonda!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!