Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
pikemat kasvu naine
 
maiku 24. jaanuar 2002, kl 15.43
Teema voib mone meelest tunduda veidi naljakas ja ehk t66tugi.Olen pikemat kasvu naisterahvas (175) ja ,noh, vaatan ikka neid pikemat kasvu mehepoegi. Nuud aga on mulle tekkinud peajagu luhemat kasvu austaja(tookaaslane, kes hommikuti vahest viib autoga t66le ja toob ohtul koju, vahest soome koos lounat). Probleem kui selline on, et ma veidi kompleksin selle pikkuste vahe parast. Kui mul veel kontsad all on siis ,jah, pean ikka allavaatama kui korvuti kaime ja raagime. Ei taha teist solvata ka. Temale naib koik normaalne, teeb nalja sel teemal ja koik. Kui mees on pikk ja naine nagu n66p ta korval, justkui tundub normaalne (voi on need luulud). (Sama on ka siin foorumis labikainud teemadega noorem mees ja vanem naine ja vastupidi). Ei, tea kas olen mina ainuke, kes on sedasorti imelik.
 
oh teid 24. jaanuar 2002, kl 15.47
olen ka 175 cm pikk. ja elukaaslane 8cm lühem.
probleeme pole siiani olnud (kui esimest ehmatusest üle sain:))
 
punn 24. jaanuar 2002, kl 15.47
Ära põe sellepärast.Kui meest see ei kõiguta, siis ära ole sina ka selline.Tavaliselt kannatavad lühikesed mehed hullemini oma pikkuse pärast.
 
Q 24. jaanuar 2002, kl 15.54
Võta asja rahulikult. Kui teil on endal koos tore ja mõnus olla, siis ei peaks teiste arvamus segama.
 
Luxi 24. jaanuar 2002, kl 16.06
kulla maiku:
pikkuses küll probleemi olla ei saa. minu töökaaslasel on naine ka temast pikem, ei mingit muret ja minu esimesel elukaaslasel naine ka vähemalt 10 cm pikem. kõik normaalne. ära põe, sest probleem täielikult puudub. ole tubli ja õnnelik.
 
Feliks 24. jaanuar 2002, kl 16.28
Voodis on kõik ühepikkused:))
 
Scarlet 24. jaanuar 2002, kl 16.28
Mina olen 178 cm pikk ja pigem uhke oma pikkuse üle. On mulgi olnud lühem austaja. Kui ise sellest üle olla, olen aru saanud, et ei ole ka teistel sellest midagi. Ole enesekindel. Kui nad näevad, et põed, siis see torkabki silma, et misasja sa põed. Muidu ei pandaks tähelegi.
 
kiizu 24. jaanuar 2002, kl 16.40
mul sõbranna 185 ja kõik ta mehed temast tunduvalt lühemad ja ta vist eelistabki sellist varianti...seega kui ise asjast probleemi ei tee siis on kõik korras:)
 
maiku 24. jaanuar 2002, kl 16.44
Vaegade tore on selliseid positiivseid arvamusi, soovitusi jne. lugeda! aitahh:))))
 
mari 24. jaanuar 2002, kl 16.49
no tõesti on alles probleem! olen ise samas olukorras,et mees lühem, ja noh, eks ole ikka inimeste suuri silmi ja imestust ka saanud kogeda. ka märkusi väikeste meeste veel väiksemate riistade kohta. selliseid märkusi teevad muidugi mehed, mitte naised. eks oleneb sellest, kui tõsist suhet sa temaga tahad- kui tahad peret luua,siis pead olema valmis, et sugulased just vaimustusest kiljuma ei hakka esialgu. see on sedasorti probleem, mis suhte alguses on sul pidevalt mõttes aga mõne aja pärast ei pane isegi tähele.
 
NAine25 24. jaanuar 2002, kl 19.36
Olen käinud endapikkuste noormeestega ja endal on ebamugavustunne küll-tundud iseendale kuidagi kohmakas.Lühikest kasvu mees ei suuda äratada turvatunnet-pikkus on mehe puhul ikka väga tähtis-tahaks end ikka väiksese ja õrna
naisolendina tunda.
 
deix 24. jaanuar 2002, kl 23.29
Kuule ära mula.Tähtis on,et mees oleks ikka parajalt turske.Mitte mingi pikk lõngard ja kondikribu.
 
deix 24. jaanuar 2002, kl 23.31
Vabandust.See eelmine oli NAine25`ele mitte pikemat kasvu naisele.
 
Feliks 25. jaanuar 2002, kl 08.01
Ja kuhu jäävad Suured Tunded.....et küll on oluline pikkus või lühidus, turskus või skeletsus? Kauaks see mehe kehagi samasuguseks jääb? Pea igast kribust saab millaski parajus ja parasjusest liigsus...mis siis vahetate välja...nagu tarbeasja...nojah eks mees ole kah ju tarbimise jaoks:))
 
Minake 25. jaanuar 2002, kl 09.08
Mulle on mulje jäänud, et lühikesed mehed üritavad oma pikkuse probleemidest just sellega üle saada, et piiravad pikki naisi - tõestamaks endale, et nad ikka täisväärtuslikud on. Lüheldasi mehi tahaks distantsi pealt vaadata, aga mitmed on kippunud isegi rääkides ronima kaugusele kõht-vastu-kõhtu. Tegelikult on ikka hea tunne oma pika (mitte kõrendi vaid lihaselise) mehe kõrval: kannan julgelt 10 cm kontsaga kingi ja ajan selja sirgu.
 
Scarlet 25. jaanuar 2002, kl 09.29
Jah, päris meheks ikka alamõõdulist ei tahaks. Minu abikaasa on tugev mees ja pikkust 196, teisiti ma ette ei kujutakski.
 
naine 25. jaanuar 2002, kl 09.54
Pikkuse pärast põdemine on NIIIIII tobe teema. Miks juba enne välistada, et vot selliste parameetritega inimestega loon lähemaid suhteid ja parameetritesse mittesobivatega ei loo. See on umbes sama, et vaatan ainult nt punase peaga naisi/mehi. Kui palju fantastilisi blonde ja brünette sa siis tundma ei saa! Isiklikust kogemusest võin öelda, et kui ikka inimene on sinu jaoks õige, siis ei ole oluline, kas ta on sinust lühem, paksem või veel midagi, mille pärast põdeda. Aga samas, eks ole igasuguseid inimesi, kes suudavad igast asjast probleemi teha.
 
ddd 25. jaanuar 2002, kl 10.06
kuule minake, tähendap, sind huvitavad ainult kõrgedkontsad ja turkse mees. sulle sobiks ülihästi TURVAMEES. Sellise suure kerega, suure vändaga ja pisikese ajuga, siis oleksite õnnelikumast õnnelikum paar.
 
ehee 25. jaanuar 2002, kl 11.45
mehe pikkus ei ole niikaua probleemiks, kui mees ise selles probleemi ei näe
on teada tuntud väikese mehe ehk napooleoni kompleks, see ei vaeva enamasti neid lühemat kasvu mehi, kel kupliall rohkem ja enesekindlust ja läbilöögivõimet jagub
kui lüheldane mees mingite komplekside käes vaevleja tüüp on siis ilmneb varem või hiljem ka see väikese mehe kompleks

see oleneb suuresti inimese iseloomust psüühikast kodusest kasvatusest ja veel paljudest asjadest
 
Feliks 25. jaanuar 2002, kl 11.49
...et väikestel meestel on napoleonikompleks..aga pikkadel?:)
 
Minake 25. jaanuar 2002, kl 12.34
ddd-le. Mind huvitab mu oma mees: pikk, sihvakas, parasjagu lihaseline ja tark mees. Ei ole mitte kuulnud, et pikkus oleks pöördvõrdeline või võrdeline mõistusega. Turvamehed on igatahes out. Aga sa oled ise ilmselt tibatilluke mehike, et sind jutud suurtest meestest närvi ajavad. Ära põe.
 
Ben London 25. jaanuar 2002, kl 15.49
Maiku, ära tee sellest probleemi. Minu kallis kaunitarist kaasa on ka pikk - 184 cm, hästi sire ja käib pidevalt vähemalt 10 cm kontsadega. MIna selline keskmine - 176-ne ja liigun tossudes. Ja kõik aktsepteerivad meid kui mõnusat paari. Muretsemiseks siin mingit põhjust küll pole.
 
Mõtiskleja 25. jaanuar 2002, kl 22.49
See võib olla ehk rumalate inimeste probleem, aga seda Sa ju ometi pole? Kui kaaslasega on muidu mõnus olla, mõelda, suhelda, siis võid ju seda pikkuste vahet võtta kui teineteise täiendamist. Et keegi meist pole täiuslik. Ise olen ka keskmisest pikem naisterahvas ja üsna õnnelik, et maailma nii kõrgelt vaadata saan. Lükka aga pea püsti ja naudi seda, et oled toreda inimesega kokku sattunud. Kõigil seda õnne ehk polegi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!