Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
äiapapa
 
Kaie 28. jaanuar 2002, kl 11.59
Kuidas taltsutada kiimas äia? Elan oma mehe, ämma ja äiaga ühes majas. Minu mure ja probleem on selles, et äi ajab igal võimalikul juhul käsi külge. Justkui nalja pärast, aga... Põhiliselt muidugi siis, kui poega ega ämma pole vaateväljas. Süüdi kõiges selles olen muidugi mina. Et ikka eputan, edvistan kannan sobimatuid riideid. Abikaasa on mul veidi vaiksema loomuga. Temale rääkides on vastus ikka, et eks sa ise oled ka natuke süüdi või, et ära tee välja. Jah... Korra olen Isakesel ka nina verele löönud. Jube kõrini on sellest. KES ON OLNUD SELLISES OLUKORRAS? Kuidas vanameest (53 a.) endast eemale saada?Hirmutada?
 
laura 28. jaanuar 2002, kl 12.04
kolige omaette elama ja kõik on rahul ning õnnelikud:)
 
Indrek 28. jaanuar 2002, kl 12.06
@!#$ mees on siis küll(vabandust-(abikaasa)),, 2 varianti

a: otsida(osta) omale eraldi elamine.
b: mees peaks papale koralikult lõuga andma.

tegelikult variant c: kah...

c: lahutus.
 
mees2 28. jaanuar 2002, kl 12.11
Selleks on vaid üks tulemustandev moodus: anda talle mõista et ollaksegi kõigeks valmis, ja rohkemakski veel. Ta jätab selle võimaluse kasutamata ja ei ürita enam KUNAGI.
Nina verele löömine on sama mis härjale punase näitamine
 
Grünta 28. jaanuar 2002, kl 12.12
Räägi ämmale ära!
 
Tiiu 28. jaanuar 2002, kl 12.35
Tee ühises lõunalauas äia, ämma ja mehe kuuldes juttu "mingist kiimalistest vanamehest", kes sulle bussis vms käsi külge ajas.
 
Kaie 28. jaanuar 2002, kl 12.37
Põhimõtteliselt me elamegi eraldi, sellises kahepoolega elamus või korteris. MEES2, see variant on mul proovimata, sest vaevalt ta seda kõigeks valmisolekut kardab, pigem ootab. Mul endal on arvatavasti seejärel üsna @!#$ tunne. Ämmale rääkimine kah ei aita, on mu vastu juba praegu na imelik.
 
soovitus 28. jaanuar 2002, kl 13.05
lõuga alati hirmkõva häälega, kui vanamees järjekordselt näpud külge ajab, näit. 'mulle ei meeldi see, hoia oma käpad eemale' ja ikka nii valjult, et kogu maja kajab..
 
mees2 28. jaanuar 2002, kl 13.11
Kaie,
Valmista end vaimselt ette, ela osasse sisse. Sa ju näed et miski muu ei ole aidanud. Halb tunne võib Sul tekkida vaid siis kui Sa ei suuda seda enese aitamiseks vajaliku näitemänguna võtta. Vastasega tuleb rääkida selles "keeles" millest ta aru saab! Leia sobiv moment ja ÜLLATA. Ole tubli!
 
soovitan veel 28. jaanuar 2002, kl 13.21
kui oled rünnakuhetkel äia pool majas, siis viruta mõni eriti hinnaline asi puruks ja oiga üllatunult ' oi, äiapapa, mis sa nüüd tegid!'... aga ämmale pole mõtet rääkida, vaid siis kui nad juba lahutust planeerivad, siis küll, vastasel juhul saad veel ämma enda vastu, kes siis võib-olla veel poegagi sinu vastu püüab ässitada, et sind majast välja puksida.
vaene laps, ole tugev!
 
tsinna 28. jaanuar 2002, kl 14.12
mees2, miks sa arvad, et äiapapa poleks valmis lõpuni minema? Täitsa võimalik, et on küll.
Kaie, aga kui te sisuliselt eraldi elate, kuidas te siis niimoodi kokku puutute, et ämma ja/või sinu meest kusagil pole? Kas te olete äiaga kahekesi kodused, et nii palju kahekesi kodus olete?
Ära mine ämma-äia poole peale, kui teisi kodus pole. Ja hoia uks vahepealt lukus, et tema ei saaks sulle külla tulla. Aga oma mehega peaksid küll tõsiselt rääkima, eelkõige on see tema probleem. Ja mis jutt see on, et sina oled ise süüdi? Mis sa jooksed siis pesuväel ringi päevad läbi või? Ütle mehele, et nõuad eraldi elama kolimist, kui ta seda asja oma isaga selgeks ei tee. Ma arvan, et ta saab probleemist aru küll, aga eks tema jaoks ole ka raske nii piinlikust asjast oma isaga õiendama minna.
Issanda loomaaed on ikka rikkalik!
 
mees2 28. jaanuar 2002, kl 14.22
tsinna,
Mehe selline käitumine annab märku tema hirmust naise ees. Kui nüüd pakkuda talle naist, siis ta põgeneb.
Pealegi, "näitleja" saab mingil temale sobival moel kindlustada oma turvalisuse kui see põgenemine otsekohe ei toimu
 
tsinna 28. jaanuar 2002, kl 15.15
mees2, see on nüüd küll mingi eriti peen psühholoogia, et "annab märku hirmust naise ees". Võibolla on asi lihtsam ja vana hobune tahab lihtsalt ka kaeru? Milleks alati kõik keeruliseks ajada?
 
Kaie 28. jaanuar 2002, kl 15.20
See on täitsa huvitav mõte, et vanamees mind kardab! mees2 miks sa seda ütled, et mehe selline käitumine annab märku hirmust naise ees. Eelpool kirjeldatud karjumise ja asjade loopimise olen läbi teinud. Kord sattus ämm peale, siis oli äial selline vabandus, et näh, tüdruk tahtis siin möllata. Kõrvaltvaatajale tundub see olukord vist pisut naljakaski. Mõistab see kes on midagi sarnast läbielanud. PS. Pesuväel ma kohe kindlasti kodus vabalt ringi ei jookse. Riietuse all mõeldakse seelikuid, (enamast minu puhul põlveni), teksaseid. Käi või telk seljas ja nägu tahmane kodus ringi.
 
Luxi 28. jaanuar 2002, kl 15.33
kulla Kaie:
ütlen ausalt, et su mees on igavene jobu ja nohik.
kui äi peaks sinu vastu midagi tõsisemat ette võtma, siis võid täiesti kindel olla, et mees sind ei kaitse vaid hakkab hoopis süüdistama. see kuidas ta sinuga praeguseks hetkeks käitunud on, selle täiesti kohutava ahistamise suhtes kiimalise äia poolt, näitab ju tegeliku olukorra kätte.
mina pakuksin sulle välja selle, et kui see vastik vanamees peaks jälle sind käperdama või jumal teab mida üritab teha, siis ütlegi talle, et sa teed politseile ahistamise suhtes avalduse tema kohta. vaata mis nägu ta siis teeb. ja see ei ole sulle niisama öeldud, vaid seda saab ka reaalselt teha.
oma mehe peale sul küll loota ei ole võimalik. veri on alati paksem, kui vesi. ämm loomulikult asub ka täielikult sinu vastu. kui sul on hobuse kannatus, siis sa muidugi talud need ahistamised ja alandused ära, kui sul on vähegi eneseuhkust ja lugupidamist enda vastu, siis sa seda kaua ei talu. ole normaalne ja võta midagi tõsisemat enda kaitseks ette.
 
milla 28. jaanuar 2002, kl 17.12
imelik vanamees, yldse ei austa oma poega. Kes siis ajab oma poja naisele ligi???? Ilge!
 
jossi 28. jaanuar 2002, kl 17.40
Kulla Kaie.


Mulle tundub,et oled haigete juurde sattunud,kes siis veel,kui mitte sinu mees ,peaks sind eelkõige sellisest olukorrast välja aitama.
On ta mingi memmekas või hälbega.

Võta tõepoolest kiiresti midagi ette!


Soovin jaksu ja vastupidavust.
 
vip 28. jaanuar 2002, kl 18.11
to mees2: aga mis siis kui päss hoopis indu juurde saab? vägistajad ju saavad, neile on see nagu muusika kõrvadele. Mina küll ei riskiks. Ja oma mees ei kaitse, siis jah, jalaga vist, muud ei oska soovitada. aga kui mees muidu tore, siis kolige minema.
 
.... 28. jaanuar 2002, kl 18.45
mees2 ongi äiapapa...
 
mees2 28. jaanuar 2002, kl 18.54
Kaie,
Ma ei soovi Sinule nii delikaatset teemat avalikult põhjalikumalt lahti kirjutada. Kui soovid panen selle Sulle postkasti või otsid mind ise aastalõpu värviliste hulgast üles ja kirjutad

vip,
Vägistatavad naised käituvad teisiti, nad kardavad. Antud juhul soovitan ma ju julgust koguda ja teadlikult nahhalsusele/häbematusele "sama relvaga" hävitav vastulöök anda
Kes ei riski see šampust ei joo...Oled kuulnud, et julge hundi rind on rasvane....Kas mees saab igal hetkel oma naisel kõrval olla? Naisele oleks hea kui õpib olukordadega ise toime tulema
 
vip 28. jaanuar 2002, kl 21.20
to mees2: nu aga kui Kaie pässi provotseerib ja päss sellest kinni võtab? mis siis saab? siis on veel raksem taganeda (ee..ma tegin nalja?), pagan see on elu mitte film, kus pahad kotti saavad ja head pääsevad terve nahaga. ma küll ei tea kui agressiivne päss on, aga ikkagi ei soovita, sest isegi kui päss alguses ei julge, siis pärast võtab julguse kokku ja siis juba raevukamalt. (näiteks alkoholi mõjul ja siis om veel viha ka).
 
mees2 28. jaanuar 2002, kl 23.30
vip,
Nojah, muidugi on elus kõik keerulisem kui filmis. Kuid siiski... see toimib, kui on hästi ettevalmistatud ja ootamatu. Pässist saab....noh, kohioinas, ütleme.
Samas, kui midagi ette ei võta, siis jääb praegune olukord korduma
 
Sheba 29. jaanuar 2002, kl 05.10
Kaie!
Olen olnud samas olukorras, mida ma tegin, ykskord kui ta mind koridoris jarjekordselt tagumikust napistas, tegin seatapu kisa, joosti kokku, minu mees muidugi ka, seletasin suu puhtaks, peale 6 kuud kannatamist ja hakkasin asju pakkima. Nyyd elame eraldi aga ma mul ei ole enam endist lugupidamist oma mehe vastu, miks pidin mina olema see, kes ennast kaitsma pidi, miks ei teinud tema seda, pean plaani omaette elamiseks, ei taha enam memmekaga koos elada, mis siis kui midagi hullemat juhtub, lugupidamine kadunud.
 
Renate 29. jaanuar 2002, kl 08.23
Mulle tundub Kaie et Sa ise oled vaga imelik.Vaevalt et see ai Sind toelise minijana votab.Ju Sul ikka omal kusagilt logiseb!
 
ehee 29. jaanuar 2002, kl 10.19
põlvega munadesse sellisele äiapapale ja hästi kõvasti
ning mehe saadaks samuti pikalt, kui ta minu eest välja astuda ei suuda, ei oska või ei taha
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!