Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
ühepoolne tunne
 
Marta 29. jaanuar 2002, kl 00.11
Mure järgmine: olen meeletult sisse võetud ühest noormehest (juba pea kaks aastat). Isiklikult ma temaga tuttav pole (tean teda oma tuttavate kaudu), aga ma ei tea mis see on, et mõtlen temast päevad ja ööd. Ta on minu jaoks ideaalse partneri kehastus. Enamuse ajast viibib ta aga Eestist eemal. See kiri sai nüüd segane, aga mida selle tundega peale hakata. Mind ei huvita keegi teine..... Mida teha?
 
Feliks 29. jaanuar 2002, kl 08.00
Saa taga tuttavaks.
 
she 29. jaanuar 2002, kl 08.53
see on see, et sa teda ei tunne.
 
ehee 29. jaanuar 2002, kl 10.28
sa ei oska aimatagi, mida tähendaks tema kõrval ja temaga koos elada - palju sellist on igas inimeses, mida tagantjärgi mõeldes poleks kunagi tahtnud teada saada
tule maapeale tagasi, kui seni pole rikinud tutvust sobitada
siis milleks vaevelda - vaata avarama pilguga ringi - ka vähem ideaalsetena tunuvad inimesed on toredad ja head - küll leiad omagi
 
LaTetra 29. jaanuar 2002, kl 10.53
Enamasti oleme armunud oma soovunelmatesse. Meile meeldib elada illusioonides ja nende purustajatele ma naljalt ei andesta.
 
iia 29. jaanuar 2002, kl 12.43
Pead riskima, tutvuma. Muidu jäädki õhkama. Ja ei teagi, et asi pole südamevalu väärt.
 
marek 29. jaanuar 2002, kl 15.30
..ja sinu soove ta ju taevast ei loe välja, mistõttu sa peaksid nagu ise proovima temaga tutvust teha ja näha, kas temal sinu suhtes ka suurem huvi on. Sedasi mõeldes ja end haletsedes ei jõua sa just kaugemale, vaid ligemale vanatüdruku staatusesse. Seega - kaotada pole sul ju midagi peale enda illusioonide, elu on lühike, ela siis seda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!