Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
mehel püksid tagurpidi jalas
 
t. 30. jaanuar 2002, kl 14.43
tere
lugu selline, et mees pani pidu ja tuli hommikul viie ajal-aluspüksid tagurpidi jalas-ise ütles, et mul on luulud, et tema oligi arvatavasti need niipidi jalga pannud hommikul.
iga loll saab aru, et mingil põhjusel:seks, saunaskäik:need püksid on ju pahempidi jalga saanud.
ta on ennegi mulle nii vahele jäänud ja ise ´vannub oma ema nimel , et ei ole mind petnud - no kaua võib, ma ei usu teda enam ja tahaks et keegi annaks head nõu kuidas mehele tasa teha. tõsiselt , kuidas ta saab nii loll olla, et juba mitmendat korda jääb vahele ühe ja sama rumalusega.
nb!ärge soovitage mul ka aluspüksa pahempidi kandma hakata.
 
Optimist 30. jaanuar 2002, kl 14.47
Mõtle, kas oleks parem olnud, kui ta oleks
1) hoopis püksata saabunud
2) üldse mitte koju tagasi tulnud? :)
Ja õpeta talle, et ema pole küll see kaup, mille nimel vanduda tohiks. Nüüd on moes vanduda "käsi piiblil"... :)
 
Feliks 30. jaanuar 2002, kl 14.48
:))) Ja ära Sa mingil juhul usu, et ta tõepooolest pani hommikul (või siis äärmisel juhul tõepoolest pärast sauna) püksid valetpidi jalga:))) Ja kahtelamata - tee tagasi...äkki midgi tõhusat - nt lõika tal munad maha?:)))))
 
Vigurvänt 30. jaanuar 2002, kl 14.57
Kas sa kontrollid igal hommikul mehe üle we, et mis pidi püksid jalga said?!
 
kiis 30. jaanuar 2002, kl 15.01
Kui oled Seks & City vaataja, oled kuulnud kindlasti ka "kakatriibumehest". Vaata lihtsalt kus pool tal see triip on ja surka need siis talle nina alla : et valel pool ju triip-ise väidad et hommikust saati nii !?! OK-see variant oli õudussarjast .
Kõik oleneb ju mispidi valepidi ? Kas pahempidi või tagurpidi ? Kui tagurpidi olid, las tõestab sulle mingil päeval kui kogu aeg koos olete, et suudab olla pükstega mille esipoolne osa on tagapool ja mis peaks kiskuma kannikate vahele. Kehtib ka boxerite kohta.
 
kersti 30. jaanuar 2002, kl 15.07
Päris hea jah - seks ja saunaskäik on võrdusmärgiga ja mõlemad ühtviisi taunitavad ja "tagasitegemist" vajavad nähtused. Aga kumba sa tagasitegemiseks valid, kas soetad armukese või lähed sauna selga pesema?
 
Munnu 30. jaanuar 2002, kl 15.15
Uuuups, mina kyll j'taks sellise mehe maha...
 
maia 30. jaanuar 2002, kl 15.19
Kuhu siis see usaldus jääb. Järsku on ta sul tõesti jube hajameelne. Tagasitegemine on tobe. Kuigi võib-olla saategi rutem lahku mindud. Edu ses raskes eluvõitluses!
 
piix 30. jaanuar 2002, kl 16.52
aga sina tule hommikuk poole kuue ajal, räsitud ja elevil, kopsukad tagurpidi seljas ja vannu vanaisa munade nimel, et panid ennast juba yleeile õhtul niimoodi riidesse!

naeravad, koerad, aga et ytleks midagi õpetlikku....
tegelikult ajab ikka närvi kyll kui yht ja sama lugu ja emaga ähvardamist tihti kuuled. mõnedega saab rääkida, aga see tyyp vist sedasorti kõneleja pole?
 
t. 30. jaanuar 2002, kl 17.28
to Feliks-hüva nõu sul,eks ma õhtuks kui asjaks läheb võtan noa voodi kaasa ja hirmuta pisut- mis see siis olgu ,saavad alukad õietpidi jalga või ei!
To vigurvänt- hakkab ikka silma küll kui õmblused vastu vahivad...
to Optimist- suudaks ma iga kord nii , et vaatan ainult asja helgemat poolt- ei suuda!
 
Optimist 30. jaanuar 2002, kl 17.52
T-le: olen nõus, et kunagi saabub piir, kus ei suuda enam optimistlikuks jääda. Siis tuleb probleem lahendada ja püüda ka ebameeldivas lahenduses häid külgi näha. Võiksin ju minagi öelda, et aitab illusioonidest ja tee suhtele lõpp. Aga äkki on ilusat, millest koos sellega ilma jääd, rohkem? Otsus oleneb ka sellest, kas sellised pidupanemised toimuvad kord nädalas või kord aastas, ja kindlasti veel muustki taustsüsteemist. Keegi teine ei saa siin kohtunikuks olla, aga kui enam positiivselt mõelda ei suuda, siis kisub kõrvaltvaataja soovitus küll selle karmima lahenduse poole.
 
vip 30. jaanuar 2002, kl 18.20
to kiis: oled ise proovind et töötab? ma küll ei usu et töötab, irw
 
leksandra 30. jaanuar 2002, kl 21.45
no jumala eest, nii lõbusaid lugusid pole siin veel olnudki!
kui see nüüd nali oli, siis väga hea nali, aga kui tõsi, siis...

armas proua t!

sa väidad, et su mees on ennegi "nii vahele jäänud". kas sa mõtlesid selle all valepidi pesu? vaata, kui ta juba ema nimel vandus, et püksid hommikust saadik valepidi jalas on, siis on nende peres arvatavasti niimoodi kombeks pesu kanda. vahest ei ole te piisavalt kaua koos elanud, et kõiki mehe suguvõsa eripärasid teada.
ära heida meelt! ma nimelt tean ühte perekonda, kus poeglaps ei saanud kuidagi kingapaelte sidumist selgeks. nutikas ema ostis poisile edaspidi ainult paelteta jalanõusid ja mure lahenes. enne abiellumist rääkis mees oma tulevasele naisele sellest omapärasest puudest, naine oli mõistev ja edaspidi aitas temagi mehel paelteta kingi hankida. minu teada elavad nad õnnelikult tänaseni.
nii et, ära sunni oma meest tunnistama, et tal seksi või sauna pärast püksid valepidi on. küllap on need alati valesti...aga kindluse mõttes küsitle ämma.
 
t. 30. jaanuar 2002, kl 22.16
to Leksandra
aitäh, hästi ütlesid.
öeldakse et hommik on õhtust targem, kuid täna on minul küll vastupidi-juba näen , et asi on ka veidi koomiline.
valepidi pesus on ta jah vahele jäänud, koos oleme elanud juba piisavalt kaua -üle nelja aasta.
hajameelsuse ilmingud on avaldunud poole aasta jooksul-ei tea kas vanus teeb oma tööd, või pinged tööl(neid on siin ikka jagunud,olen oma mehe moraalne tugi ja jagan tema töö asjadest kõike ja elan kaasa , annan nõu, seepärast tean.)
võibolla oleks targem teda riietada nagu aastast last, sülle ja püksid õietpidi jalga, mõelda vaid kui läheb sõbraga ujuma ja avastab et kurat küll...
miks see mulle silma jäi , sest ma olen harjunud pisiasju tähele panema ja ma vihkan igasugu segadust,olgu see kodu, töö või riietumine.
to optimist -mõtlesin et häid külgi on rohkem ja lahku eio lähe
!
 
Feliks 31. jaanuar 2002, kl 08.16
T: et hajameelsusest...ei pea ennast eriti hajameelseks..a mul juhtus täna hommikul kah äpardus....oleks siis aint särk...aga vetsus käies avastasin, et nätsa, mul kah täna aluspüksid tagurpidi jalas:))))) Täitsa puhtad, pole triipu ega kedagi...seda ma tundsin, et miski on imelik kuidagi nagu kitsas ja....ja siis on õmblused kah veel väljapool....mis ma nüüd kodus õhtul ütlen? :))))))
 
pip 31. jaanuar 2002, kl 08.35
Aitäh, armsa sõnavõtjad!
Nii lõbus algus hommikuks, mul kohe naerust pisar silmis.
:)))))))

Ja vat see püksta lugu, mul tuleb meelde, et vahest olen oma mehel ka avastanud pahupidi särki või pükse (ilmselt meeste eripära), aga tavaliselt kohe hommikul ja siis tal soovitand ära vahetada.
Äkki peaks hommikul mitte tähele panema ja õhtul kahtlustama hakkama, saaks ka elu huvitavamaks teha ;))

Aga sa t katsu ka hommikuti tähelepanelik olla, siis ei saa mees ju õhtul valetada, et hommikust saati, kui sa nägid, et hommikul oli õigesti.

:))))))
 
leksandra 31. jaanuar 2002, kl 08.56
oh feliks, feliks!

sina ka... no äkki leiad päeva jooksul mõne vaikse nurgakese, kus oma pesu õigetpidi selga panna. irw.
 
Feliks 31. jaanuar 2002, kl 09.12
To Leksandra: täann kaasa tundmast...juba ok:)

A mis siis saab, kui naine hommikul märkas, et ma tagurpidi selga ajasin..mis ta õhtul arvata võib!?:)))))
 
leksandra 31. jaanuar 2002, kl 09.31
to proua t.

nii väga tahaks sind sinu mures avitada.
nagu sa mainisid, oled oma mehele moraalne tugi ja aitad tal tööga seonduvaid küsimusi lahendada, tähendab - oled juba niigi vastutuse enda peale võtnud. ega sa endale sellega liiga ei tee? seda hommikust süllevõtmist ma ei soovitaks. aga vahest aitab see, kui sa abikaasale muretsed uue aluspesu. nimelt mingi kataloog (kahjuks nimi ei meenu)alles hiljuti soovitas õmblusteta pesu... tõsi küll, mu meelest oli see naistepesu, aga vahest see su meest ei häiri ja saategi õnnelikult edasi elada, sest siis on ju sind häirivad pisiasjad kadunud...
 
mees2 31. jaanuar 2002, kl 09.43
Üks võimalus on mehega kaasas käia ja püksid õigetpidi jalga aidata..
 
Kaisa. 31. jaanuar 2002, kl 09.51
Halenaljakas lugu,paneb m6tlema.Igaljuhul tuleb edaspidi tahelepanelikum olla!

Sa Feliks polegi siis raudmees,rooste triipu ei olnud!(heasoovlikult)
 
kenny 31. jaanuar 2002, kl 09.55
olen ka ise vahel õhtul lahti riietudes avastanud et näe särk või püksid pahempidi seljas, kui mulle sellepärast mõttetuid süüdistusi ja ülekuulamist korraldataks,peaks seda küll totruseks, vahel ikka juhtub
 
leksandra 31. jaanuar 2002, kl 10.39
to feliks

võta heaks!
nojah, sinu puhul on probleem küll tõsisem kui proua t-l.
ei teagi kohe, mida soovitada... vahest kasutad taktikat "rünnak on parim kaitse" ? a`la - armas naine, ma oleksin sulle tänulik, kui sa edaspidi, märgates, et minu aluspesu on valepidi, sellest ka mind teavitaksid. see peaks ta tükiks ajaks hämmingusse viima:
1. kui märkas hommikul, tunneb piinlikkust kahtlustamise pärast
2. kui ei märganud, tunneb piinlikkust vähese huvi puudumise pärast oma abikaasa aluspesu suhtes...
 
leksandra 31. jaanuar 2002, kl 10.41
to feliks

võta heaks!
nojah, sinu puhul on probleem küll tõsisem kui proua t-l.
ei teagi kohe, mida soovitada... vahest kasutad taktikat "rünnak on parim kaitse" ? a`la - armas naine, ma oleksin sulle tänulik, kui sa edaspidi, märgates, et minu aluspesu on valepidi, sellest ka mind teavitaksid. see peaks ta tükiks ajaks hämmingusse viima:
1. kui märkas hommikul, tunneb piinlikkust kahtlustamise pärast
2. kui ei märganud, tunneb piinlikkust vähese huvi puudumise pärast oma abikaasa aluspesu suhtes...
 
leksandra 31. jaanuar 2002, kl 10.49
no vot kui kenasti kukkus välja, kohe kaks korda!
 
Feliks 31. jaanuar 2002, kl 10.50
Leksandra: tänan! Su soovitused on kohe nii asjalikud ja tõsised:)
Tegelt pole mul sihukest probleemi, mu abikaasa on normaalne ja tee pisiasjadest numbreid:)) A tänan ikkagi..äkki saab nt T mees või keegi teine neid nõuandeid ära kasutada:))
 
leksandra 31. jaanuar 2002, kl 11.32
jajah, feliks, mina kohe olengi selline hirmus asjalik ja tõsine inimene ja kui vähegi saan, aitan kaaskodanikke täiesti omakasupüüdmatult... eriti nii tõsiste probleemide nagu 5kg, vanus ja hinnad, mehe pükste loo ja veel mõnede siinpüstitatute lahendamisel.

ja veel - ära lase ennast petta, kui naine ikka pisiasjadest probleemi ei tee, on esimene märk sellest, et miski on korrast ära...:)
 
Feliks 31. jaanuar 2002, kl 11.39
Leksandra: ma mõtlesin ka, et see 5 kg on nii tähtsi teema, et kas tasub sõna võtta, et solvan veel kedagi....:)

...et arvad, et ei jätku pisiprobleemidele aega, kuna teised probleemid on suuremad? Muidugi...on tüki suuremaid probleeme...tõhja neist aluspükstest, kui mees jäll ejope koju jätab ja lipsu ei kanna ja...aluspõksid on tõesti tühiasi selle kõrval:)))
 
leksandra 31. jaanuar 2002, kl 13.24
to feliks

jumal tänatud! kui ta sul ikka jope ja lipsu puudumist märkab ei ole tegemist pöördumatu protsessiga. samas...mehe tegemistega kursisolemist võiks ta küll proua t-lt õppida...
 
mõtleja 31. jaanuar 2002, kl 13.33
Ma mõtlen ka, et võis ju juhtuda.
Kunagi ammu räägiti ühest kooliõpetajast, kes pani selga kombinee ja sinna peale kohe mantli ja nii ta läkski. Kooli, õpetama.
Miks naised iga päev tööle lähevad, vahetades garderoobis välja kasvõi pisikese detaili, et teised ei arvks, et öösel kodus polnud.
Oh tõesti on hea lugeda midagi lõbusat. Usun, et t. ei suhtu enam nii dramaatiliselt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!