Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Austajad
 
kätlin 31. jaanuar 2002, kl 15.24
Mida arvavad nii mehed kui naised sellest, kui nende elukaaslasel on palju austajaid? Kus on piir, millest alates austajad muutuvad tülikaks ja võivad äratada elukaaslases armukadedust? Mida arvata samasoolistest austajatest ja kuidas mehed sellesse suhtuvad, kui naisel on naissoost austaja hoolimata sellest, et naine on veendunud heteroseksuaal?
 
Mimm 31. jaanuar 2002, kl 15.30
so what?
niikaua kui nad on ainult austaja staatuses sinu partneri silmis, siis pole ju midagi?
 
Minake 31. jaanuar 2002, kl 15.35
Smasooline austaja - vastik endale ja abikaasas tekiks ka ainult õudusvärinaid.
 
naiska 31. jaanuar 2002, kl 15.46
kuidas saavad kooselu korral olla veel mingid austajad. see on väga õhukesele jääle minek. kus suits, seal... ee, või olete kuulsused, et austajad asu ei anna.
ka samast soost austajad võivad olla üsna ohtlikud, kuna on õudselt pealetükkivad.
 
KA 31. jaanuar 2002, kl 15.52
Naiska, ole mõistlik, mis libe jää ?Tore kui minu valik oleks ka teiste silmis ahvatlev, jube kui Su kaaslast mingiks nõmedikuks peetakse. Niikaua kui need austajad distantsi hoiavad ja meie elu ei sega olgu neid palju tahes. Minu arust päris lõbus koos mehega heietada kui keegi kuskil sillas on. Kui suhtes on olemas usaldus siis saab sellistest austajatest ju rääkida. Ei ole libe!
 
naiska 31. jaanuar 2002, kl 16.06

to KA

elu näitab paraku hoopis teist tuld. oled ikka kindel, et keegi kallis ja usaldatav kuskil mujal kellegi teisega ei naera?
 
KA 31. jaanuar 2002, kl 16.23
ah, mida loodad saavutada, et kõik oleksid paranoiade käes vaevlevad, siin aegajalt koome lugedes tekib küll selline tunne, et mõne inimese eesmärk ongi oma õelate märkustega inimesi oma suhetes kahtlema panna. Sorry ,kes teisele auku kaevab....
 
naiska 31. jaanuar 2002, kl 16.43

vabandan, kui kellegi hinge haavakese lõin või tundeid tumestasin. :) paranoiadest ei ole keegi prii. MIKS muidu see teema AUSTAJATEST... kahtluseuss nõrib meid kõiki. jah, peab nentima, et mõnes ei ole ta veel oma eesmärki saavutanud.
 
Anneli 31. jaanuar 2002, kl 16.48
minule küll ei meeldi, kui mu kallimal mingid austajad on. ma sureksin armukadedusse. midagi ei ole teha. selline minu loomus juba on. olen valusalt petta saanud ja ei taha oma uue kallima lähedal küll kedagi miilustamas näha.
 
kätlin 31. jaanuar 2002, kl 16.52
mina isiklikult ei ole kade enda elukaaslase austajate peale ning mees pole ka minu austajate (keda päris palju) peale armukade, kui siis vaid nuriseb natuke samasooliste osas.. austajad tõstavad ju inimese enesehinnangut ning kui hoitakse mõõdukat distantsi, siis pole hullu midagi.. pealegi hoiab see suhtes mõlemad pooled nö vormis.
 
itsitis 31. jaanuar 2002, kl 17.38
kui juba sillad valmis, miks siis mitte neil natuke jalutada?
 
Tess 31. jaanuar 2002, kl 22.22
Minu mehel on palju naissoost austajaid aga mind see küll eriti ei kõiguta, pigem toidab egot :)
 
Feliks 01. veebruar 2002, kl 07.56
a siiski palju on palju ja kes on austaja?
Kui popartistidel ja tippsportlastel on austajad....kas siis neil on juba midagi jama?:)))

Tühja neist austajatest kui inimene ise normaalne on...mu melest:)
 
pip 01. veebruar 2002, kl 09.02
Mina tahaks ka teda, et keda austajaks tituleeritakse?

Ma saan ka aru, kui ma mõnele mehele rohkem meeldin, töökaaslane näiteks, aga kas ta siis on mu austaja või? Ma arvan, et ma lihtsalt meeldin talle.
 
xxx 01. veebruar 2002, kl 09.46
siin on vist austajateks arvatud need inimesed, kes jälgivad pikalt või on kellelegi midagi vastavat rääkinud sinu mehest näiteks... minul on mees, kellel on palju austajaid (klubis käies näiteks jälgistakse teda pikalt ja yritatakse isegi flirtida! ja ta sõpradele on mu kallima kohta komplimente öeldud...) ja ma arvan, et niikaua, kui ta sellest välja ei tee, on kõik ok... aga kui ta ise juba flirtimistele vastama hakkab, siis on jama kyll :) hetkel olen veel kindel ja armukadedus ei vaeva... aga samas ma arvan, et see armukadeduse värk on ka inimese iseloomus kõvasti kinni...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!