Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kuidas kadedusest võitu saada?
 
Minni 04. veebruar 2002, kl 15.19

Ma tean, et see on tobe, aga ma ei saa sinna midagi parata. Mu sõbrannal tuleb kõik kuidagi iseenesest kätte. Talle lausa paktuakse häid töökohti väga hea palgaga, kuigi ta on vaid keskharidusega. Austajaid on tal jalaga segada....
Mina pidin oma töökoha leidmiseks kõvasti vaeva nägema ja mehed lähevad must mööda kui postist. Teeb ju kadedaks!
 
LaTetra 04. veebruar 2002, kl 15.27
Kindlasti teeb! Aga sa mõtle, et mis tuleb kergelt, see ka tavaliselt kergelt läheb. Sina näed vaeva, aga sa õpid ja arened seeläbi, muutud tugevamaks ja elule vastupidavamaks. Me keegi ei tea, mis meid ees ootab. Pole mõtet kadestada. Võta parem jagada rõõmu sõbranna õnnestumistest.
 
Sirts 04. veebruar 2002, kl 15.54
Mõtle positiivselt ja tunne rõõmu, et sõbrannal hästi läheb. Helgemaid mõtteid mõeldes hakkab ka Sul endal tasapisi järjest paremini minema.
 
hmm 04. veebruar 2002, kl 15.57
kunagi ei tea millal õnn pöörduda võib
 
Kiks 04. veebruar 2002, kl 16.03
Sõbrannal on siis ehk helge loomus, mis poolehoidu äratab. Uuri järgi, milles asi ja õpi. Helgetele, sõbralikele ja positiivse energiaga inimestele on tõepoolest kõik uksed avatud. Kadedusest sul küll mingit abi ei ole, pigem teeb see sul asja hullemaks.
 
naiska 04. veebruar 2002, kl 16.08
Minni, ka kadedus võib olla edasiviivaks jõuks. Peaasi, et sa ei koguks endasse kurja. Kuri kadedus võib rikkuda nii mõndagi.
Ehk joondud sa liiga oma sõbranna järgi. Kõigile meestele kellele meeldib su sõbrants, ei saa ju meeldida sina.
Ju on su tuttav ka veidi ettevõtlikum. Keskharidus ja töökohad nii vabalt võtta. Huvitav?
 
oh ja ah 04. veebruar 2002, kl 16.38
Ma arvan, et ta pole sulle järelikult kuigi hea sõbranna, sest vastasel juhul ei tunneks sa yldse kadedust vaid pigem poolehoidu ja rõõmu. Näha on, et teievahelised suhted pole päris korras - mõtle kõigepealt mis seal puudu on. Jep, ja enesekindlust aitab kõige paremini treenida see kui võtad valge paberilehe ja kirjutad sinna kõik oma tugevused ja head iseloomujooned. Mingil juhul aga ära hakka end sõbrannale vastandama - sul on oma mõõdupuu ja see oled SINA!
 
niih 04. veebruar 2002, kl 19.59
otsi endale siis kehvem sobranna-inetum,madalapalgalisem ja 7 klassi haridusega...ehk siis pole sa kade sobranna peale...
 
tolerant 05. veebruar 2002, kl 08.58
Naerata rohkem ning ka maailm naeratab sulle vastu. Vähemalt mõne aja möödudes küll.
P.S. Keep smiling arvesse ei lähe. Tolerantsist hoolimata.
 
bertha 05. veebruar 2002, kl 09.54
Ka mina olen kade,aga mitte oma sõbranna,vaid oma ex-i assistendi peale.Me oleme nüüd lahutatud ,sest ma ei suutnud taluda,kuidas nad koos tööle sõitsid,kuulata kui hea ta on,kui hästi ta tööd teeb ning et ta on kontorihaldjas jne.Nende vanusevahe on 20 aastat,neiuke on lõpetnud mingi tehnikumi ja pole just modell.Me olime nii kaua abielus,mul on kõrgharidus ja korralik elukutse ning oma ea kohta ei näe sugugi halb välja ning kõigele lisaks on meil lapsed.Neiule osteti uus uhke auto,temaga sobib reisida,väljas käia,aga mina ei sobinud enam.Mu sõbratar ütleb,et mul on liiga madal enesehinnang ja tal on õigus,aga ikkagi olen õnnetu vihane solvunud ja kade ega saa aru,mille poolest on ta parem.Mu ex ütles,et ma pole piisavalt arenenud ja tegelikult loevad tänapäeval ainult edukad inimesed,aga mina ei ole edukas.Ma saan aru,et ma pean oma eluga edasi minema,aga ometi on see nii raske.
 
LaTetra 05. veebruar 2002, kl 10.03
Bertha, su mehel on keskea kriis ja eks ta armus siis nooremasse naisesse lihtsalt ära. Haridjus jms. ei mängi tunnete juures tihti mitte mingit rolli. Liiga targad naised meestele enamasti ei meeldigi miskipärast.
 
veel üks minni 05. veebruar 2002, kl 10.12
põhimõtteliselt naiska ütles juba kõik vajaliku ära. kahjuks pole sinna midagi parata, et üks saab kergemini kõik kätte kui teine. oluline on mitte kibedat kadedust tunda, sellega ei tee asja ju paremaks, hoopis hullemaks... enda jaoks.
 
Bella 05. veebruar 2002, kl 10.29
To Bertha: no kui mees endale armukest (või ka kaasat) otsib, siis naise haridus on selle valimise juures küll üks viimaseimaid kriteeriume. Ta ei vali ju endale ometi raamatupidajat või tegevdirektorit...
 
Päiksekiir 13. veebruar 2002, kl 10.29
Kallis Bertha.
Sinu probleem on sama vana kui inimkond. Teatud eas mees vajab oma vähe funksioneeriva riista tõstmiseks lihtsalt tugevamat ärritust. Mida noorem on naine, seda isasemana mees ennast tunneb. Asi ei ole üldse sinus. Võta kaalust maha , leia endale uus ja endast noorem armuke,ja siis sa näed kuidas sinu eks su jalge ees vingerdab. Noor naine on sinu mehel niikaua kuni tal nutsu jätkub. Noored naised kasutavad vananevaid mehi lihtsalt ära, oma karjääri edendamiseks. Sinu mees saab kindlalt mõne aja pärast lihtsalt kinga. Ära ole nii odav ja loll, et sa ta tagasi võtad. Edu sulle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!