Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Vastupidine probleem
 
naine 21 07. veebruar 2002, kl 22.42
Eh jah...mul just eelmise kirjutajaga vastupidine probleem.Nimelt mees ei paista nii palju seksi tahtvat kui mina.Asi vaga hull ei ole.Lopuks jouame ikka pea iga paev selle meeldiva tegevuse juurde,aga asi selles,et alati olen mina see "alustaja/vorgutaja".Pole veel tahele pannud,et mees ise tuleks nn"moosima".Olen kyll moelnud,et ootan ja vaatan kui kaua laheb aega mooda,enne kui ta tuleb,aga ausalt pole veel joudnud nii kaua oodata,olen ikka ise ametisse asunud.Mida teha?mulle armukest pole motet soovitada-armastan oma meest piisavalt,samas on ka kindel,et temal armukest pole....ehk annate nou voi oskavad mehed sellist kaitumist seletada?
 
N 07. veebruar 2002, kl 22.54
mul sama probleem. ka kõik muu sama. endale armukest ei taha ja on ka kindel, et mehel armukest pole. olen nii mõnigi kord üritanud oodata, et kuna tema ise tuleb, aga enamasti on asi jõutud aetud minu initsiatiiviga. meil on juba välja kujunenud insice joke, et vihjan talle otse, et nüüd algas see "ootamise periood", nii puust ja punaseks stiilis. samas ei saa ka kurta millegi liiga vähese üle. võib ju igavaks minna, kui kohe saad, mis tahad. äkki on probleem selles, et mees töötab liiga palju? või on tõesti tegu sellise mehetüübiga, kes ei taha palju?
 
Sigrid 07. veebruar 2002, kl 23.02
Meil õnneks mehega seda probleemi pole, et üks tahaks vähem/rohkem kui teine. Pigem on see 50/50 ja seksi alustamisega ei teki "ootamise perioodi", sest meile meeldib niisama kallistada ja suudelda seda kellaajast hoolimata, mistõttu ühel hetkel lähebki kallistusest/suudlusest asi edasi seksini. Kuidagi imelik oleks, kui mees päeva jooksul ei teeks märkamagi või ei annaks musi ja siis õhtul astuks konkreetse mehise sammuga minu poole ja hakkaks suudlema ja asja seksini viima. Sel juhul, kui selline meetod päevast-päeva käiks, siis lõpuks oleks füüsiline lähedus ainult seksi ajal, mitte aga seda ka ilma seksuaalaktita.

Võibolla peakski naised, kes on hädas sellega, et mehed ei alusta lähenemiskatset, tegutsema nii, et juba hommikul silmad avades anda mehel musi (mis ei pea viima seksini). Kui mees selliste kelmikate musidega harjub, annab ta varsti juba ise varem hommikul ärgates esimesena musi. Füüsiline lähedus ja puudutused ei pea ainult seksi ajal olema, vaid võivad seda olla ka igas teises olukorras.
 
N 07. veebruar 2002, kl 23.08
asjast on nüüd valesti aru saadud. musides ja kallidest küll puudust ei tule. selles on mees väga osav. hommikud algavad üliväga armsalt. igal hommikul võtab ta mu nii hästi-hästi armsalt kaissu ja äratab õrnalt suudlustega. ega ma suurt ei tahtnudki viriseda. probleemi ju pole. või nii. alati tahab inimene enamat. tegelikult ju teeb asja põnevaks ka ootamine ja niisama uurimine. pealegi talle meeldib, kui naine on aktiivne. samas kui järele mõelda, siis ega ma ei saagi tahta töötavalt mehelt pidevalt orav rattas olemist. nii et. virisemine jätta ja nautida, mida on nautida!
 
naine 21 08. veebruar 2002, kl 07.14
Sama ka siin,me oleme muidu vaga intiimsed koos.Paevad labi,kuna veedame enamus aega koos,kallistame,musutame (ka autoroolis) ja hoiame kaest kinni...ega ju mul tegelt viriseda pole,sest vahemalt kui "algatan"siis mees ara ei ytle (nagu monedel juhtub)...aga vahest jaab mul siuke tunne nagu ma oleks mingi eriliselt sex--sick,kes tahab kord paevas voi rohkemgi....
 
iileus 08. veebruar 2002, kl 08.12
Nuh, naised, ega mees pole seksimasin, et paned uued patareid sisse ja kukub jõnksutama. Andke ikka aega laadida kah vahepeal, muidu muutub üritus mehele tükitööks. Mees on ikkagi loodud vallutajaks ja kui talle pool kuningriiki iga päev mitu(?) korda
kätte tuua, siis vajub tõesti igasugune tahtmine ära.
 
Anne 08. veebruar 2002, kl 09.22
Mul on jälle see jama, et statistika kohaselt on minu mees ise algatanud aasta jooksul kaks korda, kusjuures aasta jooksul oleme vahekorras olnud umbes 8 korda. Jube lugu eks? Minul igatahes hakkab kõrini saama sellest kerjamisest. Suhelda sel teemal temaga on suht võimatu ja kui ikka ei saa, siis vist ei saagi lõpp teistsugune olla, kui lahutus. Perspektiiv on muidu üsna kesine. Psühholoogist oleks kasu siis, kui ka tema sinna kaasa tuleks, aga kus sa sellega. Huvitav, viimasel ajal muud ei kuulegi, et mehed ei taha seksida, ei tea, mis lahti on.
 
muinasjulle 08. veebruar 2002, kl 09.36
Minu sõbrannal on seksi puudumine ka nii suur probleem, et igakord võtab selle teema üles. Nad on nii 30-sed mõlemas, oma 8 aastat abielus olnud. Kõik, kaasa arvatud hoolimine ja armastus on olemas, aga heal juhul 2 korda kuus seksivad, ja siis ka naise algatusel. Igastahes on naine sellest tohutu pinge all ja ausalt öeldes on ta väga konfliktialtiks muutunud - mees hakkab käima närvidele, ise on närviline, juba ta kahtleb, kas mees teda ikka armastab. Mees on muidu tore ja teistega seltskondlik, lõbus, tore kaaslane. Kodus aga ei rahulda ta naise suhtlemis- ja seksivajadust üldse ning enamuse ajast jõllitab spordisaateid. Voodisse läheb ka alles siis, kui telekast viimane film lõppenud on. Mees ei ole tal tööga ülekoormatud ega seepärast väsinud. Mina ei oska ka sõbrannale mingit nõu anda. Võibolla muutuvad enamus mehi abielus olles selliseks või? Et lihtsalt EI VIITSI ennast üldse pingutada.Naine ise on väga särtsakas ja meeleline jne.,niiet TEDA ei saaks nagu küll süüdistada, et ah, ise oled sellise olukorra tekitanud. Jama täiesti. Huvitav, kas neil on migit lootust olukorda muuta või peab naine lihtsalt leppima?
 
eh 08. veebruar 2002, kl 09.57
Proovida võiks mehest eemale tõmbumist, mis teoreetiliselt võiks mingi iha tekitada, aga ei pruugi. Aga proovida võiks. Olla palju mehest eraldi, jõuda hilja koju, ja meest puutumata minna elutuppa diivaniule magama, minna üksi reisile jms. Kui siis ka mehes mingit iha ei tekki, jääb küll ainult uus leida.
 
Sidorov 08. veebruar 2002, kl 10.00
Su mees on ära hellitatud. Anna talle pikemaid puhkeperioode. Nojah, siis lähed ju Sina ka kiima. Ei tea. Samas Sina oled unistuste naine, kust sellised kohata võiks?
 
Sidorov 08. veebruar 2002, kl 10.09
Ma ei suuda uskuda seda, mida siin kirjutatakse. Minu arusaamad on küll vastupidised, et naised on ühed külmakapid. Ja see ajab mind närvi, sest olen kogu aeg algataja olnud. Naisel on tähtis, et saaks orgasmi kätte ja mina ka võimalikult ruttu. Uuendused ja trikid on unistus seksi juures.
Aga siin naised räägivad, et mehed ei taha. Kuidas mees ei saa tahta. Mina teeks 3 korda päevas. Üks päev võiks nädalas pausi ka olla.
 
Anne 08. veebruar 2002, kl 11.14
Sidorovile: Varem räägiti rohkem tõesti sellest, et naised ei taha ja sellest ka mulje, et vastupidi naljalt ei juhtu. Ma ei tea, kas siis sellest meeste mittetahtmisest lihtsalt ei räägitud või on see viimase aja probleem. Meie oleme koos elanud kõigest aasta. Jama hakkas pihta täpselt päevapealt, kui me kokku elama hakkasime. Enne oli kõik viimase peal, nii et ei osanud kahtlustadagi, et kõik pea peale pöörab. Ma ei tea siis, kas on probleem selles, et nüüd ma olen "kätte saadud" ja jahimehekirg on minu puhul rahuldatud. Teoretiseerida võib ju paljugi, aga tõde ei tea. Igatahes minu tervis on selle pärast täiesti untsus ja minust saab tõenäoliselt psühhiaatriahaigla patsient. Mitte sellepärast, et ma hulluks oleks läinud, aga psühholoogi abi vajan ma kohe päris kindlasti, muidu ma ühel päeval kokku ka kukun. Vot siis.
 
Mees26 08. veebruar 2002, kl 11.44
Ikka on naisi kes seksida tahavad :)

Kohe hea oli lugeda
 
Munnu 08. veebruar 2002, kl 15.18
Kasuta vibraatorit, porgandeid, kurke, banaane jt abivahendeid. V6i las Mees26, Sass jt sarnased panevad - sellistest ju pole puudus.
 
Teadjamees 16. veebruar 2002, kl 16.31
A vot nüüd ei tea. Mida naisele küll peaks sisse söötma, et tema avaldaks kasvõi 1 kord nädalas ise initsiatiivi?

Selgituseks niipalju, et teeme iga õhtu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!