Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
appi!!!
 
mariliis 11. veebruar 2002, kl 15.19
Mehel on armuke, minust poole noorem. Mitte minust kenam ega pikemate jalgadega (mehe väitel), kui siiski poole noorem (mees ütleb, et sel pole tähtsust). Mees püüab sellest suhtest vabaneda (aeg-ajalt), kuid millegipärast see ei taha õnnestuda. Ütleb, et ainult aeg saab seda ravida. Räägib hommikul üht ja õhtul teist juttu meie suhte olulisusest. Ütleb, et armastab meid mõlemaid. Äkki armastab vaid iseennast?
Olen temasse sügavalt kiindunud ja ei tahaks ilma temata elada. Sestap ootan mulle positiivset lahendust juba pea pool aastat. Aga enam hästi ei jaksa. Hing väsib ära. Mitte, et minu armastus tema vastu väheneks. Kahjuks on see sama tugev kui varem. Mida teha, kui enam nii ei jaksa elada ja oma armsast mehest lahku minna ka ei suuda?
Kes oma teravat keet tahab minu peal proovida- parem ärge seda tehke, mu hingline seisund on juba piisavalt kole!
 
M 11. veebruar 2002, kl 15.22
kus on Su eneseaustus?
 
Anni 11. veebruar 2002, kl 15.26
Kui sa mehest loobuda ei taha ja tema oma armukest ka ei jäta, siis ega sul muud üle ei jäägi, kui kannatada ja leppida olukorraga.
 
TONN 11. veebruar 2002, kl 15.28
Arvan, et peaksid oma mehega konkreetsem olema. Ootamise aeg on läbi. Kas lõpetab selle suhte kohe, lähete lahku või teete mingi kokkuleppe selles asjas ja elate koos edasi.
 
naiska 11. veebruar 2002, kl 15.40
Mariliis, miks sa ennast sedasi piinad siis. Selline alandlik olek ei vii sind ka kuhugile. Või on su mees nõrga võitu? Pead temaga tõsiselt rääkima. Ja mitte nii möödaminnes, vaid mahaistumise ja väikse veini ja kohviga. Tungiv soovitus sulle, ära ainult käed rüppes. Mehele on see ju vägagi mugav olukord. Kodus ei viriseta, tähendab abikaasa lepib olukorraga. Mõne inimese juures lubadused jäävadki lubadusteks. Ära piina ennast!
 
kiisu 11. veebruar 2002, kl 15.55
mis nõu siin ikka anda, kui meest armastad? siis saad ainult oma südame järgi toimetada
päris palju juhtub nii, et meestel on noored naised. ja selles pole mitte midagi imelikku, kui mees on 35 ja naine 22..ainult haiget teeb see selle võrra rohkem..
 
margit 11. veebruar 2002, kl 17.00
mariliis,

Esiteks ütlen Sulle, et ole tugev. Kui mees on armunud, siis armumine ei lähe üle päevapealt. See võib kesta kuu või isegi aasta. Kui annad neile liiga palju aega koos olla, siis võib juhtuda, et uus ongi huvitavam ja parem tema jaoks. Kui liiga vähe aega, siis võib see armumise aeg veelgi pikeneda.

Kui ta aga ikkagi räägib Sulle, et armastab Sind, siis ma loodan, et see pole temalt väljapressitud ütlemine vaid siiras ülestunnistus. Peamine asi mida pead silmas pidama, kui teda kaotada ei taha on see, et sa ei tohi ennast talle vastumeelseks muuta.
Sinu kõige raskem võitlus on sul iseendaga. Ära nääguta ta kallal ära õienda, ära tee stseene. Ära käi ringi nutetud silmadega ära ohka ringi... Ära nõua kogu aeg et ta räägiks sulle millal ta selle tüdruku juba maha jätab

Selles uues naises võlub põnevus ja uudsus ja särts, mis püsisuhtes mõnusa äraolemisega tihti asendub. Pea vastu ja sisusta oma aega kõikvõimalike tegevustega nii palju kui sa vähegi jaksad. Kindlasti on sõbrannad sulle abiks. Mine trenni, mine juuksurisse, osta omale uusi riideid, võta endaga midagi ette.

Arvesta seda, et mida rohkem sa selle asja peale mõtled seda valusam sul on ja seda rohkem sa masendusse langed. Tee ennast nii ilusaks kui jaksad, aga mehega ära sexi. Las ta hakkab sinust puudust tundma ja ära otsi põhjuseid et MIKS on mehel keegi teine naine. Samahästi oleksid ka sina see võinud olla kellel teise mehega keemia tekkis
 
mariliis 12. veebruar 2002, kl 13.32
aitäh, Margit
 
margit 12. veebruar 2002, kl 14.19
pole tänuväärt, mariliis
pea vastu ja anna teada kuidas Sul läheb.
Armumise eest pole me keegi kaitstud, aga armumisest armastuseni on pikk samm. Ole oma mehele sõbraks, mitte vaenlaseks. Nii on paha mõelda, aga see probleem võib lahendada nii mõndagi teie oma suhetes. Sina oled sunnitud mõtlema sellele mida tahad, mida soovid ja mees vaatab üle oma eesmärgid ja oma suhte sinuga. Kui oled talle armas ja hea naine, siis ei jäta ta sind kunagi.
Mehed juba on sellised. Ta ei mõtle praegu peaga, ära seda unusta.
Mehed on teistmoodi kui naised. Mõtle et see on ainult sex selle noore tüdrukuga ja seda, mis on sinul selle mehega ei saa tal kunagi olema...

Kindlasti kogu selle aja jooksul mis olete koos olnud oled tundnud ise ka kasvõi õrna tõmmet kellegi teise vastu. Ära süüdista meest, et ta sellele järele andis. Mees on ju jahimees...

Pea vastu ja ole tugev. See on proovikivi teile. Sinu teha on see, et see poleks selleks kiviks kust alates teil teed lahku lähevad
 
Mari 12. veebruar 2002, kl 14.50
Aga kui minu mees läks ja jäigi selle teise juurde?Ma olin hea ja mõistev ja sõber ja kannatlik ja...Aga ta ütles ei suuda ilma selle teiseta olla:(((((( Loodan sinul Mariliis läheb paremini
 
margit 12. veebruar 2002, kl 15.52
see oht, et mees ära läheb on alati.
Tihti mõeldakse, et MA EI SAA ILMA TEMATA ELADA, aga tegelikult on probleem selles, et kardetakse MUUDATUSI OMA ELUS.
Kaotades midagi me võidame midagi
You win some, You loose some

Teisele inimesele soovitada mida teha on väga riskantne. Iga suhe on erinev ja inimesed erinevad. Mariliis leiab kindlasti "oma tee" ja "oma lahendused"
 
kolja 12. veebruar 2002, kl 17.55
aga mis siis kui naine armub mehesse ära, milline on naine? kuidas siis käituda kui olukord on vastupidine? kas mees peaks samuti käituma?
 
margit 18. veebruar 2002, kl 17.19
mariliis

kuidas läheb?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!