Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
äkkarmumine
 
margit 11. veebruar 2002, kl 16.19
Appi!
Armusin nädalavahetusel totaalselt ja põhjalikult ära. Mul on endal noormees kellega olen koos olnud aasta ja armastan teda väga, isegi särts pole meie vahelt kadunud. Temaga koos olles ei suuda ma kuidagi oma käsi temast eemal hoida ja mõtlesin veel päev enne nädalavahetust et ma olen temaga nii õnnelik et see pole lihtsalt võimalik ja olin juba ette kurb, et ma ei saa temaga koos olla.
Ma lihtsalt ei saa aru kuidas on võimalik et ma kellessegi teisesse niiviisi ära sain armuda. Kuidas on võimalik et armastust täis südames on veel nii palju ruumi? Olime nädalavahetusel oma noormehega üksteisest eemal ja minuga juhtus selline asi. Täiesti arusaamatu. Kust kohast see siis nüüd tuli. Tõmme selle teise noormehega oli supertugev. Sattusime ühte seltskonda reisil ja kolm päeva lendasid sellised sädemed, et seda märkasid kõik. Hoidsime ennast nii tagasi kui vähegi saime, aga lihtsast flirdist oli asi küll väga kaugel.
Mul on oma kalli ees nii piinlik, et lihtsalt hirmus, aga seda flirti katki ka praegu vähemalt veel ei suuda jätta.

Ei oska isegi nõu küsida loodan lihtsalt, et see läheb tavapärases keskkonnas iseenesest üle. Ma ei julge küsidagi, aga kas on teistel ka selliseid juhuseid olnud?
 
mustukene 11. veebruar 2002, kl 16.54
Naljakas, et sellinee teema siia püstitati, kuna minuga juhtus sel nädalavahetusel küllalt sarnane asi. Juhuslikult baaris kohatud ja praeguseks hetkelise vaimse truudusetuse põhjustanud noormees omab lisaks väga kenale välimusele ka erakordselt ärksat vaimu ja teravat mõistust, kuna meil on ülikoolis mõned loengud koos olnud ja nendel on ta esinenud väga mõistlike arvamusavaldustega. Olen alustanud taastusprogrammi ja kuna midagi sellist olen oma mehe kõrvalt kogenud ka varem, siis tean, et see läheb mööda. Mõnus on ju vahetevahel seda surinat taas tunda!
 
liisbeth 11. veebruar 2002, kl 16.57
Ole rahulik! See on täiesti normaalne, kui äkki hakkab ka keegi teine veel meeldima. See ei tähenda , et oma noormeest ei armasta või ei taha! Kuid , kui enam piiri ei saa pidada st. ära unustada, siis on küll asi hull!
Muideks mu oma sõbrannaga juhtus selline asi. Elas kutiga 2 aastat joos. Ühel õhtul läksime välja, tutvusime noormeestega nning armus ühte nii ära. Nüüdseks on nad juba 1 aasta koos elanud. Selle teise noormehega oli kõik kõige paremas korras, aga ega siis südant saa sundida, tuli uus ja parem (vähemalt loodame! Kõike head sulle.
 
margit 11. veebruar 2002, kl 17.11
oi kui armas, et nii ruttu juba vastasite. Mustukene, vaimne truudusemurdmine on just see õige sõna. Ise loodan ka, et see läheb üle ja kindlasti lähebki.
Aga see oli nii vahva elamus, sest tunne oli noormehega vastastikune. Alguses testisime üksteist tükk aega, et mingit kindlat märki saada kas teisel on huvi ja siis mingi hetk tunnistasime ausalt, et nii, nüüd pole midagi teha, sest see mis meie vahel toimub paistab juba oi kui kaugele ära:)
Vaevalt minul see armumine millekski tõsisemaks üle läheb, sest mul on fantastiline kaasa. Võibolla on tegu hoopis lihtsalt füüsilise tõmbega mis paari nädala pärast juba rahulikum.
 
Saphire 12. veebruar 2002, kl 09.37
Minul juhtus täpselt sama lugu! Ainult et mina armusin nii põhjalikult et ei saa enam süüa ega magada ja tundub et see tunne on vastastikune. Kõik oleks tore, aga mul on elukaaslane kes on mulle väga kallis...
 
tra 12. veebruar 2002, kl 10.06
Tavaline asi vist. Olen 15 a abielus olnud ja truu, kuid aegajalt ikka armun kellessegi. Jätan selle enda teada ja armumise objektiga lähemaid suhteid hoidun ka loomast. Lihtsalt unistan natuke. Või pillun niisama sädemeid. Tavaliselt see möödub kiiresti. Ju siis osa inimeste loomus kohe ongi selline, et vahepeal emotsionaalselt midagi teravat vajab. Oleks hea, kui mehed seda mõistaksid ja sellest probleemi ei teeks. Neid ei armastata seetõttu sugugi vähem ja truudusetuseni ka enamasti ei minda.
 
Mai 12. veebruar 2002, kl 10.52
Õnnelikud inimesed, et nii, karmauhh, ja armunud. Minuga pole kunagi sellist asja ette tulnud. Ja ma nagu ei usugi, et nii võib olla. Et, armastus esimesest silmapilgust ja kõik muu on meelest läinud. Aga kuulnud olen küll. Sõbrantsidki räägivad, et nägid mõnd meest ja kohe nagu pind oleks jalge alt kadunud ja elekter läbi käinud. Kas siis nii paljalt pealevaatamisega ikka see tunne peale tuleb? Armunud olen ikka nii pärast pikajalist tuttavaks olemist.
 
mustukene 12. veebruar 2002, kl 11.14
Armumine käib vähemalt minul küll nii, et siuh ja vikatiga. Pikemaajalise tutvuse järel tekib juba armastus. Armun tavaliselt küllalt pealiskaudsete näitajate soodsa koosmõju tagajärjel (nt ilusad silmad, laiad õlad või mõni särav mõte). Sellel aga, keda armastan, pole vajadust olla kaunis kui kreeka jumal või silmapaistvalt sõnaosav, ta on lihtsalt ajaproovile vastu pidanud ja ehk hoopis teiste omaduste tõttu sobivaks osutunud. Tähtis on aga tera sõkaldest eraldada ja mitte niivõrd lasta end füüsilisel külgetõmbel segadusse ajada, vaid asja mõistusega võtta. Kuigi värskelt armununa võib see võimatuna näida.
 
mõtleja 12. veebruar 2002, kl 11.40
To tra: täpselt nii see ongi. Usun, et iga inimene võiks kasvõi korragi elus uuesti veel armuda. Äärmiselt meeldiv tunne, teeb sind paremaks ja siis paistad ka teistele parem. Tuju on ülihea, ma usun, et abikaasa ainult võidab sellest. Tihtilugu ju armutakse ka nii, et teine pool ei tea sellest midagi. Ja sellest pole ka hullu, unistad vaikselt oma ette ja tunne möödub. Armuge kõik! Head uut aastat ka!
 
margit 12. veebruar 2002, kl 14.05
ohjah. täna on nüüd juba kolmas päev millal tundsin et olen armunud. Kõik on nii ilus ja tore. Söögiisu on kadunud ja pidev ärevustunne on sees. Võibolla see pole ilus, aga sexelu mu oma noormehega on veel vingemad purjed saanud kui varem oli ja tegelikult on see ju hea:)
Temale ma ei ütle, et kellessegi teisesse ära armusin, eriti kui miskit tõsist sellest ju ometi ei tule. Lihtsalt see mõnus surin ja ärevus ja lendamise tunne on kandunud üle mu oma suhtesse ja praegu oleme koos nagu täiesti esimesel nädalal ja see tunne on nii vinge:)
 
vovik 12. veebruar 2002, kl 14.16
Nii-nii, Margit. Kellele sa mõtled oma noormehega seksides ? ;)
"Tee ennast nii ilusaks kui jaksad, aga mehega ära sexi," soovitasid sa natu ke aega tagasi kellelegi, kelle mees armunud oli. ;)
 
margit 12. veebruar 2002, kl 14.41
vovik,

Kaval küsimus:)
Aga soovitasin sellepärast, et olen ise seda tüüpi naine kelle pärast mehed tihti sõgedaks lähevad. Ma ei ütle seda praalimisena ega keksimisena, sest mõnes mõttes on see probleem mulle. Ma ei taha inimestele haiget teha ega nende tundeid riivata, aga paratamatult on juhtunud, et ma olen seda teinud. Ma olen ise olnud selles rollis, kus abielumees on minusse armunud nii, et ta jätaks oma naise ja lapsed ja asjad kus pagan ja juba meie esimesel tutvuse nädalal räägib naisele, et ta tahab ainult mind jne...

Mariliisil on tõsine mure, sest ta mees on tõsiselt armunud ja see on kestnud pea pool aastat juba. Minu praegune armumine on kerge ja usun et paari nädala pärast on see möödas, sest armastan oma poissi väga ja mul pole plaaniski teda füüsiliselt kellegagi petma hakata, aga Mariliisi puhul tekkis mul kohe pralleel selle n-ö minu abielumehe asjaga ja võibolla ei ole see armuke sama armunud sellesse mehesse? Võibolla on tal samasugune situatsioon nagu minul oli.

Mehed 95% on sexiga väga palju mõjutatavad. Kui mees näeb, et ta naine läheb järjest ilusamaks ja ahvatlevamaks, aga temaga sexi ei tee, siis paratamatult hakkab see teda naise poole tõmbama. See oleks Mariliisi üks võimalus naiselikku kavalust kasutades mees tagasi võita. Kaotada pole ju midagi...

Kas sina arvad teisiti?
 
gas 12. veebruar 2002, kl 15.07
mariliisile ja margitile: see mitteseksimise värk on ysna riskantne tegelikult. kui mees sinus ikka vääääääga kõvasti kinni pole, siis lööb käega ja seksib seda rohkem armukesega... yhesõnaga siis on veel suurem jama majas. ja kui ilusaks saab muutuda naine, keda mees on iga päev mitu aastat näinud?
aga ilma paanikata pole mõtet sellist olukorda lahendada. kui mees vaatab, et "oh.... mul on armuke ja naine suhtub ka sellesse mõistvalt... miks siis mitte uut võtta?" andestav naine ongi kõige toredam tegelikult mehele (aga ka kõige iseloomutum), aga ka kõige valusam variant naisele. soovitaks isegi kaudselt mehele asju tagasi teha... ega muidu aru saa, mis tunne on. proovi seega midagi võrdsuse sarnast.
aga äkkarmumine teisse mehesse... seda ma kommenteerida ei oska... olen kyll aastaid kellelegi kaaslane olnud ja mitte kordagi ma pole armunud uuesti (valetan tegelt - armun ikka ja uuesti oma mehesse... ebanormaalne võibolla, aga tõsi)... ma ei vaatagi teisi mehi.. lihtsalt ei taha... ja mida kenam mees ja rikkam näitex, seda eemaletõukavam... minu arvamus on see, et kui keegi juba sydames on, siis nii tugevalt, et sinna ei jää kohta millekski muuks (aga never say never)...
 
TONN 15. veebruar 2002, kl 17.48
"Kiired pulmad, kiired lõpud"
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!