Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Austria
 
mari1 12. veebruar 2002, kl 01.26
Soov on sõita Austria äkki on keegi seal juba käinud ja yht teist näinud.
 
mair 12. veebruar 2002, kl 09.42
Austria on imevahva, olen elanud seal u. poolteist aastat.
Alpid ja Viin- neid pead kindlasti külastama. Päris vahva on ka Salzburg.
 
Kats 12. veebruar 2002, kl 10.05
Njaa, peale Alpide ja Viini veel Salzburg ka. Aga mägikülakesed on tõesti fantastilised, seal tuleb käia!
Ja Viini plaani ikka rohkem aega kui päevakene turismiobjektide vahet traavides, see on fantastilise auraga linn! Viini kohvikud ja õllekad on kohe eraldi vaatamis - ja istumisväärsus. Schönbrunn nagunii ja muideks ka kalmistu, kuhu Strauss ja muud sihukesed vennad maetud. Ja Doonau ja Stephansdom, kus Joseph Haydn lapsena kooripoiss oli, ja Mozarti majamuuseum ja kontserdid ja šokolaad ja... Veab sul, et sinna lähed. Seal on praegu soe ka, kevad juba käes.
 
helen 12. veebruar 2002, kl 10.16
olen 4 korda Viinis käinud, aga kahjuks alati külmal ajal. isegi siis oli seal ilus! mine söö kindlasti sacheri torti ja joo kohvi, hinnad on küll meeltud tassi kohvi ja tüki tordi eest, aga samas on see asi, mida Viinis lihtsalt peab tegema. mind üllatasid peened Viini vanadaamid, ikka kübarakesed ja käekotikesed, mõnel väike ülihooldatud kutsa ka kaenla all.
 
ehee 12. veebruar 2002, kl 11.52
Salzburg ja selle ümbrus ja kui aega võimalik valida, läheksin uuesti vahetult enne jaanipäeva - Salzburg'is meie Tallinna vanalinnapäevade sarnane üritus enne "midsummer"it

Kui Viinis ja selle ümbruses aega rohkesti, siis on sealgi palju uudistamist - minu käik kahjuks võimaldas minimaalselt selle ilusa linnaga tutvuda (pool päeva)
 
Tess 12. veebruar 2002, kl 12.25
Austria on fantastiline...kui armastad kõike eelpool kirjeldatut ja ikka veel säilunud vanaaegset stiili kõikjal...see hõng Viini vanalinnas...mantlites, nukukärudega jalutavad väikesed tüdrukud...hobused kaarikute ees...jajah need daamid kübarakestega...see pehme, armas, mittevõlts-viisakus...kesirinna Sissy aeg kestab tänaseni...Kümmekond teist riiki pole jätt sellist tunnet, kui Austria.
 
huviline 13. veebruar 2002, kl 01.42
Kas Austria on kallis maa turistile? Palju maksab keskmine B&B, ühistransport, auto üürimine või toidukord?
 
Anu 13. veebruar 2002, kl 13.31
Olen seal suusatanud mõned talved. Afterski on fantastiline- mõnes kohas hommikuni välja. Olime Ischglis.Samas Ehrwaldis tundus kogu rahvas olevat pensionärid. Loodus on muidugi mõnus. Kui ma hinnataset õieti mäletan, ei ole seal oluliselt kallim.
 
mari1 14. veebruar 2002, kl 12.39
Kui kõik on seal nii ilus ja hea ju siis hinnad kah ilusad.Aitah jagamas oma soovitusi.
 
Tova 15. veebruar 2002, kl 12.24
Olen kuskilt kuulnud, et Alpides on teed tasulised? kas see on tõsi ja kuidas seda tasu makstake, st kas krediitkaardiga saab? Tahan minna Saksamaa poolt ja üle Alpide Austriasse autoga. kas on veel midagi, mida seal peaks kindlasti teadma?
 
Cathy 15. veebruar 2002, kl 12.27
seal siis peaks olema samamoodi kui hispaania kiirteedel-tunnel voi putka poomidega ja seal vaht raha vastu votmas-hispaanias kyll krediitkaatidega maksta ei saanud aga noh summagi oli ypriski väike...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!