Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
?
 
Andrea 12. veebruar 2002, kl 15.41
Kas oleks vale vahel kohtuda mõne mehega. Lihtsalt vestelda, saada mõnikord kokku. Sooviksin seda, aga ei tea kas on sobilik.
Nimelt olen ma abielus, mul on laps, aga vahest jääb lihtsalt millestki puudu. Mõnikord on vaja, et keegi sulle ütleks kui ilus ja seksikas sa oled. Kahjuks on mees selle poolest kitsi.
Mis teie teeks?
 
Laura 12. veebruar 2002, kl 15.55
kus on Tigr ja Felix,tahaks teie arvamust kuulda siin!
 
maya 12. veebruar 2002, kl 15.56
Niisama vestlemine ja kohtumine mõne mehega on igati sobilik, iseasi kas sinuga vestlev mees sellega tahab piirduda, ja sind seksikaks ja ilusaks kiita midagi vastu saamata.
Proovi ikka oma mehele selgeks teha, et vajad ka sõnalist tunnustust, loodan, et füüsiline kontakt on teil hea.
Äkki on mees lihtsalt vähese jutuga, ega need mokale meemäärijad ka midagi erilist ole, vahelduseks ainult hea kuulata.
 
pisike 12. veebruar 2002, kl 15.57
Ma arvan, et sõbrad ei ole kunagi keelatud. Olgu nad siis mees- või naissoost. Ainult et paraku jah, see vastassooga sõprus, milles komplimendid lendavad, tugineb ikkagi kellegi sügavamatele tunnetele...
Äkki juhtub hoopis nii, et teise mehega kohtudes hakkad enda oma veel rohkem hindama? Ja see oleks küll parim variant.
Kokkuvõttes soovitan sul ikkagi minna :)
 
elevant 12. veebruar 2002, kl 15.57
flirtida ikka vôib. iseasi on piiri tunnetada.
 
mona 12. veebruar 2002, kl 16.00
Mina prooviks oma meest ärgitada komplimente tegema mulle. Teeks midagi vahelduseks teisiti - soengu muutmine, uue trenniga alustamine, kodu ümbersisustamine, üritustest osavõtmine jne. Kaasaks ka tema oma ettevõtmistesse.

Ma saan aru, et sulle meeldiks teiste tähelepanu. Võib olla aitab väljaskäimine oma sõbrannadega. Sõber võib ju ka olla, aga üle piir ei tohi minna.
 
Kaie2 12. veebruar 2002, kl 16.13
Andrea, muidugi kohtu selle mehega. Meessõbraga rääkides võivad tihti isikliku elu sõlmed hakata paistma teise nurga alt. Liialt innustuda muidugi ei maksa.
 
ehee 12. veebruar 2002, kl 16.14
ja jaa iseendale võib ju sobilik olla, iseasi kas kaasa ka seda sobilikuks peab, kui kallis abikaasa käib aegajalt ennast "värskendamas" kodust väljas...
 
Feliks 12. veebruar 2002, kl 16.17
Laurale mõeldes: see oleks küll kummlaine ja mu naine hakkaks kohe teab mida kahtlustama, kui ma välistaks oma suhtlemistes naisterahvad.....seda on lausa raske teha ja ega kujutagi ette, kuidas seda teha:))
Kõikon sobilik, kui seda sobib teha...kui seda endal sobib teha ja see miskeid mistahes ebameeldivaid tagajärgi kaasa ei too:)
 
naiska 12. veebruar 2002, kl 16.38
Tähendab midagi, mis koos hoidis on otsa saanud. Kui hakata väljaspoolt kodu lembusi otsima (Andrea oli vist puudus ilusatest sõnadest, hellusest), lõppeb see ikka jälle selle armukese teemaga. See mees, kes ikka kiidab sinu ilu, seksikust jne. ei lepi ju lohutavate sõnade ja käe hoidmisega.
 
vovik 12. veebruar 2002, kl 16.38
Leia homost sõber. On hundid söönud ja lambad terved.
 
Kaisa. 12. veebruar 2002, kl 19.40
Andrea.
Sobilik on k6ik mis on synnis.Ja kui hing ihaldab muud,siis tuleb ka muud otsida.Aga see tee on libe!Kui sul on juba keegi,kelle hellusi ja t"helepanu sa ootad,siis on selge,et oled armund.Aga kui armastad oma meest,kuid ta on kitsi kiituse ja t"helepanu poolest nagu sa kirjutad,siis pyya sellest teisest mehest esialgu eemale hoida.Sest pruugib yksk6ik millisel mehel sulle 6elda kui kena ja seksikas sa oled(sest seda su k6rvad kuulda ihkavad)nii sa arvadki end armunud ja ihaldatud olevat.
Mona ja naiskaga n6us.
 
elus mees 12. veebruar 2002, kl 20.02
Mees kuuleb naise kutset ja käitub sellele vastavalt. Sina võid küll loota, et asi piirdub ainult murede-rõõmude ärakuulamisega, kuid sa ei saa arugi, kui on käinud plõks! seal kuskil ja oledki
omadega sees. Mees peab igat nn. lähenemiskatset (sest seda sinu huvi temaga kohtumiste vastu mehe arvates on) enda isiku vastu väljanäidatud konkreetseks huviks ja käitub sellele vastavalt.
Vovikul õigus - kuigi suhtlemine homomehega võib olla imalavõitu, siiski parem lahendus sõbranna-huvilisele naisele kui pullim mees.
 
Tigr 13. veebruar 2002, kl 09.27
Väike flirt tuleb alati kasuks.....kui tead, mida võid kaotada, ei ületa Sa ka kõige suurema kiusatuse ajal seda piiri.

Mul mees samasugune, ilusate sõnadega just üle ei kalla, selle-eest ei hoia mu sõbrad tagasi komplimentidega....need on muidugi heatahtlikud ja kindlasti mitte liiga seksuaalsed.
See teeb meele rõõmsaks küll, kuid ma ei hakka oma sõpradega väljas käima vaid selleks, et kuulda ilusaid sõnu, mida mulle kodus ei öelda.
See ei oleks ei mu sõprade ega ka mu elukaaslase suhtes aus. Sel juhul vajan ma enamat kui ta pakkuda suudab ning siis ei ole mõtet ju teda ja ennast petta.
 
Muri 13. veebruar 2002, kl 09.43
Miks mitte suure kiusatuse ajal piiri ületada, kiusatus jääb ju hirmsasti painama. Ja pärast oled õnnelik oma mehe kõrval ja suudad temastki rõõmu tunda, mitte ei vingu ta kallal. Tore oleks selles suhtes meeste arvamusi kuulda.
 
susan 13. veebruar 2002, kl 09.48
Mul on jällegi selline probleem, et abikaasa kiidab kogu aeg ja õrnustest hellustest puudust ei ole, aga vahel on tunne, et tahaks mõne meesterahvaga lihtsalt vestelda naiste ja meestevahelistest suhetest. Oma abikaasa on tore küll, aga mõnikord tahaks ka mõne teise mehe suust kuulda arvamusi meeste hingeelu kohta, et oma meest paremini mõista. Et oleks selline arukas ja mõistlik sõber, kes lähenemiskatseid tegema ei hakka, aga kellega vahel sõbralikult vestelda.
 
Tigr 13. veebruar 2002, kl 09.51
Muri: oot-oot, kas südametunnistus piinama ei jää? (ma mõtlen kui tõeliselt oma mehest hoolid)

kui lihtne on seda piiri ületada aina uuesti ja uuesti, sest kiusatus on nii suur kogu aeg....lõppude lõpuks hakatakse seda vist petmiseks nimetama ;)
 
Muri 13. veebruar 2002, kl 10.27
Tigr: Hoolin oma mehest väga kuid armunud ei ole ma enam ammu. Kui astun üle piiride, mõtlen vaid endale. Kelle jaoks ma siis elan?
Aegajalt (mitte kogu aeg) on vaja turgutust kui enam aru ei saa, et oma mees nii armas on.
 
h 13. veebruar 2002, kl 10.32
Susan, lihtsalt mõttevahetuseks on intrenet vägagi hea. Kkasvõi tuvumiskuulutuste lehelt leidub palju mehi, kes samuti jutupuhumisest huvitet. Ja samas ei kujuta see olevale suhtele suurt ohtu, sest enamasti need inimesed reaalis üksteisele ei meeldi. Ma olen päris mitmetega niimoodi mõtteid vahetanud, ühega lausa pool aastat iga päev.
 
Tigr 13. veebruar 2002, kl 10.33
Muri: miks Sa siis oma mehega veel koos oled kui tegelikult endale elad ja Sinu hing otsib pigem turgutust ja seiklusi?
oled ehk süninud üksikuks hundiks?
 
Ka keegi 13. veebruar 2002, kl 10.33
to Andrea: Libe pind. Kas Sa tõepoolest loodad/tahad, et asi piirduks vestlusega, kusjuures mees peaks ülistama Sinu veetlust ja seksikust. Kas oma südames ei looda/ei taha sa midagi rohkemat...?
to Muri:sugugi ei pruugi pärast oma mehe kõrval õnnelik olla. Tulemus võib olla suisa vastupidine. Oleneb, kelleks see uus "jutukaaslane" Andreale saab. Iial ei tea, millisteks asjad kujunevad.
 
Muri 13. veebruar 2002, kl 10.45
Tigr: mulle meeldib oma mehega koos olla, selleks et kuulda võõrastelt kui hea ja seksikas ma olen, ei pea kohe püsisuhet sinnapaika jätma. Tore on leida ülejäänud inimeste hulgast meeldivaid tegelasi, kes mõjuvad hästi nii ihule kui hingele :)) Ega siis õhtuti ei pea kaasale ette kandma, mida oled teistega teinud või rääkinud.
 
Tamara 13. veebruar 2002, kl 11.41
Libe pind jah! Mul oli ka kunagi selline soov ja need kenad kohtumised lõppesid armumisega ning lahutusega...
 
juta 13. veebruar 2002, kl 12.36
Libe on see pind ainult siis kui saise ja mees kellega kohtud täpselt ei tea et see on ainult sõprus. Muidugi see on nüüd küll libe värk et sa tahad kuulda kui ilus ja seksikas sa oled. Mina ise olen veetnud vägagi põnevaid öid vesteldes meestega kõikvõimalikel teemadel. Ja kusjuures see ainult vestlus on olnudki algusest peale. Mees mul kah selline rahulik ja usaldav kobib mingil hetkel magama ja jätab mind kellegiga kuhugi laua taha filosofeerima. Samas olen ma kindel et ei kasuta seda usaldust kurjalt ära.
 
Kurb 13. veebruar 2002, kl 13.43
Kaks aastat tagasi läksin oma poisist lahku. Lootsin siiani, et äkki muutub kõik endiseks. Nüüd sain aga teada, et ta süda pole enam vaba. Kuidas temast küll üle saada ja oma eluga edasi minna? Pole kohanud ühtegi temasarnast, kes võiks mulle meeldida. Olen täiesti õnnetu ja ei tea, mida teha, et oma süda ja hing vabaks saada. Äkki oskate lohutada ja nõu anda?
 
pisike 13. veebruar 2002, kl 14.04
To Kurb:
Nii valus on su juttu lugeda. Ja lohutada ka ei oska millegi paremaga, kui et aeg parandab kõik haavad. Kui parandab...
Mõnikord ei saa ka aastate möödudes süda ja hing vabaks. Mina näiteks olen juba ammu uues suhtes, aga endine kaaslane kipub ikka pähe "kummitama". Soovitan elada tulevikule ja nautida olevikku. Ja las jääda minevikust meeldiv mälestus.
 
Gita 13. veebruar 2002, kl 14.13
Kurb: ära sa nii küll mõtle, et pole kedagi temasarnast... ega peagi ju olema! võib olla hoopis teistsugune ja ikka meeldida. ja põdeda võib ikka, võib ka aastaid kui vähemaga välja ei tule:) aga sellele ei tasu keskenduda ja sellele oma elu/uut suhet või mida iganes üles ehitada... st et ega tundeid (halbu siis Sinu näitel, eks) ei saa oma elust välja jätta. ela nendega. ja lepi nendega.
nooh ma ei taht nüüd nii targutavana ka kõlada, a põhimõttest saad ju aru, eks?!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!