Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kaduv mees
 
Maria 14. veebruar 2002, kl 16.32
Kas kellelgi on olnud sellist meest, et kaob nädalaks, pärast ilmub välja - vaene ja väsinud ja räägib innukalt kui sõgedalt ta oma sõpradega aega veetis, siis on paar päeva olemas ja kui kätte jõuab nädalavahetus kaob jälle. Ja kui tema käest küsida, et kas ta ikka tahab olemasolevat kahtlase väärtusega suhet jätkata, siis vastab tema , et jaa muidugi ja on suuteline tegema isegi stseeni, et mul sellised mõtted pähe tulevad. Ta justkui hoolib, aga samas on tunne, et tal on üsna ükskõik. Ja nii ma ei teagi mida teha, sest ta väga meeldib mulle, aga samas...
 
ehee 14. veebruar 2002, kl 16.36
ei saa aru...ilma inimest tegelikult tundmata ja aru saamata millse see meeldimine seisneb...ei olegi tegelikult midagi sulle võimalik kirjutada
 
Cathy 14. veebruar 2002, kl 16.36
kuule ehk on tal teine suhe veel millest ta loobuda ei taha ja nii jooksebki kahe naise vahet???
 
Nunnu 14. veebruar 2002, kl 16.37
Issand jumal! Seda ei saa nimetada suhteks. Paistab, et mees ei austa sind absoluutselt. Ühesõnaga, jäta "peoloomast" mees ja siirdu parematele jahimaadele.
 
Valeria 14. veebruar 2002, kl 16.43
kaldun arvama,et sellisel mehel on mitu rauda korraga tules . üljäänud aja veedab ta kellegi teisega.
Ütle mehele otse välja,et nii see suhe ei toimi.
 
Cathy 14. veebruar 2002, kl 16.45
voib olla et kasutab sind nende paari päeva ajal pesupesija-triikijana...
 
Feliks 15. veebruar 2002, kl 07.51
KUlla naised...kohe armuke ja kõrvalt!!!!! Mis krdi kahtluseuss teid alalõpmata närib, et peab see mees kohe mölakas olema ja kui ei olegi, siis äkki ikka on!
Oli ju selgelt öeldud, et kui kaob on tragasitulles vaene, väsinud...aga õnnelik. Ongi selline elustiil, anektootidestki teada mehi, kuidas kaovad koos prügiämbri ja sussidega. No on ahvatlus - olgu need lihtsalt sõbrad või viinaviga. Loomulikult ei saa ka kõrvasuhet välistada..aga ju siis paistaks see ka muudmoodi välja. MIda teha - ja kuidas talitada - vat ei tea, mul okhusetunne natsa suurem ja selliste meestega koos elanud pole.
 
pisike 15. veebruar 2002, kl 08.44
To Maria:
Kus on su eneseväärikus? SEE küll mingi suhe pole.

To Feliks:
Aga vaene ja väsinud saabki olla just pärast teise naise juurest tulemist?
Ja õnnelik ka, kahtlemata.... ;)
 
Ka keegi 15. veebruar 2002, kl 08.53
Nõus Feliksiga: alati ei pea sugugi olema armuke, kuigi välistada ei saa. Aga lihtsalt sõbrad ja pidu+ lõbus elu on samamoodi võimalik. Tundsin kah kunagi kedagi sellist, kes kohe pidi igal nädalal pidu panema. Ei välista juhuslike naisi aga siin pakuti ju kohe armukest.
 
Feliks 15. veebruar 2002, kl 09.04
To Pisike: kahtlusta edasi...mina Simnd ei kadesta selle kahtluseussi pärast. Pigem tunnen kaasa, et sa teisiti ei oska (suuda, taha?):(
 
pisike 15. veebruar 2002, kl 09.40
To Feliks:
Ma ei kahtlusta. Tavaliselt on just nii, et teine naine on viimane, mis sellistel puhkudel pähe tuleb. Sinule öeldu oli pisikese irooniaga, pigem tähenärimine. Vabandan.
Aga ma tean, et ise küll sellist meest välja ei kannataks, kes päevadeks teadmata ära kaob. Olgu siis kellega iganes. Kui on suhe, peaks tundma ka mingit vastutust teise inimese ees. Vähemalt nii palju, et teatatakse, et ollakse elus ja terve.
 
punn 15. veebruar 2002, kl 09.47
Mul oli ka selline mees.Pidevalt kodust ära, siis väsinud ja raha otsas - kõht ka veel tühi!!Iga nädal uued naised.Põhjendused selleks olid alati raudselt olemas ja õiged.
Sul tuleb kiiresti ära joosta. Uus mees on 100%etem, püüa tugev olla. Juba nädala pärast oleks kergem - ausõna.
 
Feliks 15. veebruar 2002, kl 09.50
Pisike: kui ei kahtlusta, on tore küll:)samavõrd oleks võin mu komm ollasuunatud Valeriale ja/või Cathyle.
Eks sellisesse mehesse tulebki suhtuda...ah kas just nagu mehesse..eks tal see osa poisikest rohkem küljes. Vaat koertega on ka sedasi, et mõnedele kohe meeldib küla peal käia...iga kord, ku ivähegi võimalik on...ega nad siis ka alati pulmas kohe käi...nisama käivad nuuskimas teiste koerte lõhnu:))
 
Keerub 15. veebruar 2002, kl 10.18
Minul on ka selline mees.Kaob päevaks -paariks lihtsalt ära.
Nüüdseks ma tean,et käib sõpradega pidutsemas.Suhte alguses (ca 6 aastat tagasi)olin kohutavas masenduses kui ta õhtul koju ei ilmunud.Nüüd mõtlen,et kui temal oli vaja oma sõpradega lõõgastuma minna,eks siis minagi võin omal elu mõnusaks teha.Vaatan head filmi,teen endale kakaod,loen head raamatut,teen maniküüri,pediküüri,maske,vedelen vannis,kuulan oma lemmikmuusikat nii kõvasti kui pillist tuleb ja mis kõige mõnusam - laiutan oma voodis,magan risti ja pikuti nii kuis ise tahan.Ja olen eluga rahul...
PS.Armastan küll oma meest !
 
Brynett 15. veebruar 2002, kl 10.34
Kulla Keerub.Kus on s6brad ja alkohol,seal on ka vaba pinda ja kindlasti ka naised kellega koos l6butseda!Minu esimene mees oli selline kes kadus ka niimoodi m6neks kaheks kolmeks neljaks paevaks.Nyyd oleme lahutatud juba ammu,mul uus mees ja temal uus suhe.Saame hasti labi ja nyyd ta raagib mulle kus sai kaidud,kus olid vabad pinnad(ikka m6ne naise juures),jne.S6pradega aind koos pole kunagi huvitav,ikka naised toovad selle p6nevuse!Kui need s6brad muidugi pole kas paadunud alkohoolikud kellel ei t6use ilma viagrata v6i siis homomeelsed,et meesteseltskond meeldib rohkem.
 
margit 15. veebruar 2002, kl 10.39
rumal naine.
ta käib sinu juures sexi saamas lihtsalt hea ja turvaline ja sisse töötatud variant. Kui ta sinust miskit enamat tahaks, siis võtaks ta sind kaasa.
Kõik jutt mis ta sulle räägib on selle jaoks, et sind ikka lõa otsas edasi hoida.
Huvitav mis näoga ta sõbrad sind vaatavad?
ilmselt oled ise hirmsasti armunud, et sellega lepid
 
Stella 15. veebruar 2002, kl 14.49
Mul on täpselt samuti. See aeg, kui meest ei ole, kuulub ainult mulle ja ma võtan sellest viimast! Armastan samuti oma meest , aga ruumi ja aega enda jaoks peab ka jätma!
 
tt 15. veebruar 2002, kl 15.26
Kust te sellised mehed leiate,minu oma igapäev kella pealt kodus,nii juba rohkem kui 10 aastat.Prykkarid olete vä?
 
stine 16. veebruar 2002, kl 17.49
jah, pole hullu. jagan Keerub-ga arvamust. minu mees teeb nii kõvasti sporti, et rohkem nagu aega ei jätkugi. pean ka nüüd asja rahulikumalt võtma hakkama. närvitsen ikka liiga palju, et ta minust ei hooli. Aga suur ja üllas eesmärk on ju ka!!!
 
Feliks 18. veebruar 2002, kl 08.14
Stine jutt on tähelepanu vääriv. Tegelt pole mingit vahet, kas käib niisama ära, või teeb palju tööd, või käib sportimas (olgu sport profisport või niisama metsa all suusatamas, saalis palli mängmas), või olgu see regulaarne sõpradega baarikülastus - kui naine tunneb, et mees kulutab talle liiga vähe aega, see riivab ja tekitab igasugu mõtteid...nii mõnegi siinkirjutaja arvates peaks kiiresti otsimategeliku" põhjuse ja see peab olema "teine naine" - ja tuleb ruttu jalga lasta, sest mees kasutab naist tegelt aint seksipukina ja.......Olge nüüd mõistlikud!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!