Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Hing ihkab romantikat
 
ka 14. veebruar 2002, kl 16.47
Tõesti tobe, pole ennast kunagi mingiks romantikuks pidanud, kuid eks on ju hale kui mees sõbrapäeva hommikul moka otsast poetab, et "head sõbrapäeva".Päeva jooksul tuleb tal hea "idee" ja ta küsib kas teeme õhtul ka midagi. Appi??? Ei saa olla selline mühakas.
 
inno 14. veebruar 2002, kl 17.49
Jäta mees maha.
Vabanda, aga nii tühisele probleemile peabki lollisti vastama.
 
Kessu 14. veebruar 2002, kl 22.02
aga minu mees ei soovinudki sõbrapäeva, see päev tuli hoopis eraldi mööda saata, sest vahemaa liiga kauge..
 
LaTetra 15. veebruar 2002, kl 10.31
Ammu ju teada, et enamus mehi ei armasta tähtpäevi, kus peab naisele hakkama midagi välja mõtlema. Sõbrapäev ju suht uus asi, traditsioone lapsepõlvest/noorusajast ka pole võtta. Eks nad siis ongi nõutud. Ära oota liiga palju! Mehed on hingelt teistsugused ja tihti ei hooli asjadest, milda naine väga olulikseks peab.
 
mees 15. veebruar 2002, kl 11.05
Õige, mul on ka tõrge selle päeva vastu, sest naine teeb siis sellise nõudliku näo, et nüüd peab tema lilli saama. Aga mina tahan siis lilli kinkida, kui tunne tuleb. Üle paari kuu ikka tunne tuleb.
 
puu 15. veebruar 2002, kl 12.27
minu meelest väga armas ju. et ütleb seda hommikul ja mõtleb selle peale päeval ja küsib sinu õhtu tahtmiste järele. väga armas. tõsiselt. milleks midagi jaburamat. see pole ju mingi endisaegne naistepäev, mil mees pidi kogu päeva käte peal käima ja samal ajal naist kätel kandma.
 
Lizzy 15. veebruar 2002, kl 12.55
Sa mees oled ikka tõeline eesti mees!!
 
Inks 15. veebruar 2002, kl 18.23
Aga mina soovisin ise oma mehele sõbrapäeva, sest kuskil pole ju öeldud, et see naistepäev on. Siis soovis tema ka vastu ja tegime kalli-kalli. Väga sõbralik ju?
 
Nataly 18. veebruar 2002, kl 17.13
Mina mõtlesin ka, et kui talle meelde ei tule et sõbrapäev on , siis mina ka peale käima ei hakka. Tema muidugi unustas ära. Nädalavahetuse veetsime koos linnast väljas ja kui pühapäeva õhtul koju tulime, siis tõi autost kingituse ära. Soovis head möödunud sõbrapäeva ja andis kingi üle. Hiljem seletas, et ta oli kingi juba esmaspäeval ära ostnud aga lihtsalt läks meelest ära. Mina olin ise mühkam, et üldse ei vaevunud pingutama. Aga selle eest oli meil eile fantastiline järelsõbrapäev.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!