Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
seksist-->armastuseks!!!
 
tuuli 04. märts 2002, kl 17.19
Nii kas selline asi on väga võimalik, et ühel hetkel keerab mõlemaid rahuldanud seksi-suhe lihtsalt ühepoolseks või ka mõlemapoolseks armastus-suhteks. Targemad andke nüüd kogenematule piigale nõu.
 
fammfatall 04. märts 2002, kl 17.26
on keeranud küll, kahjuks ühepoolselt, mehe kahjuks.
ise olen teadnud alati kuidagi instinktiivselt, et kas asjal on perspektiivi või mitte.
 
liblikas 04. märts 2002, kl 17.33
Aga milleks sulle kui naisele ainult seksisuhe, kus tundeid pole?
Naised vajavad ju ometi tundeid. Kuidas oled siiaani sellise suhtega üldse rahul olnud?
 
gas 04. märts 2002, kl 17.33
mina arvan kyll, et see on võimalik... endal sarnane asi juhtus... minu jaoks oli suhe algul selline seksisuhe, aga poiss oli mingil määral armunud. lõpuks sai sellest kõigest väga suur ja ilus armastus (kuni antud mees eestist lahkus. pidin minagi minema, aga ei suutnud oma siinset elu jätta.). tagasi vaadates võin aga väita, et selline suhe minu iseloomu arvestades poleks nii väga püsiv, sest iha kaob ja inimest, kes pole nii väga hingele, ei oska piisavalt hästi mõista.
nyyd olen koos kellegagi, kes on täpselt hingele ning kellega seks alguses ei olnud midagi erilist. aja möödudes ja armastuse kasvades hakkan ma ennast aina paremini tundma (kuigi tunnen juba et enam rohkem pole võimalik :)
seega, kallis tuuli, elus võib kõike juhtuda... tea ainult, et täiuslikult sobivaid inimesi pole olemas... soovitan ainult kannatust ja mõistmist. ja kui tahate, et suhe toimiks (mõlemapoolne tahtmine on siiski oluline), siis see ka toimib!
 
Marina 04. märts 2002, kl 19.52
Seks ongi armastuse üks osa.
Võtsin minagi meest kui meest ja armusime ära.See on veel parem tunne,kui see ,et kui oled ainult armunud ja mees osutub jamaks.Mõnus kui mõtled temale ja unistad millal saaks juba temaga voodisse.
 
Feliks 05. märts 2002, kl 08.02
Kõik on võimalik...:)
 
Tova 05. märts 2002, kl 09.43
mina pole tova
 
mittetovale 05. märts 2002, kl 10.22
skiso oled küll
 
helen 05. märts 2002, kl 10.31
sinu küsimuse peale tekkis omakorda huvi selle vastu, kas ümberringi on palju naisi, kellel on puhtalt seksisuhe mehega???? enamasti on naiste puhul, keda mina tunnen, ikka asi tunnetest alanud. ja seks tuleb alles siis kui on selge, et asi on ka hingeline mitte ainult ihuline. võib-olla olen vanamoodne, aga ainult seksisuhteid ei harrasta. võin ühe-öö-vea teha võib-olla mingis rängas joobeastmes, aga et ma seda kainelt ja teadlikult teeks?????
aga kui on selline mõlemaid pooli rahuldav seksisuhe, siis on ju kõik variandid võimalikud. mehed ikka tahavad naist enne voodis ka tundma õppida kui end temaga siduma kipuvad (loomulikult sama ka naise puhul - ega ikka meest ei taha küll, kes voodis hakkama ei saa). ja kui naine ikka voodis väga hea on, miks ei võiks sealt siis tundedki tekkida.
 
Gita 05. märts 2002, kl 11.21
Ka naine võib tunda rõõmu seksist ilma armastuseta,ehkki,mis seal salata-koos armastusega on ikka parem!
 
maiku 05. märts 2002, kl 11.26
mees võib voodis olla tõesti väga hea, aga kui tal mõistust napib? kas selle pinnalt võib, siis armastus tekkida? vaevalt!!!
seksitahtmine on ju vahel ka nagu janu, et tahaks...
 
jah maiku, helen 05. märts 2002, kl 11.34
õige, rumala, aga voodis hea mehega saab viljelda ainult seksisuhet. kui just voodi muud kõike üle ei kaalu. tarka juttu saab ju mujaltki ja tark naine oskab ka ise elutähtsaid otsuseid teha. see peab aga siis majanduslikult heal järjel naine olema, kes võib endale rumalat meest armastada lubada
 
juhtub 05. märts 2002, kl 11.34
Mina olen abielus mehega, kellega suhe algas puhtalt seksist. Jõudsime voodisse kolmandal kohtumisel ja seks oli super. Jätkasime kohtumisi ja ka seksisime, aga käisime ka igal pool mujal koos, mingeid tulevikuplaane ei teinud ja oma suhtest ei rääkinud. Küll aga rääkisime oma eelnevatest suhetest ja lahkasime koos asju, mis meil tol hetkel südamel olid. Mõlemad olime julged ja avameelsed, sest alguses ei oodanud kumbki, et sellest midagi rohkemat välja tuleb. Mina julgesin end avada, ainult seetõttu, et mind ei huvitanud tema arvamus minust mitte üks raas. Varsti hakkas mees rääkima ilusaid sõnu, et kallis ja armas ja varsti avaldas ka armastust. Mina vaevlesin siis algul süümepiinades, et tema võtab asja tõsiselt ja minu jaoks on see ainult mäng ja meelelahutus, kuid ühel hetkel olin ise ka meeletult armunud ja tundsin lausa füüsiliselt, et armastan teda.
Praeguseks oleme abielus olnud 10 aastat.
 
maiku 05. märts 2002, kl 11.39
lähtudes vastusest ja maiku, helen
nii, et kõiges peab valitsema kokkuhoid ja ökonoomsus. täitsa huvitav, kui olen vaene, ehk pean siis ise mõne tasase ja targa seksuaalselt väljakoolitama
 
maikule 05. märts 2002, kl 11.48
ei saa aru, mis sa öelda tahad. mis kokkuhoiul ja ökonoomsusel viga? ja vaesus versus seksuaalelu? mitte ei mõista
 
maiku 05. märts 2002, kl 12.21
11:34 ..see peab majanduslikult heal järjel..., eelpool oli selline lause
 
maikule 05. märts 2002, kl 12.24
kas ei ole siis nii - minu jaoks on rumal mees see, kes ei suuda oma peret toita. pere loob, aga toita ei suuda. ja kui ta on kõva mees voodis, võib temaga siduda end ainult heal järjel naine, muidu jääb ise ja lapsed nälga.
 
maiku 05. märts 2002, kl 12.49
vaevalt rahakam naine endale äput meheks võtabki või kui siis ainult meelelahutuseks
 
sandra 05. märts 2002, kl 12.53
Leidub ka selliseid.
 
maalitädi 05. märts 2002, kl 13.00
Mispidi tänapäeval need asjad küll käivad! Enne ikka kurameeritakse, tehakse südameasjad selgeks ja alles siis ronitakse voodisse!
 
kati 05. märts 2002, kl 14.39
ei tädi maali, need ajad on möödas-kõigepealt tutvutakse füüsilise väärtusega ja seejärel vaimsega ja tead miks? sest kui füüsiliselt osutub jamaks, siis on teda lihtsam ära saata ilma kripelduseta hinges, a vot kui on juba loodud vaimne side ja siis osutub voodis jamaks-njaa, oh seda hingevalu siis.....
 
almond 05. märts 2002, kl 15.02
To tuuli:selline asi on küll VÄGA võimalik, et minul "keerab ära"!Mis nõu?!? Et kas Sul "keeras" asi nüüd armastuseks ja Sul pole kogemusi("kogenematu piiga"), et arusaada, mis Sinuga toimub? Midagi ei juhtunud,rahulda ennast seksi-suhtes edasi või mõlemapoolselt RAHULDUGE!!!Siis rahuldage oma toiduvajadus, unevajadus, tühjendage jämesool jne. Ja VAATA ETTE, et midagi ära ei keeraks!
 
tuuli 05. märts 2002, kl 15.22
to liblikas: mulle meeldib selline ainult seksi-suhe, tundeid jah ei ole aga ma just mõtlengi, et kas need on võimalikud tekkima. Ma olen siiani sellise suhtega üdini rahul, ma saan kõik mida ma vajan ja ihaldan.
 
tuuli 05. märts 2002, kl 15.24
to gas: aitäh sulle selliste ilusate sõnade eest...
 
Kristi 08. märts 2002, kl 03.54
Öeldakse,et seks ilma armastuseta on prostitutsioon...kuidas on üldse võimalik kellegagi seksida tunneteta?Üks kord võib-olla-aga pikemalt?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!