Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
noriv mees
 
ave 05. märts 2002, kl 22.28
Mu mehel on rumal komme mind teiste ees mõnitada( a`la: su suured rinnad, seasilmad jne.) kusjuures omast arust teeb ta nalja. Kui oleme omaette, siis ta seda ei tee, kuid sõprade, sugulaste juuresolekul muutub ta lausa vastikuks. Oleme sel teemal rääkinud, ta ise ei saagi aru, et midagi valesti teeb! Me küll armastame teineteist, kuid kas selline käitumine on norm.?
 
tolerant 06. märts 2002, kl 00.19
Normaalne nüüd selline kâitumine küll pole. Võib küll nii olla, et mees sellest isegi aru ei saa, miks seltskonnas nii kâitub, kuid tegemist on ikka tâiskasvanuga ning arusaamine peaks selles seas olema vâlja arenenud.
Küllap tegemist mingit laadi kompleksiga. Kui râäkimine ei aidanud, siis- vahel on praktilistest näidetest rohkem kasu ehk siis- räägi keeles, millest inimene on võimeline aru saaama ehk- kasuta korra sama taktikat tema suhtes.
Kui ikka ei mõju, siis on asi tâbarasti, mis muud. Hoolimine kaaslasest on midagi sellist, mis seltskonna vahetumisel muutuda ei tohiks. Vastasel korral on tegemist kaunis sihitu persooniga, kes võtab sellise kuju, mis antud hetkel sobivam tundub. Pole just eriti turvaline tunne, ma oletan.
 
travis 06. märts 2002, kl 08.48
Mul oli sama probleem, kippus ikka kah úhte-teist ùtlema ja mis kòige hullem, veel nö "kakkuma" ja käperdama vòòraste juuresolekul. Mòtlesin asja ùle pikalt järele ja avastasin, et ta on lihtsalt armukade. Eriti ilmnes see puhkudel, kui seltskonnas oli keegi mees, kellega jutt klappis ja oli lihtsalt tore ja lòbus olla. Selleks, et siis näidata, et olen tema omand, käituski ta just nii. VÓtsin teema ikka ja jälle úles kuni ta lópuks aru sai, et mitte kellelegi pole vaja mitte midagi tòestada, peaasi, et meievahelised suhted ja usaldus korras. Ònneks ei ole enam seda probleemi.
 
tädi anni maalt 06. märts 2002, kl 09.07
to ave:
ma arvan,et te olete haiged - mõlemad.
või olen mina imelik, et ei saa aru, mis liiki armastusega on tegemist...
 
Indrek 06. märts 2002, kl 09.33
Tõsiselt haige inimene, kui midagi ei meeldi siis võtku oma seitse asja ja tõmmaku uttu,, selline silmakirjatsemine on lihtsalt vastik.
 
helen 06. märts 2002, kl 09.55
mul on analoogsed naabrid. kui mees natuke võtnud, hakkab oma naist igasugu nimedega nimetama, vägivaldne pole. kui kaineks saab, ei mäleta midagi. siis on igavesti tore mees ja kohtleb oma naist nagu peab. ainult seltskonnas ja natuke võtnuna läheb jutt järjest hullemaks oma naise aadressil. mitte miski pole seni aidanud - kainena teeb suured silmad ja ütleb, et kas tõesti mina nii ütlesin. ja nii järgmise ürituseni. ei pea naine seda normaalseks ega teised seltskonnas viibivad naisterahvad. meeste seisukohta ei tea, nemad ju tavaliselt ei sekku ja ei kritiseeri sookaaslase käitumist
 
kiisu 06. märts 2002, kl 10.33
lihtalt ebanormaalne või on tegemist väga noore mehehakatisega, või pole veel suureks kasvanud...
 
kuki-muki 06. märts 2002, kl 11.21
Küsiksin ka,et mislaadi armastusega tegemist on?Ja kui sa Ave teda armastad,siis peaks ju armastama ka iga tema viga!Või vähemalt leppima sellega...

Muidugi pole tema selline käitumine normaalne-mõtle sügavalt järgi ja tee mehele asi selgeks!Kasvõi tema enda meetodiga,kuskil seltskonnas(lähedaste inimeste omas,kellele võid hiljem asja ära seletada) võiksid kritiseerida tema mühaklikkust,või liiga väikseid silmi või liiga väikestm......!Võimalusi ju on,või mis?
 
tsinna 06. märts 2002, kl 11.42
Ilmselt tahab ta endale niimoodi tähelepanu tõmmata. Nori teda vastu, vaata, kas talle meeldib. Muidu ta ei saa ehk arugi, et sind selline asi häirib.
 
piloot 06. märts 2002, kl 15.16
...kui suured need tissid sul siis nüüd on?Ja kui suured nad siis olid, kui ta su üle skorjas(või sina tema)?
 
doktor.martin@mail.ee 07. märts 2002, kl 20.41
naised, kas te ükskord iseseisvaks ka saate?:) miks te ei löö rusikaga lauale ning ei ütle: krt, pea suu kinni. aga ei, selle asemel olete vait ning siis tulete siia kurtma. ok, see koht selleks ongi, aga siiski - olge natuke julgemad. ma olen seda alati kõigile naistele korrutanud ning korrutan nüüdki. õige suhe toimib siis, kui inimesed julgevad üksteisele välja õelda seda, mis häirib neid.
 
miina 07. märts 2002, kl 20.45
martin paistab karm tohtrionu olema. ühes teemas sõimas naisi kaltsulappideks:) aga siin ma pean temaga nõustuma. õige suhe toimib tõesti ainult siis kui julgetakse välja õelda seda, mis riivab
 
Kristi 08. märts 2002, kl 03.47
Jube mees!!!Kust Sa ta küll leidsid?Tõeliselt matslik ja primitiivne.Küllap põeb ta alaväärsuskompleksi all ja Sind teiste kuuldes alandades,tõstab oma enesehinnangut.Imelik-aga minul tekkis küll silme ette pilt temast kodus-lotendavad dressipüksid jalas,treenimata õllelihas,röhatsused söögilauas,kõva häälega peeretamine ja muud jubedused-ega ma vist ei eksi???Jäta ta parem maha-ümber sa teda ei kasvata niikuinii ja usu-peale väikest südamevalu kaotatud armastuse pärast,tänad kunagi Jumalat,et temast lahti said!!(Aastatega läheb ju asi hullemaks!)

P.S.eelpool oli üks päris hea ja karm soovitus-mõnita vastu ja ütle,et vaata ,kui väike peenis sul endal on-see lõpetaks mõnitamise juba eos...Ja ilmselt ka teievahelise suhte...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!