Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Esimene kohting ja selle resultaat...
 
Zella 06. märts 2002, kl 09.13
Täna hommikul sain ühelt oma uuelt meestuttavalt emaili, kus ta süüdistab mind selles, et ma olen maneerideta, tundetu ja üldse üks paras nõid. Samal ajal kinnitab ta aga, kuidas ta tahaks mind rohkem tundma õppida, kuna ma talle ikkagi niiii väga meeldin...
Alustan kaugemalt. Käisin temaga ühel kohtingul, jõime veini (mina jõin ühe klaasi), ajasime juttu... Lõppkokkuvõttes, päris lõbus oli (kuid sinna see minu arust ka jäi).
Nüüd süüdistab ta mind ebaviisakuses, kuna ei tänanud veini eest. Nojah... Edasi läheb huvitavamaks. Tema tegi plaanid, et me õhtustame koos, kusjuures mina nende tegemisel ei osalenud. Omalt poolt ei öelnud ei-d ega jaa-d. Järgmisel päeval olin aga nii väsinud, et vajusin juba varakult (st päeval) voodisse magama. Teavitasin ka teda sellest, et jään tulemata. Seetõttu olen ma tundetu.

Probleem ise. Tema nimetab seda konstruktiivseks kriitikaks, millest peaksin tema arust õppust võtma ja tegema vastavad "väikesed" muudatused. Mina aga leian, et see on argpükslik lähenemine kogu asjale. Esiteks ei ütle ta seda kõike mulle mitte telefoni teel ega isiklikult näkku, vaid emailiga. Aga noh, vist nii ongi julgem või mis? Mind ajab aga jube vihaseks see, et miskipärast pean mina tegema endas muudatusi lihtsalt selle pärast, et minu käitumine temale ei meeldinud. Miks ta siis kinnitab, et ma talle meeldisin ja ta tahaks jätkata minu "tundmaõppimist"? Miks mehed arvavad end olevat täiuslikena? Miks antud juhul peab tema õigeks nõuda minult enda muutmist? Miks? Miks? Miks?
 
Feliks 06. märts 2002, kl 09.21
Võta nüüd maru rahulikult...kui ta selline käitumine Sind häirib.....siis peaks ju mure olema murtud...annagi talle teada...ja et olla teistsugusem - nagu Sulle kohasem, ära tee seda e-mailiga vaid otse..ütlegi mis Sa sellest arvad.
Ei ole see meeste käitumine..see on tolle mehe käitumismaneer. Ja viahstamisest pole küll miskit kasu:)
 
eh 06. märts 2002, kl 09.38
See on nii tüütu, kui mees arvab teadvat, kuidas naine peab käituma ja siis kogu aeg manitseb, kui sa ei tee nii, nagu tema tahaks. Pikema suhtlemise korral saab sellest jube siiber. Kaalu tõsiselt selle suhte lõpetamist (õigemini mittealustamist)
 
Mai 06. märts 2002, kl 10.53
Kui sa nendedest plaanidest juba enne teadlik, olid oleks tõesti pidanud helistama või... ,et ei saa tulla. Kui sa ennast sarnasesse olukorda paneksid, et teed ettevalmistusi, ootad ...
Tunneksid end sama lollilt, kui su meestuttav. :)
 
Hewle 06. märts 2002, kl 11.07
Oleksid ise ka solvunud, kui oled teinud õhtuks meeldivaid plaane aga kaaslane ennast ei ilmuta.
 
Zella 06. märts 2002, kl 11.32
Mai: Asi selles, et ma teavitasin teda sellest juba varakult. Nii umbes kella 11 paiku laupäeval. Kas see pole mitte piisavalt vara?
Hewle: Üks asi on teha plaane koos kaaslasega, hoopis teine aga teha neid plaane omaette, ka teise eest.
 
Mai 06. märts 2002, kl 11.39
to Zella
tõesti su teemas oli see lause olemas. sellepeale ütleksin, et ära tee talle siis silmi kui sa teda eriti ei taha oma kõrvale. ju sa mingeid signaale välja saadad, et mees sinust õieti aru ei saa. :)
 
Kessu 06. märts 2002, kl 11.39
Kulla Zellakene, see mees on ju üks suur egoist! Sellisega koos midagi ette võtta (veel hullem koos elada) on üks lõputu peavalu. Targem oleks sellele suhtele (kui nii võib öelda) lõpp teha.
 
tsinna 06. märts 2002, kl 11.47
Minu arust ole õnnelik, et see mees oma tõelise olemuse sulle juba nii varakult paljastas. Teata talle, ja just ka emailiga, et otsigu endale kasvatamiseks mõni teine tüdruklaps.
Ja kui ta sulle hirmasasti meeldib, ja oled parajasti "kuival", siis igatahes tee talle enne suhte jätkamist ühemõtteliselt selgeks, et sellised kasvatusteemalised artiklid sinu kirjakastis jäägu edaspidi ära. Ega selline käitumine pole ühekordne juhtum, see ongi selle mehe stiil, olen selles sada protsenti kindel.
 
Eva 06. märts 2002, kl 14.33
Tegelikult, sul on vedanud, et juba praegu tead, milline ta on. Hoia eemale. Mõnel läheb viletsamini, jõuab tõsise suhte luua ja veel hullem - lapse muretseda kui teadvustab, et mees on üks pidev rahulolematu iriseja, kes arvab, et teine peab nii käituma, nagu talle meeldib. See ruineerib lõpuks naise närvid ja võib viia sügavasse alaväärsuskompleksi.
 
doktor.martin@mail.ee 07. märts 2002, kl 20.24
naised, te olete kaltsulapid mis kaltsulapid. siin süüdistate mehi selles, et nad selget vastust ei anna, aga samas ise ka ei julge ära õelda (nagu ma välja lugesin). ma olen võib olla tõesti shovinist, kuid mina tahan, et kui naisele ei meeldi, siis ta seda ka mulle ütleks. oleks kõigil muresid vähem ja energiat rohkem. aga selline soigumine on nõme. kasvage suureks,piripillid olete, ei midagi muud
 
Kristi 08. märts 2002, kl 03.33
Tüüpiline "härra ideaalne"-pindu teise silmas näeb,palk iseoma silmas jääb märkamata.Unusta ta parem ära-selline mees võib pikapeale Su enesehinnangule kõva põõna panna,eriti jubedaks läheb elu siis,kui peaksid mingil põhjusel temasse ära armuma.Korras närvid maksavad ka midagi.Aga kui Sulle meeldib pidev nägelemine ja vaidlemine-eks suhtle edasi!!!

P.S.küsi-järsku on ta neitsi tähtkujust...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!