Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Avastasin endas lesbilised kalduvused ...
 
Munnu 07. märts 2002, kl 01.38
Heia!

Arvasin kogu aeg, et olen "isasem kui isane", kuna mulle meeldis (ja meeldib veel praegugi) eriti just heteromehi keppida. Nyyd aga tunnen, et prioriteedid hakkaksid nagu muutuma. On see v6imalik, et inimese seksuaalsus aegapidi muutub? Praegu on hakanud mulle pinget pakkuma see, kui m6ni nn sydames6branna ligi ujub (arvates, et ma ei kujuta talle mingit seksuaalset ohtu). Minu sisetunne kisub aga selliste ulakate m6tete suunas, et kui me meeldime teineteisele nagu s6brannad, siis v6iks ka sellist intiimsemat s6brannasuhet proovida. Kes see oligi - ega ometi n-lehe toimetaja Kuuleri Tiina, kes omal ajal kirjutas kuskil artikli "Kas sina oled juba oma s6brannaga maganud?".
Keegi viitsib s6brannade intiimsuhet l'hemalt kirjeldada? Akki tunnen siis 'ra, kas mul on lesbilised kalduvused v6i mitte?
 
MINA KA 07. märts 2002, kl 04.12
EI NO TAIELIKULT SAMA ENAMVAHEM,IKKA MOTLEN ET KUIDAS OLEX JNE.AGA EI JULGE
 
Gitta 07. märts 2002, kl 09.18
Öök!! Mina küll oma sõbrannaga magada ei kavatse! Isegi suudelda pole mõttes! Ja kallistan ka ainult sünniüäeval õnne soovides.
 
Ruth 07. märts 2002, kl 09.32
"Arvasin kogu aeg, et olen "isasem kui isane", kuna mulle meeldis (ja meeldib veel praegugi) eriti just heteromehi keppida."


???
Kas kirjutaja on mees või naine?
 
Karamell 07. märts 2002, kl 10.15
Munnu: kas Sul mõne kindla sõbrantsiga seoses sellised tunded ?
Proovi algul mõne võõramaga. See , et muidu hetero oled ja mehed nagu rohkem peale lähevad, ei välista veel et mõte naisega magamisest ei oleks erutav. Pisike seiklus võib veel pikka aega end mõnusa erutava värinaga meenutada... ja see ei tähenda , et oleksid kohe lesbi.Lihtsalt naine...
 
Voldik 07. märts 2002, kl 10.31
Sõbrannaga küll magada ei tahaks. Parem siiski kellegagi, kellega sellist seotust ei oleks. Kes teab, mis sõprusest pärast saab, see on üsna ettearvamatu ja mina igatahes riskida ei tahaks. Küll aga võib voodipartneriga hea sõbrannasuhe tekkida.
 
kil 07. märts 2002, kl 11.05
oioioi.... mina kyll naisega magada ei tahax. kui nyyd aus olla, siis valmistab mulle suurt ebameeldivust ka see, kui sõbranna kallistab või käest kinni võtab.
yxkord decoltes mingi tsikk hakkas kinni kyll... vot nii vastik tunne oli, et kylmajudinad jooksid yle keha... niiiiii vastik (ei väsi kordamast).
aga see minu arvamus :) seksige teie, kellega aga tahate! (aga loomad jätke rahule!) :)
 
cass 07. märts 2002, kl 13.38
Ma arvan, et pole naist, kelle poleks eelpool kirjeldatud mõtteid-fantaasiaid olnud! Lihtsalt - neid ei tunnistata kunagi avalikult. Isegi kui ma mõnikord fantaseerin - see pole ju keelatud:)-ei kujta ma seda reaalses elus ette. Samas ei saa ma pead anda, et ma võimaluse korral kindla ei ütleksin. Elatakse üks kord!
 
Tädi 07. märts 2002, kl 14.26
to cass: Ei maksa üldistada. Mõeldes võimalikele intiimsetele kontaktidele naistega tekivad vaid vastikusevärinad.
 
Tädi 07. märts 2002, kl 14.33
to cass: Ei maksa üldistada. Mõeldes võimalikele intiimsetele kontaktidele naistega tekivad vaid vastikusevärinad.
 
Mammi 07. märts 2002, kl 14.53
Jajah, see on väga tuttav tunne. Mina läksin hiljuti mehest lahku. Terve suguvõsa heietab, kuidas ikka ma olen veel nii noor ja küll ma leian uue. Mina hoopis mõtlen, et äkki peaks ennast mõne naisterahvaga siduma. Ma saan naistega palju paremini läbi, nendega pole kunagi seda probleemi, et nad ei helista kui tulemata jätavad või kui tulevad, siis roomates ja haisevad vastikult
 
kil 07. märts 2002, kl 15.07
mammi... naistega hea läbisaamine pole minul kyll kunagi õnnestunud. aga kas hea läbisaamine siis tähendab juba seksisoove?
pole siit eesti riigist veel yhtegi toredat sõbrannat soetanud. yx ehk isegi on... eesti naised on reeglina kadedad maod või lihtsalt kahepalgelised ja sellistega ma kyll ennast siduda ei taha.
 
Munnu 07. märts 2002, kl 16.49
To: Ruth
Kirjutasin ju et olen isane, nimigi vastav.
Et noh, kas ja kuidas saab isane tunda lesbilist t6mmet emase poole. On see normaalne? Ja mida ning kuidas tunneks naised sellisel juhul?
 
Egle 07. märts 2002, kl 17.21
ühes salongis teenendas mind võluv noor naine. tal olid sellised naerused silmad, pruntis huuled ja seksikas vene aktsent. Vahtisin suu ammuli, jälgisin iga ta liigutust lummatult. Mõtlesin, et sellisesse võiks küll ära armuda. Vahtimisega mul asi siiani piirdubki. Rohkemat ette ei oska/julge kujutada- pole ikka õige lesbi.
 
lido 07. märts 2002, kl 17.23
cmoon, kil, ole nüüd ikka.
 
doktor.martin@mail.ee 07. märts 2002, kl 20.18
munnu, ma ei saa nüüd pihta. Sa oled isane ja Sulle on alati meeldinud heteromehi keppida. mis heterod need esiteks on kellega oled keppinud? ah, ma ei saa midagi Su jutust aru. tahad heteroks hakata või?
 
Munnu 07. märts 2002, kl 23.56
Mitte, et ma tahaks, aga mingid sisemised mutused on toimumas. Ja heteromehed on mulle atraktiivsemad tundunud kui homod. No ju need on siis bi-d olnud, kes on enda ligi lasknud. Aga v'idavad teised, et proovivad minuga ainulr korraks uudishimu p'rast. Ei mina tea, kas keegi veel peale minu neid paneb...
 
uudishimulik 08. märts 2002, kl 10.57
Munnule.

ma tõesti ei tea neid asju,sellepärast küsin(ära solvu) ja ootan sinult vastust-kuidas see meeste armastus omavahel välja näeb?Kui sina paned teist meest,kas siis pärast vahetate kohad ja tema paneb sind vää?Või on aind sinu privileeg teist panna ja tema peab olema see andja ja kõik vää?
 
Munnu 11. märts 2002, kl 18.40
to uud-himulik:

Meestevaheline armastus ja m-vaheline seks on kaks ise asja - nii nagu heteropaaridegi puhul.
K6ik on sobivuse ja vastastikkuse kokkuleppe asi. Tgelikult piirdub enamik meestevahelisi sekssuhteid k'sikiimlemisega. Harvem tuleb k6ne alla oraalne kontakt ja veel harvem "panemine".
 
uudishimulik Munnule 12. märts 2002, kl 09.22
Kes ei küsi-see ei saa vastust ja sulle tänud-sain jälle tiba endajaoks midagi ehk selgemaks!Ise olen naine,sellepärast ka need küsimused.

Sa võid väga huvitav tüüp olla...
 
margit 15. märts 2002, kl 09.57
tuttav asi...
endaga on samamoodi olnud. seoses enda sexuaalsuse arenemisega ja enda parema tundmisega jne tekib kihk proovida uusi ja põnevaid asju.
Enda puhul kartsin vahepeal, et jäängi naiste peale n-ö see kestis päris mitu aega...
Praeguseks on see hoog nagu üle läinud... võibolla pole orbiidil olnud ka mõnda sellist naist, kes niiviisi meeli erutaks ja pean ausalt ütlema, et üks korralik KEPP mehega on ikkagi midagi muud...
naisega on see kõik kuidagi õrnem ja hellem ja soojem ja sensuaalsem...
kindlasti ära mõtle, et see on kuidagi nõme või et peaksid seda vaka all hoidma.
Meil on ühiskond väga vabaks muutunud ja samasuguseid huvilisi naisterahvaid väga palju.

Minu soovitus on, et ära sexi naisega lihtsalt sellepärast et ta on naine ja tal on rinnad mis on jubemõnusad kui paljalt sinu rindade vastas on ... vaid ole naisega kes sul tõsiselt meeli erutab ja kellega tunned tõmmet...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!