Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Süüdi, sest ei armasta?
 
Marmelade 07. märts 2002, kl 13.43
Kui keegi on teisse armunud, siis kas tunnete-arvate, et see ka teid millekski kohustab? Räägitakse ju tihti: "Mina armastan teda ja teen tema heaks kõik, aga tema - ei midagi! Kui PAHA ta on." Ise küll ei tunne, et kellegi tunded minu vastu mind kuidagi seoks - ma ei hakka ju vastu armastama lihtsalt seepärast, et tegemist on toreda inimesega, kes minust palju hooliks ja mind õnnelikuks üritaks teha! Pean ebaõiglaseks, kui "kannatanu lähedased" mind seepärast kalgiks naiseks peavad :(( Ning kui mees, kelle järele ma lausa põlen, ükskõikseks jääb, ei ole ta samuti milleski süüdi.
 
inno 07. märts 2002, kl 13.51
Olen sinuga väga nõus. Ennast jõuga "heaks" pressida on tänamatu ja vähese perspektiiviga tegevus. Ükskord siis aastate pärast käratad, et ma pole sind ju kunagi...Paljudel puhkudel ei julgeta õigel ajal EI öelda.
Tugev inimene on valmis ka vastamata armastuseks ja võtab seda kui paratamatust.
 
Malle 07. märts 2002, kl 14.13
Jah, nõus. Sain omale nii vihavaenlase! Selle asemel, et mõelda, MIKS ma teda enam ei armasta, süüdistab ta mind kõige ilusa lõhkumises ja vihkab selle eest, et ma TEDA enam ei taha. No on ikka tore küll!
 
helen 07. märts 2002, kl 14.47
olen seda süütunnet tundnud, kuigi mõistusega võttes on selge, et tundeid vägisi esile kutsuda pole võimalik. kusjuures sõber ei oska/ei saa selle sind armastava inimesega ka enam olla, sest tema tunded teevad selle võimatuks. ikka tead, et ta ootab ja loodab salamisi rohkemat ja see rikub kõik ära.
mida peaks tegema - peaks püüdma võimalikult delikaatne olla selle inimese vastu kui ta seda võimaldab ja süüdistustega kõike vastikuks ei tee. iseenesest on see ju kena kui keegi sind armastab.
 
Ra 08. märts 2002, kl 09.41
Jah, minu abikaasa arvab ka, et tema mind armastab niiiiiiiiiiiiiii palju ja mina teda mitte üldse!
No jah, tegelikult on nii, et temal on minu vastu vasikaarmastus, mis viitab vist kergele skisofreeniale ja kinnisideele, aga minule on ta lihtsalt hea sõber ja kõik! On nagu on! Olen talle öelnud, et kui Sulle mu olek, käitumine ja suhtumine ei meeldi, siis otsi uus naine! Selle asemel, et nii teha, hakkab tema laulma seda laulu, et ma olen nii südametu ja tõukan teda endast eemale?!
Ah, ma ei tea!!! Minu poolt mingeid sügavaid tundeid pole mõtet oodata ja ta teab seda, eks otsustagu ise (paras märter ikka küll!)!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!