Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
täitsa hull lugu
 
riinake 11. märts 2002, kl 17.25
Mis võiks lahti olla naisega, kes on armunud oma kolleegi, samas omal on hea ja ilus ja mõistev jne mees kodus olemas? Kusjuures kolleeg jääb viimatinimetatud parameetritelt oma mehele kaugele maha. Lihtsalt oleme kolleegiga niivõrd palju koos ning meil on ühised huvid, peale selle on vast ehk üks asi, mille poolest ta võiks mehele silmad ette anda, see on enesekindlus. Mida teha? Kusjuures keelel ka kripeldab ja tahaks nagu välja näidata seda sümpaatiat, aga ei julge. Kas ikka on tegu armumisega, ausalt öelda kestab see juba mitu aastat, või on siiski mingi kummaline sõpruse-variant? Minna mujale tööle? Rääkida oma mehele ära? Mida siinviibijad soovitaksid teha ja millega tegu võiks olla?
 
fille 11. märts 2002, kl 17.30
tundub, et sul on liiga hea elu, lausa vägisi otsid endale probleeme kaela.
 
trillian 11. märts 2002, kl 19.40
Kas Sulle ei meeldiks seda suhet niiviisi jätkata? Miks peaksid midagi ette võtma? Kui see kestab juba mitu aastat, siis on see ju midagi imeilusat, mida on mõttekas säilitada, mitte liigse seletamise ja läbiarutamisega ja agara tegutsemisega ära rikkuda. Mul on rohkem kui üks niisugust tuttavat, kellesse ma olen omamoodi armunud ja kellele väga meeldib minugagi suhelda. Miks peaksin neid südantsoojendavaid suhteid millegi liigsega untsu keerama (sest pärast on süümekad või ei kujune lugu nii nagu loodan jne)?
 
tütruk 12. märts 2002, kl 10.33
arvan ka et parim oleks vist suhet niivisi jätkada, kui see ei hakka kodust elu ning töö tegemist segama.
 
eh 12. märts 2002, kl 11.31
mitte midagi ei ole vaja ette võtta. Tegelikult on sinu olukord igati kadestamisväärne: Tööle minek on sinu jaoks siis meeldiv. Mõtle, kui töötaksid jõledate tigedate vanatüdrukute seltskonnas päevad läbi? Iga sümpaatiat, mis elus tekkib ei pea kohe avalikustama tõttama ei sümpaatia objektile aga ammugi mitte oma mehele.
 
jaa 12. märts 2002, kl 13.45
Enesekindlus ja ühised huvid- vot on vedanud. Armastus kaob nii või teisiti aja jooksul ja ilusa mehega pole midagi peale hakata. Kasuta juhust, alusta uut elu.
 
Liza 12. märts 2002, kl 17.14
Kadestan sind. Sul tööl ja kodus hea olla. Jätka samas vaimus. Ära sa muidugi midagi välja näita, siis on ühtviisi paha nii tööl ja kodus.
Voh.
 
margit 15. märts 2002, kl 09.50
naisterahvana tean, et enesekindlus on väga suur asi, mis võib mõne mehe poole tõmmata.
Riinake, selliseid asju juhtub kõigel. Kujutan ette, et sul on mega sexuaalne tõmme selle mehe poole jne?
Tunded ja kehakeemia ei kuula alati meie sõna ja käskida ning keelata ei saa siin mitte midagi.
Siiski mõtle hoolega läbi enne kui midagi tegema-tegutsema hakkad. Ta on su töökaaslane ja enamasti on sellised asjad parem jätta mõnusa flirdi tasemele :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!