Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Liiga kiire seemnepurse
 
Miku 11. märts 2002, kl 18.54
Olen probleemi otsas. Mul toimub seemnepurse 3-6 sekundit peale erekteerumist ja riistvara tuppe viimist. Kas keegi naistest saab nii kiiresti ka rahulduse kunagi? Minu partnerid kurdavad, et ei. Mida teha? Kui kinni pean, siis langeb hoopis ldvaks ja ei erekteeru enam niipea.
 
Manni 11. märts 2002, kl 19.04
Tee naissoole heategu ja pane end põlema!
 
M 11. märts 2002, kl 21.43
Manni, milleks selline vastus. Kas see tegi sind nüüd kuidagi õnnelikumaks, et said teisele nii õelalt öelda?
Miku.
Tuleb kahjuks tunnistada, et nii kiiresti ei saa küll ükski naine rahuldust. Ma arvan, et sa peaksid püüdma asja rahulikult võtta. Ja see kui kaua sa suudad seda kinni hoida sõltub muide ka harjutamisest.
 
rose 11. märts 2002, kl 21.45
see tundus kyll rohkem nalja moodi.
 
Miku 11. märts 2002, kl 22.45
Ei ole kahjuks nali, nii ongi...
 
kati 11. märts 2002, kl 22.47
hea, et ma sinu naine pole...
 
sanja 12. märts 2002, kl 00.30
ano siis pole muud kui et mõned ajad kuiva trenni (või siis märga õigemini ;) - lööd aga pihku ja küll see elund sul pikapeale siis tuimemaks läheb (harjub ära) ning varsti juba pane või terve öö...
 
Feliks 12. märts 2002, kl 07.57
Kuule MIku...et kas tegemist on pataloogilise enneaegse purskega...või oled lihtsalt...16 ja Su naised (keda vist onotstarbekam nimetada ainsuses) samuti....kui esimene asi - siis nõuandlasse..kui teine, siis kannatust...asi laheneb kogemusega....ennekõike enesetalitsus ja tunneta omna riistvara, mis seal toimub ja mis -kus sealliigub.....võimalik, et Sa vaidled vastu, et seda pole võimalik tunda...mina kinnitan samamoodi vastu, et on võimalik...ja kui ei taha kumbagi teha, siis ei jää muu düle, kui jätagi ühe tolleks mõneks sekundiks ja seni tegele näppude-keelega.....jõudu!
 
Tarakan 12. märts 2002, kl 08.25
Selle jaoks olid kohe mingid konkreetsed harjutused. See on täitsa tavaline probleem.
 
Elmar 12. märts 2002, kl 09.00
Uuri taoistlikku seksi.
Seal toimub seks ejakulatsioonita,
koos kogu keha orgasmiga.
 
tolerant 12. märts 2002, kl 09.27
Kuskil anti nõu selle probleemi osas. Vist oli www.hot.ee "Spetsialisti nõuanne" rubriigis. Kiika sinna, ehk saad mingit abi, kuigi otseselt spetsialisti poole pöörduda oleks ehk õigem ning tulemuslikum.
 
Kärt 12. märts 2002, kl 10.00
Miku see on tavaline probleem ja mitte pole see sõltuvuses vanusega. Selleks on ravimid ja on ka harjutused. Kui oled huvitaud abi sasmisest siis mine arsti juurde. Annan sulle ühe arsti nime kes sind kindlasti aitab. DR Olev Poolamets võtab vastu erahaiglas Fertilitas ja Pelgulinna Naistenõuandla kabinet 1 ja 4. Fertilitases on lühemad järjekorrad aga seal on suht kallis. Pelgu on aga haigekassa kaardiga ja pikkade järjekordadega. Nüüd tekib sul kindlasti küsimus miks naisterahvas selliste asjadega kursis on?
 
. 12. märts 2002, kl 10.45
 
Vasja 12. märts 2002, kl 12.25
Poolamets on normaalne. Väga hakkaja.
 
Tirts 12. märts 2002, kl 13.23
Kas seda taoistlikku sexi keegi praktiseerinud ka yldse on .Kas ilma seemnepursketta meessoo sex elu yldse reaalselt saab teostatav olla .Ahhh mehed vöi naised?
 
Kärt 12. märts 2002, kl 14.48
kuule Vasja kui sa teda tead miks sa siis tema käest ei küsi. Ma pole küll veel näinud inimest kellela ta ei seltaks haiguse olemust ja põhjuseid.
 
hr 13. märts 2002, kl 19.02
...taoistlikku mõtteviisi üle ei ole võtnud, kuid tuleb mõttega asja juures olla ja mitte nii palju orgasile mõelda, kuivõrd sellele, et seks on hea ja nautida teise inimese lähedust jne... kujutan ette, et mõtlesid selle taoistliku mõtteviisi juures tantrat...:)
 
hr 13. märts 2002, kl 19.19
...ennekõike siiski tuleb tõesti õppida tunnetama oma riista, kui harjutada seda seksimise värki... eelpool kõnelejad on naljtades kirjutanud, et parem käsi ja vasak käsi jne... tegelikult täiesti õige jutt, ehkki sellest kõneleda väga ei taheta... sõna otsese mõttes teed endale ise iga päev (KASVÕI MITU KORDA...) ara ja mõne aja pärast hakkad juba taipama mida ja kuidas su väikemees käitub... kusjuures probleem peitub tegelikult sinu peas, mitte sinu peenises... mõtle sellele - mida sa seksilt ootad: orgasm, punkti (st. jälle üks tüdruk nimekirjas juures...) või tahad sa olla mõnu pakkuja...!!! Kui sa ennast siiski psüühiliselt ei suuda õigele lainele viia, siis libista endale natuke promille hinge alla ja see aitab ka...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!