Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
armukade mees
 
tibuliis 13. märts 2002, kl 14.08
Mida teha armukadeda mehega??? Enne ta selline ei olnud, nüüd mossitab aga iga asja peale. Isegi kui ma hommikul ennast tavalisest rohkem mukin-sätin, kisub mehel mokk viltu - et kelle jaoks!!! Hoidku jumal miniseeliku eest - siis läheks vist põrgu lahti. Ütleb, et enne ma niiväga enese eest ei hoolitsenud, et nüüd kindlasti keegi teine silmapiiril. Virisetakse ka siis, kui ma nt. meessoost töökaaslasega lõunal käin või kursavendadega ja -õdedega kinos.

Algul oli naljakas, nüüd hakkab juba haiglaseks muutuma. Ma ju ei tekita stseene, kui ta hommikul habet ajab ja end lõhnastab.
 
vanakala 13. märts 2002, kl 14.11
mehed hakkavad tihtipeale tüli norima siis, kui neile endale on mingi armuke tekkinud.
 
ylenna 13. märts 2002, kl 14.12
Aga võib-olla oled talle ise põhjuse andnud.Käid kursavendadega kinos, teiste meestega söömas...Miks sa oma mehega seda ei tee?
 
tibuliis 13. märts 2002, kl 14.20
Ei ole põhjust andnud!!! Töökaaslasega söömas käia pole ju patt, eriti kui mees teises linna otsas lõunal käib ja teisel ajal. Ja kinos käisin mitme kursavennaga ja ühe kursaõega, mitte kellegagi kahekesi kudrutamas. Midagi ma varjanud ka ei ole, inimesel võib ju olla vastassoost sõpru-töökaaslasi.

Õhtul üksi pidudel ei käi ja ringi ei hulgu. Ikka kodus korralikult oma mehega. Pigem on tema see, kes sõpradega õltsi jooma läheb ning väidab, et mul oleks seal niikuinii igav.
 
k 13. märts 2002, kl 14.37
aga sa mine kaasa ja otsusta ise, kas on igav või mitte ;o)
 
tibuliis 13. märts 2002, kl 14.40
asi selles ongi, et ei viici käia. Leian, et igal pool ei pea nokkapidi koos olema. Lasku siis mul ka oma tegemisi teha ja käike käia. Või mis...?
 
tsinna 13. märts 2002, kl 14.44
Nõme mees, muud midagi. Ära sellepärast enese eest hoolitsemata küll jäta. Kas mees ei lähe naiskolleegidega lõunale, kui neil samal ajal juhtub kõht tühjaks minema kui temal?
 
tibuliis 13. märts 2002, kl 15.04
arvan, et ikka käib.Mind see ei häiri ja sellest läheb mees veel rohkem pöördesse - et mul ükskõik on. Nomaeitea, on kellelgi veel selliseid mehi? On ka lootust, et asi pikapeale paraneb, või läheb veel hullemaks? Nii ei ole ju võimalik elada - olen üldiselt selline seltsiv tüüp, ei tee vahet mees- ja naissõpradel. Meestel paistab paraku olevat arvamus, et kui juba sõber mees on, mis siis kõik koos ära tehakse.
 
vip 13. märts 2002, kl 15.19
tsinna: äkki pöörduks psühholoogi poole oma meeste vihkamis maaniaga?
 
Angel 13. märts 2002, kl 15.21
Minul oli täpselt sama lugu. Asi lõppes sellega, et ta terroriseeris mind kuni ma sellest elust lõplikult väsisin ja ta maha jätsin. Rääkimised, mida sai 1000 korda tehtud, ei andnud tulemusi.
Hiljem sain teada, et ta käis ennast abi saamas psühholoogi juures - ju sai siis isegi aru, et asi haiglane.
Minu soovitus: ole tähelepanelik tema käitumise suhtes ja püüa oma õigused maksma panna, sest varsti võib hilja olla!!! Enne kui sa aru saad, võid olla langenud vaimse terroriseerimise ohvriks!
Ja sa ei taha sellist elu, usu mind...
 
mj 13. märts 2002, kl 15.23
Läheb veel hullemaks.......
 
Nastja 13. märts 2002, kl 15.27
ega armukadeduse vastu ei aita suurt midagi:( teed yhe järelandmise siis varsti nõutakse järgmist ja lõpuks pole sust endast enam midagi järel...
 
Mare 13. märts 2002, kl 15.28
Angeli ja mj-ga nõus. Läheb psühhoterroriks ja aastate ning vanuse lisandudes hullemaks. Selline on paraku ka minu kurb kogemus ja nüüdseks oleme lahutatud.
 
Gu 13. märts 2002, kl 15.53
Tõepoolest on juba pisult imelik kui mees ka selliste asjade pärast armukade on. Kas ta eeldab et peaksid siis koti pähe tõmbama et mõni teine mees kogemata sind ei märkaks? Veider. Minu mees näiteks just rõõmustab kui miniseeliku selga panen sest ta tunneb siirast heameelt nähes teiste imetlevaid pilke aga samas usaldab ta mind ja teab et seda laadi armukadeduseks küll põhjust pole.
 
riinake 13. märts 2002, kl 15.54
Selline mees pole eneses kindel. Enesekindel nii totralt armukadedaks ei muutu. ja tavaliselt on endal hoopis keegi.
 
vovik 13. märts 2002, kl 16.10
tibuliis: te peaksite mehega PALJU rohkem koos väljas käima, see, et sa ei viitsi, ei ole vabandus. Seda esiteks. Teiseks: see et sina midagi ei keela, ei anna alust eelduseks, et teine samamoodi peaks käituma. Kui ta varem selline polnud, siis on tema käitumisel põhjus. Uuri see välja. Ja ürita oma põlgavat suhtumist temasse muuta, kui viitsid ja soovid asja parandada.
 
Reet 13. märts 2002, kl 16.39
Mees läheb vanemaks ja vähem võimekaks, naine aga küpsemaks ja ahvatlevamaks. Vot ja siis näägubki (hirmust, et keegi äkki temast parem tuleb ja lööb üle) naise kallal.
 
tsinna 13. märts 2002, kl 16.55
Vip, mulle meeldivad mehed. Enamus kui inimesed. Neid, kes mulle meestena, st võimalike partneritena meeldivad, on jah vähe. Olen nimelt väga valiv. Kuigi ei pea ennast supertibiks, või mis sa ükskord kirjutasid. Naised on ise süüdi, kui meestel endi kallal ülbata lasevad. Ise ülbaks ka võibolla, kui oleks tossike, kes laseks. Mees, kes oma naise suhtes käitub väga vastikult, võib sõbrana-tuttavana täitsa lahe sell olla.
Mina olen lihtsalt otsustanud, et ennem olen üksi, kui mingi nilbikuga koos. Hetkel on mul viimase peal mees, kellega me teineteisest väga lugu peame. Aga nii kui nõmetsema hakkab, saavad ta asjad suurde spordikotti pakitud. Mees teab seda, ja ütleb, et talle meeldib, et tal on selline uhke naine, mitte mingi kalts.
 
Tova 14. märts 2002, kl 09.29
Tsinnaga nõus.

on teatud hulk käitumisviise, mida ka kõige tolerantsam inimene teise inimese, näiteks kolleegi, puhul ei talu - mõnitamine, ootama jätmine, liigne kontroll, ebaviisakus, mühaklikus, tagaseljarääkimine - need on ainult mõned näited. Arvan, et kõike seda, mida ma ei pea taluma võõraste või tuttavate poolt, ei pea mina mitte taluma ka oma partneri poolt.
Mühakaks muutub - välja kolin (või kolib). Nii lihtne ongi. Ma ei lase ennast ju solvata võõral - seda enam, miks peaksin ma seda laskma teha armsamal. Mu mees teab seda, teadis enne kooselu algust, on minuga ühel nõul: olgem abikaasad, ent jäägem inimesteks. :-)
 
Lia 14. märts 2002, kl 18.52
Minu mees oli ka alguses armukade nagu põrguline. Ei saanud ma tuttavatele teregi öelda, kohe järgnes sellele tseen. Sõbrannade sünnipäevadele polnud ka soovitav minna. Esiteks võis seal võõraid mehi olla ja pealegi ei kannatanud ta et mul võib ilma temata ka tore olla. kõike ei jõua rääkidagi.

Huvitav on see, et ajapikku hakkas ta mainima et võiks teatud toimingul kolmandaks naise "appi" võtta. Edaspidi juba tundis huvi, kas ma lubaksin tal teisega olla ja mina võiksin siis teise mehega jne. Suvel käis tal armulaine üle pea, see on nüüdseks soikunud ja uus silmarõõm kusagil.
Armukadedus minu suhtes on kuhugi haitunud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!