Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Väsimus
 
arina 14. märts 2002, kl 10.41
Paljud teist,kulla kaasvõitlejad,elu ja kevadväsimusele Prozaciga või millegi analoogilisega vastu astuvad? Tahaks ise ka vahelduseks mustast august välja rõõmsameelsete inimeste sekka.
 
Feliks 14. märts 2002, kl 10.47
parim on hea tuju naeratusega..värske õhk, värske toit, mõõdukas sport ja möödukalt alkohol...:))
Päike aitab kah!:)
 
Tigr 14. märts 2002, kl 10.58
mina söön igal hommikul ühe apelsini......nii oranz ja rõõmus...
 
Tess 14. märts 2002, kl 11.00
...head mõtted, hea film, romantiline õhtusöök, kevadlilled, pisut(!) solaariumi, punane vein, päike-vesi-õhk...:)))))
Ilusat kevadeootust kõigile!
 
pärm 14. märts 2002, kl 11.14
Futura Q 10 kapslid kui väsimus enam muidu kuidagi üle ei taha minna. Alates 35 a. väheneb keha võime seda ise sünteesida - seega vajab väikest järeleaitmiskuuri. Nii umbes kord aastas, siis kui apelsinid ja tavapaärased energiatõstjad enam ei aita.

Kapslid on suht kallid, kuid väsimuse võib ületada ka lühema ajaga kui pakendil märgitud ning siis jäävad nad lihtsalt järgmise aasta mõõnaperioodi ootama.
 
käpik 14. märts 2002, kl 11.15
...päike ja veelkord päike, esimene kuldnokk koduõue pihlaka otsas eile hommikul ja lumikelluke... Katsuks ikka veel ilma Prozacita.
 
sipsu 14. märts 2002, kl 11.16
Arinakene...mine juuksurisse, ma eile käisin....mul mees juuksur tegi sellise pea, et mees tükk aega põrnitses...
Solaarjum on ka hea...
aaa kuda kinoga jääb;))
tegelikult parim vahend kurbuse ja depreka peletamiseks on armumine...dziiz, kui roosa kõik tundub...kui sajab vihma, siis mõtled, ettaevast tuleb klaaspärleid ja kui ilm on sombune, siis mõtled, et kuskil seal taga on päike....Päikest sulle...
 
arina 14. märts 2002, kl 11.25
tähh sipsu,üks sekund tänases päevas oli juba ilus..:)
 
kaku 14. märts 2002, kl 11.26
sipsu: õudselt tahaks armuda, unistasin sellest juba eelmisel kevadel, kus küll leida TEDA? Eh, pean vist ikka võtma kassi ja kaktuse lillepoest koju tooma:)
Teg.päris mure juba.
 
sipsu 14. märts 2002, kl 11.35
to kaku...otsi kolmandalt planeedilt ja ära ole hellusega kitsi, mehed on tegelikult sellised pugejad kassid, kui neile natukenegi hellust osaks saab;))
 
kaku 14. märts 2002, kl 11.37
sipsu: pole näind sellist kellele hellust jagada, olen vist lootusetu...
 
mai 14. märts 2002, kl 11.43
minu syda on kyll sellel kevadel ja kindlasti ka suvel ja oli ka talvel armastust täis... armumist ja armastust ja kõike kõike ilusat... nii tore, kui kaku'ke ka leiaks kellegi. nii hea on :)
 
sipsu 14. märts 2002, kl 11.48
Kaku....kui sa oled kinnine ja vahel tuleb kirja pannes sõnad paremini ja ladusamalt välja, mine käi kusagil jutukas...kuula vaata, kirjuta...ära paaniliselt otsi;))
 
Laine 14. märts 2002, kl 13.05
Kullakesed, Prozac on ju antidepressant, parem oleks ikka kuidagi ilma keemia abita hakkama saada. Tahaks isegi armuda, see on tõesti imetore tunne. Aga kui seda pole, siis selle aseainene aitavad armastusromaanid, filmid... samastud ju natukeseks ajaks kangelastega ja saad ka justkui killukese osa sellest ilusast emotsioonist :)
 
Pipi 14. märts 2002, kl 13.21
jah...antidepressant küll...aga elu on ikka hullult pingelisemaks läinud kui see muiste oli. ja kõigi närvikava ei suuda sellega kohaneda. sellisel juhul on siiski targem kergest antidepressandist abi otsida kui kodus mehe ja laste peal ennast välja elada või veel hullem lõpmatuseni enda sisse ainult elada, millest lõpuks lähedastele omamoodi psühhoterroriks võib saada. ma ei taha siin propageerida kergekäelist ravimite kasutamist kuid kui asi on tõsine on mõistlik abi hankida.
 
gizmo 14. märts 2002, kl 15.54
kamoon, kevadväsimust antideperssandiga ravida...
vitamiinid, liikumine, rutiinist väljarabelemine,
vanade laiskusest unarussejäetud hobide üleskorjamine,
uute alustamine (leia sõber kes viitsib sinuga koos sama asja teha) jne.

a kellel on reaalne meditsiiniline deprekas, prozac on kuulsaim nimi kuid ei pruugi seepärast veel parim olla. cipramil on asjatundjate meelest parem.
 
arina 14. märts 2002, kl 18.00
seep see ongi,et täpselt ei teagi kas kevadväsimus või tõeline depressioon.aga aasta-aastalt läheb järjest hullemaks.ja peale kevadväsimuse või rääkida ka suve-,sügise- ja talveväsimusest.
 
Angel 15. märts 2002, kl 11.35
Prozac ei ole kevadväsimuse rohi!!!!
See on anti-depressant, tõsine ravim, mida kirjutatakse välja inimestele, kes on juba kroonilises depressioonis ja kellel on väga tõsiselt võetavad põhjused ja suured sageli peaaegu lahendamatud mured hingel.
Kevadväsimust leevendavad vitamiinid, sport, enese eest hoolitsemine (ilusalong, solaarium jne) ning positiivne mõtlemine. Neid on veelgi...
Kui sul on mure, ahastus, pidev stress ja depressioon, siis alusta psühholoogi külastusest.
 
riinake 15. märts 2002, kl 11.49
Mina tulen aga jälle oma unejutuga. Kas magada saad? Kui ei, mine sauna, uju, jaluta, hea uni tuleb. Unista, vaata moodiajakirju, ilusate naiste seebikaid (mulle sex ja linn meeldis), tee endale ingveriteed, virgutab ja mine päikse kätte. Mõni inimene läheb välja pimedas ja tuleb pimedas, istub terve päev kardinastatud ruumis, ime siis, et deprekas tuleb.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!