Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
ei peta ju!
 
mimmu 14. märts 2002, kl 11.11
kas ma olen väga naiivne, kui arvan, et mees saab aru, et ma ka teiste meessoost isikutega lävin? kui ma ilma temata olles lihtsalt vestlen ja lähen tantsima kui kutsutakse, ilma yhegi petmise mõtteta. see ju ei ole petmine, aga kas see tõesti näinb sellena??
 
tibi 14. märts 2002, kl 11.15
no oleneb mehest. ma ei kujuta ettegi et mu mees võiks kuidagi viltu vaadata sellele, et ma näiteks sõpradega suhtlen või töökaaslastega lõunal käin, mis sellest et neist osa ka meessoost on. aga samas tean ma paare kus isegi naise poolt meestuttavale öeldud tere on jubeda skandaali põhjustanud..
 
hihii 14. märts 2002, kl 11.18
Hakkab jälle vana laul pihta, issver...
 
Laine 14. märts 2002, kl 13.00
Minul oli selline mees, et ei tohtinud vaadata ka ühegi teise mehe poole, rääkimatta siis veel suhtlemisest. Saan täitsa aru, et tantsida ja rääkida võib ka kui inimesega ühegi patumõtteta, aga vot sellistele meestele ei tee seda selgeks mitte kuidagi.
Ta peab sind enda omandiks ja iga sinu tegemine toimub tema valvsa pilgu all. Tema teab, käsib, lubab ja keelab!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!