Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
tahaks armuda...
 
kaku 14. märts 2002, kl 11.54
Juba enne kutsin, tahaks tõesti armuda, tahtsin juba eelmisel kevadel... No kus kohast teda leida, või ei ole eelmisest suhtest üle saanud - aega on juba kulunud küll. Mulle ei meeldi ööklubides lantimas käia, koolis on tüdrukute üleküllus, kusjuures väga kenakesed enamus poisid seevastu ...
Trennis käin, ei näe mehi eriti, tööl käin ka, pole selliseid, messoost sõpru on, aga nad on tõesti sõbrad.
Omastarust olen täitsa normaalne noor inimene, normaalsed parameetrid ja noh, täitsa keskmine. Vist on viga ikka minus endas. Palun ainult mitte mõnitada, kassi ja kaktust ka veel ei tahaks.
 
S. 14. märts 2002, kl 12.42
kass on muide lahe ja ei takista mehe saamist:PPP
 
Laine 14. märts 2002, kl 12.54
Iga asi tuleb omal ajal. Saan aru, et tahad just nüüd ja praegu, aga mis teha. Lihtsalt niisama kellelegi kaela viskuda seepärast pole mõtet küll. Kuid kindel on see, et tulematta armumine ei jää! Ja tuleb tavaliselt siis, kui oodatagi ei oska ning sealt, kust seda kõige vähem oodata oskad :)
 
kass 14. märts 2002, kl 13.02
vastupidi-minu mehe suurimaks lemmikuks on ...kass:)))) ja kaktust on ka tore pidada, eriti kui õitsema juhtub hakkama. nii on ka armumisega-igasugu karvasest ja torkivast võib lõpuks ilusa roosa õie leida... ja leida saab ka igalt poolt - üks tuttav leidis noodipoest, teine raamatukogust, kolmas tänava pealt, neljas jooksis sõbranna sünnipäeval kokku...
 
Feliks 14. märts 2002, kl 13.38
tahan ka armuda.....
 
Minuke 14. märts 2002, kl 13.41
sorry Feliks :)
aga täna lööb enamuse ajast sinu nime ette ja ma ei märgand enne kui hilja
 
sipsu 14. märts 2002, kl 14.10
Ic ic...ma kah nagu mõtlesin, et Feliks korraga kirjutab, et tahaks armuda....jee see oleks päeva nali;)) ja nädala lause;))
 
Yve 14. märts 2002, kl 20.41
Mina armusin ka täiesti ootamatult.. lihtsalt sõnast sai lause, lausest jutt ja viimaks armastus..
 
SSS 14. märts 2002, kl 21.52
kaku, räägiks justkui mina.on sõbrad, on seks, on elu, on ilus.aga tahaks arrrmuda.nii et liblikad lendavad kõhus ja põlveõndlas kõditab, juustejuurte juures on kananahk ja miski muu ei huvita!
 
riinake 15. märts 2002, kl 11.37
Armuda sellisel kevadeajal on ju niiiii lihtne! Armu või ilma või raamatusse või iseendasse või esimesse vastutulijasse. Võimalusi sadu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!