Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
hulkuv mees
 
jenna 14. märts 2002, kl 15.22
Minu kallis teinepool jälle ööseks koju ei tulnud, saabus teine alles hommikul, lõhnad juures ja pilk udune. Väidab, et ajab oma asju, polevat minu asi. Ütleb, et muidu ei käiks, kui ma talle kodus norm. naine oleks. Aga ma olenju.
Mida teha? Kas lahkuminek on ainus lahendus või võib loota, et oma elukombeid parandab???
 
vot nii 14. märts 2002, kl 15.26
lahkuminek.
kindlasti.
tal pole põhjust ennem oma elukombeid parandada. aga ära ähvarda lahkuminekuga.
 
mj 14. märts 2002, kl 15.28
Tema juba enda elukombeid ei paranda. Anna andeks, aga siin lõhnab lahkumineku järgi.
 
Rosamunde 14. märts 2002, kl 15.33
Äkki tal on mingid eksistentsiprobleemid? Ma tean kedagi kes muutis oma elukombeid, kui ise aru sai et joomine viib kindla hukuni. Aga arusaamiseni läks mitu head aastat
 
kil 14. märts 2002, kl 15.34
mina arvan ka nii... sellised asjad kahjuks paremaks ei lähe.. suisa halvemaks tegelikult... ära riku oma ilusat elu... anna endale õnneks võimalus!
 
Indrek 14. märts 2002, kl 15.36
Mis tähendab ,,et muidu ei käiks, kui ma talle kodus norm. naine oleks´´???...siin on vist hilja midagi siluma hakata.
 
jenna 14. märts 2002, kl 15.38
Ma ise arvan vist ka nii, aga nii raske on harjumuspärast elu muuta ja kõike otsast alata. Tundub, et ees on ainult tühi auk, üksindus jne. Ise olen tegelt päris kena noor haritud naine, aga mu enesehinnangu kallal on küll kõvasti "tööd" tehtud. Ei usu enam endasse ega usalda teisi:(
 
jenna 14. märts 2002, kl 15.49
Ise oled rumal kui sellise "mehega" elad
 
Felis 14. märts 2002, kl 15.49
Jenna: ei taha ma nüüd miskit Sulle ette heita, et kui Sa väidad, et oled ok naine talle, ju Sa enda arvates oledki...aga kui tema arvab, et Sa ei ole...ja kusjuures ei valetagi kumbki..aint teie arusaamised mõistest "norm naine" on erinevad.....ja ju siis mitte ainult see arusaam mulle näib...
 
Voldik 14. märts 2002, kl 15.58
Minu omad kogemused ütlevad seda, et parandada ei anna siin enam suurt midagi. See tunne on tuttav, et tuleviku ees on veitsu hirm ja ei tea, mis edasi võib saada. Uusi võimalusi on elul palju pakkuda. Praegusel hetkel sa lihtsalt ei kujuta ette seda vabanemistunnet, kui sa kõik oled seljataha jätnud. Üksindust ei maksa karta. Karta maksab pigem seda, et sa seda sammu astuda ei suuda. Ma ei teagi, kuidas sind aidata, aga usu mind, mul see kõik läbi elatud ja tean, mida räägin.
 
tuuli 14. märts 2002, kl 16.12
Tere Jenna!

MA arvan, et ainus võimalus n lahkum minna ja ilma nututa, sest keegi pole sellist kohtlemist ära teeninud, nagu seda teeb sinu mees. Usu, sa leiad kellegi uue , kes sind nii väga väga armastab ja samaväärslelt ka kohtleb!
Edu sulle edasidiseks! Kindlasti ära lase ennast jalamatina edais kohelda!
 
?? 14. märts 2002, kl 16.26
Öeldakse ju: Iga pott leiab kaane. Kas ise oled truu ja ontlik naisterahvas olnud. Miks ta peaks sinuga selliselt käituma? Mina sellest aru ei saa!
 
Piia 14. märts 2002, kl 16.30
Ära karda, jenna! Lahkuminek on küll hirmutav otsus, aga kui juba selle asja sees oled, siis polegi nii hull. Sa saad hakkama ja leiad ka parema mehe. Isegi kui kohe ei leiaks, hakkama saaksid ikkagi ja ka üksindaolemine on vahel väga vajalik. Mõni naudib seda iseolemise rahu nii, et ei tahagi enam end kunagi kellegagi siduda. Ning usk enesesse tuleb ka ajaga tagasi. Olen selle kõik läbiteinud ja tean!
 
eneL 14. märts 2002, kl 16.43
Kui ta ütleb, et Sa ei ole norm. naine, siis millega ta seda põhjendab? Sa ju ometi küsid talt põhjendust, et mis TEMALE Sinu juures ei meeldi?
 
eneL 14. märts 2002, kl 16.46
to ???:
Mis tähendab "ontlik" naisterahvas? Kui üks mees hakkaks minult nõudma, et ma oleksin ontlik, siis ma küll ei saaks aru, mida ta tahab
(mõtleb, et sõnad peaksid olema nagu selleks, et üksteisest aru saada)
 
jenna 14. märts 2002, kl 16.51
ma olevat alla keskmise välimusega, ei viitsivat korralikult süüa teha, koristada ega tema eest hoolitseda. Tõsi, susse ma talle koera kombel hambus ette ei too, kuid süüdistused tunduvad olevat küll ettekäändeks et mind maha teha.
Ma olen "paha" ka sellepärast, et kui ta tuuridelt tagasi tuleb, siis ma ei naerata ja temaga voodisse krõpsama ei lähe. Vot nii!
 
eneL 14. märts 2002, kl 17.08
to jenna:
Kas Sa küsisid temalt ka, et miks Tema Kõrgeväärtus nii väärtusetu naise võttis? Või vastasid Sa kunagi tema kõrgetele nõudmistele?
 
tsinna 14. märts 2002, kl 17.12
Jenna, need süüdistused on kindlasti ettekäändeks, et õigustada tema käitumist. Ära üldse mõtlegi endast halvasti. Kui sa nii halb ja inetu oleksid, poleks ta sinuga omal ajal elama hakanudki.
Lahkuminek on algul hirmutav jah, me naised oleme ju sellised alalhoidlikud tüübid. Aga vaata asja selle kandi pealt, et kui ühe ukse paned kinni, annad võimaluse mõnda teist ust avada. Siin on olnud ka selliseid muresid, et mees on tore ja elu ilus, ainult et tahaks jälle armuda. No vat sul tekib see võimalus jälle, ilma et peaksid selle pärast midagi ILUSAT ohtu seadma.
Kui üldisemalt rääkida, siis minu meelest on üldse kummaline, kui mees või ka naine oma partnerit niimoodi mõnitama hakkab. Tekib küsimus, et miks ta sellise inimesega üldse tegemist tegi, väiksemaid vigu jah kohe ei märka, aga kui ikka inimene mingi aja pärast täiesti maha tehakse ...
(oi-oi, vip saab mind nüüd jälle meestevihkamises süüdistada ...)
 
jenna 14. märts 2002, kl 17.14
ehh, ma olla enne hoooooopis teistsugune olnud ja nüüd koledal kombel muutunud. Võibolla küll, sest esmane armumise tuhin on üle läinud, kuid mitte armastus. Sellel on ju nati vahet?
 
vip 14. märts 2002, kl 18.27
krt, ega tulnudki kaua oodata kuni tsinna kisa algab,äh blaa-blaaa-blaaaaa
 
kogenu 14. märts 2002, kl 21.04
Kui teil lapsi pole, siis mina küll ei näe põhjust, miks peaksid end alandada laskma ja sellist sigadust taluma. Isiklik kogemus kinnitab, et asi saab 99%-l ainult hullemaks minna. Laste olemasolul võid ju üritada elada samas korteris kui võõraga, kuid ka sel juhul oleks lahkuminek mõttekam - parem õudne lõpp kui lõputu õudus. Jõudu ja julgust Sulle!
 
käpik 15. märts 2002, kl 08.33
Jenna - Sul on raske otsust teha aga kindel on see, et neid etteheiteid mida ta Sulle teeb, teeb ta sellepärast, et eks tal on natuke paha ka, et ta ringi hulgub ja võib-olla isegi uue naise on soetanud. Kui on selline olukord hakkad enda kaitseks paratamatult ettekäändeid otsima ja teist süüdistustega üle viskama et tuleks majja tüli ja oleks jälle põhjust napsu võtta ja hommikuni kodust ära olla, sest naine on ju halb.
Kui temaga mehejuttu ajada ei saa ja mõistus koju ei tule on üks paratamatus - lahkuminek, kahjuks.
Ole tubli!
 
Suller 15. märts 2002, kl 10.22
jenna-sinu mees mustab sind sellepärast,et just õigustada oma käitumist.Olen ise sellises olukorras olnud.Mees armastas ka napsutada,mis läksid tasapisi üle mitmepäevasteks joomisteks.Kus siis on need kohad,kus saab olla ööde kaupa küsisin?Siis sain ka vastuseks,et lapse asju terve tuba täis ja süüa sa ka teha ei armasta(?!-mina,laps ja minu isa olid alati toidetud,supid,praed,magustoidud),ja lisas,et sinust on palju ilusamaid ja nooremaid naisi,kes on palju lõbusamad ja ei vingu kunagi nii nagu sina!!!Ja laps ka loll ning sõnakuulmatu-Ta ei tahtvatki sellisesse koju tulla!Kannatasin seda olukorda,aga kui kaua saab?Nüüdseks oleme lahus-raske oli seda sammu astuda,tulevik teadmata ja laps kasvatada....aga olen nüüd väga rahul!See õudus sai mööda.Soovitan sullegi,võta end kokku ja tee õiged otsused!Las mees elab siis seal,kus tal juua lastakse ja kus naised on lahkemad,kenamad ja nooremad!Mina oma kalli abikaasa jaoks tõin siis selle ohvri-andsin ta vabaks!Ja arvate,et olin siis hea?Siis olin jälle halb,sest jätsin ta maha!
 
Marina 17. märts 2002, kl 22.27
Miks küll mehed ei kirjuta ,et kuidas on nendel kõik nii OK ja suur-suur ja veel suurem armastus.
Mees hulgub ikka sellepärast ,et kodus on igav ja ise on igav ja üleüldse on kärss kärnas ja maa külm...
 
Feliks 18. märts 2002, kl 08.57
Marina: vaata...oma hääde tuttavates ja ka ühe sõbra peale vaadates selgub arusaa, et mehel võib kodus olla kõik ok...a ta ikka "hulgub"...et tuleb vahel ette lihtsalt...see ei pea (kuigi võib) näitama, et kodus miski jama on..ja kui ongi ajutine jama, siis läheb elab ennast mujal välja..ja ei pruugi se "hulkumine " absoluutselt näidata, et nüüd on jokk selle kooseluga...nt ühel sõbral tuleb sellised kondamisi ette ca 1 kord poolaastas..jääb lihtsalt (alkoholi)tsüklisse....vaata koertel on samuti ju...kevad tuleb, jooksuaeg..isased kaovad kdunt ära kuhugi.ei teagi kuhu - me ütleme ,et läks hulkuma...aga emased on ikka kodus:))
 
Matross 18. märts 2002, kl 12.41
Fakt on see, et tal on sust kõrini. Vähegi nutika inimesena ei tule ta sulle seda ütlema, küsimise korral vaikib kui partisan. Tõmba aga purjed üles ja seila teise sadamasse. Kui sulle aga meeldib, et alko järgi haisev väsinud mees vastu hommikut sulle rahmaka põrutab, jätka samas vaimus. Täis peaga oleme me mehed valmis igasugu ekstreemsusteks ja ka sina võid talle johmasena tunduda kaunis ja kepitav.
 
Torm&Tung 18. märts 2002, kl 14.32
Pean tunnistama, et olen ise ajuti olnud samasugune "hulkuv naine". Selle vahega, et ei joo ja meestes kah ei käi. Lihtsalt mõnel õhtul, nii paar-kolm korda aastas tahtsin midagi muud - kasvõi õhtul bussiga Riiga sõita ja hommikul tagasi. Mehele helistada polnud julgust. Või terve suveöö kuskil kivil nõdralt merd jõllitada.
Niiet alati pole just viina või kombetusega tegemist. Ehkk teatamata ära kaduda ei ole ilus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!