Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
armukadedus- pool või vastu
 
plika 15. märts 2002, kl 10.53
Lihtsalt mõte. Mul on mees(elukaaslane), kes pole eriti armukade, tegelt pole ta oma armukadedust mulle üldse välja näidanud. Koos oleme olnud varsti 3 aastat ja väga armunud. Üldiselt olen väga rahul aga vahest tahaks vist mingi naiselik joon minu sees, et ta kasvõi veidigi oleks armukade. Ta on olnud küll, aga seda enne seda kui me käima hakkasime, sel ajal kui ta n.ö püüdis mind. Sõbrannade mehed on küll armukadedad ja neile see kohe üldse ei meeldi. Ega mulle see ka ei meeldiks aga vahest veidikenegi võiks. Mõni saab liiast, mõni ei saa üldse.
 
Tigr 15. märts 2002, kl 11.17
ohjah, igavene teema....

aga meestel need asjad veidi teistmoodi.....neid painab näiteks naise poolt tuntav armukededus ja nad tahavad rahu ja kindlust.

ole jumala eest õnnelik, et te olete ikka veel armunud ja vastastikku armukadedust ei tunne, see rikub vaid suhte, tekitab lisapingeid.....

kui Sa nüüd Feliksil sabast kinni saaksid, kuuleksid asjalikke nõuandeid selle kohta :)
 
... 15. märts 2002, kl 11.19
Eks ta ikka on ka armukade, aga ta lihtsalt ei näita välja. Nii et võta rahulikult.
 
Laine 15. märts 2002, kl 11.25
Ole õnnelik, et pole armukade. Saan aru, et naised vahel tahaksid seda kui tõestust armastusest(vist), aga usu mind, armukade mees on ikka hull nähtus küll, kes elu võib täitsa ära mürgitada. Samuti nagu armukade nainegi!
 
plika 15. märts 2002, kl 11.40
Tegelikult ei näita ma ise ka armukadedust välja. Vahel tunnen küll seda, aga ei reageeri kuidagi. Mõnikord ironiseerin veidi. Mulle endale armukadedus absoluutselt ei meeldi, aga kui seda natu- natu- natukenegi välja ei nädata, siis kord või paar aastas ikka tahaks. Enesetunde pärast.
 
plika 15. märts 2002, kl 11.42
Kui märki armastusest mulle seda vaja ei ole. Vahest ma provotseerin, aga ta saab aru ja asi läheb mänguks.
 
Feliks 15. märts 2002, kl 11.49
Tigr: mis mina?
ei ole mul asjalikke nõuandeid siin miskit...ikka on ju nii, et midagi muud tahaks - seda, mida parasjagu ei ole, ja kui see käes on tahaks miskit muud....hea on seal, kus meid pole.
Aga armukadeduse kohta...ei ole see hea asi...ei saa kedagi endale võita armukadedusega, vähemalt mina ei usu seda....ja ma ei usu ka seda, et armukadedus oleks parim väljund oma pos tunnete avaldamiseks. A Plika - milleks Sul seda armukadedust siis vaja? vastus "lihtsalt" ei ole ammendav.
 
punn 15. märts 2002, kl 11.51
ära parem mängi mõni mäng läheb ka tegelikkuseseks üle, seda enam kui harjutad. Muuseas mõni ei oska kunagi oma armastust välja näidata, aga armukadedust kindlasti.(Saadki ainult siis aru, et armastab kui on armukade)
 
karin 15. märts 2002, kl 12.18
Jah plika, kurb, aga ütlen otse välja - kui ei peksa siis ei armasta! Teie suhe on hukule määratud!
 
pilvik 15. märts 2002, kl 13.05
huvitav, kuidas su meheke seda armukadedust väljanäitama peaks? virisema, sind kontrollima või tõesti natuke peksa andma. usu sellest kõigest saab sul rutem kõrini, kui oma praegusest olukorrast. hoia parem oma armastust ja ära taha igasugu äksin elamusi.:))
 
mj 15. märts 2002, kl 13.06
karin, kuidas sul siis selle armastusega on - peksab?
 
salvador 15. märts 2002, kl 13.15
mina tahan ka sellist mees kes ei oleks armukade, minu arust on haiglaslik armukadedus mehe vähese eneseusalduse vili- puudub usk sellesse, et ta saaks sind piisavalt enda juures hoida, kardab, et vähimagi konkurentsi korral kaotajaks jääb. Minu mees, muidu tore sell, aga sai minu peale pahaseks, sest ykskord koos klubis käise ( tema läks jooke tooma) tuli mingi tüüp mind tantsima kutsuma, ja kui mees tagasi tuli, sai ta minu peale pahaseks, nagu mina oleks olnud seee külgeajaja pool, krt. ma ei taha et ta selline oleks, sest muidu ta ju tohutu tore
 
Feliks 15. märts 2002, kl 13.18
Salvador....et kas ikka eneseusalduse...vast ikka oma partneri usalduse ....? Ag amuidugi võib seal olla ka eneseusaldusega probleeme..et kuna pole endas kindel ei ole igaks juhuks ka teistes...eks ole igamoodi võimalik jah:)
 
salvador 15. märts 2002, kl 13.21
partneri usaldamine on ka muidugi probleem, aga enne kellegi teise usaldamist tuleb hakata ennast usaldama. kui probleem on partneri usaldamises, siis aitab saab partner aidata kaasa probleemi lahendusele, kui aga eneseusaldus on problee, o npartner jõuetu. :( ma nii loodan, et minu mehe puhul oli kysimus nagu ta ise väitis lihtsalt asjade (stress jms ) kokku langevuses, ja et see ei hakka tal korduma
 
plika 15. märts 2002, kl 13.32
Vat kui tore, et nii palju vastukaja tuli. Vaatasin, et lapse nimed ja hulkuvad mehed hakkavad end ammendama. Mõtlesin, et võtaks üles uue teema. Midagi suhtevaldkonnast, mille üle viimati (eile) aru pidasin. Vastuste põhjal on mul endast mulje jäänud, justkui igatseksin mingit meeletult armukadedat meest. Seda mitte. Mingit probleemi tegelikult ei ole, lihtsalt eile seltskonnas sõbrannasid kuulates hakkasin omaette mõtlema. Helistasin mehele ka, et mõelgu välja, kuna viimati armukade oli.Ma tahaks kohe kuulda.
Aga eks me ole sarnased ses suhtes, ei näita mina ega tema seda välja. Provotseeerida meeldib küll, selle tunnistan oma veaks. Vahest isegi tülisid. Aga ta saab ja aru ja kutsub mind "väikeseks õeluseks" aeg ajalt. Aga muidu on meil tore, lõbus ja vahva.
 
Lilly 15. märts 2002, kl 13.38
Tegelikult on harv ja mittekurnav armukadedus päris lõbus.
Juhtus nii:
helistasin kord mehe sõbrale, et üks lihtne asi korda ajada. selgus, et sõber oli hetkeel väga purjus ja ei saanud millestki aru - mis ma tahan või kes ma olen. kui aru sain, et ta lõpuks minu ära tundis, ütlesin, et räägime teine kord. minu jaoks oli lugu lõppenud. läks aga mööda vaevalt pool tundi kui sisse sadasid minu abikaasa ja see sõber. tuli välja, et see sõber oli helistanud mu kaasale ja öelnud talle, et mina tahan keppi saada. sõber tahtis aus olla, mees jäi peaaegu uskuma(pole põhjust andnud, aga ei või ju teada) ja tulid siis koos vaatama, et mis mul viga on. siis mees ütleski, et ta muutus kohe väga armukadedaks, aga minul oli nalja nabani ja hea meel et hoolitakse :))
 
plika 15. märts 2002, kl 13.39
No näete!!!
 
karin 15. märts 2002, kl 13.39
to:mj
ikka peksab ja kuidas veel! Mina teda ka armastan, see tähendab peksan. Käed, jalad on juba väsinud, kasutame kõikvõimalike abivahendeid.
 
Feliks 15. märts 2002, kl 13.39
Plika: ...et nagu elu huvitavamaks tegemiseks...:))) ÕIge - peaasi, et igav poleks:)
 
sinikas 15. märts 2002, kl 13.45
mina sinikatega otsast otsani kaetud. pärast tüli laku me haavu teineteisel
 
plika 15. märts 2002, kl 13.45
Tänan, mõõdukuse piires ikka.
 
karin 15. märts 2002, kl 13.47
Sinika elu teeb kadedaks - vat see on tõeline armastus!
 
Rosamunde 15. märts 2002, kl 13.50
mina saan peksa ainult siis kui ma hea tüdruk olen olnud ja alati peab nuiama :)
 
Yve 15. märts 2002, kl 13.59
Kui mul on põhjust armukadeduseks, siis ma lamenti ei tee, vaid põhjustan situatsiooni, kus mees tunneb ise ka armukadedust. Ehk teisisõnu hoian emotsioonid tasakaalus - nagu tema mulle, nii mina talle. Ohvrilammas olla ei kavatse, tiba eneseuhkust võiks naisel ikka olla ka.
 
pilvik 15. märts 2002, kl 14.20
hoia ja keela, selle peksujutuga. pole te keegi õieti peksa saanud, kes siin naljatavad sel teema.
 
Rosamunde 15. märts 2002, kl 14.23
selles mõttes on elu tõesti hoidnud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!