Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
erootiliste unenägudega hädas
 
katariina_33a_ abielus 16. märts 2002, kl 00.23
Abielus olen olnud 12 aastat. 2-3 aastat elan erootilistes fantaasiates - unenägudes, 1-10 korda öö jooksul elan läbi erinevaid erootilisi kogemusi, kuid tegelik. seksuhe reaalsuses ei paku mulle midagi. Kes oskaks midagi moistlikku soovitada?
 
riinakata 16. märts 2002, kl 00.32
vahet pole, 'seal' on isegi et mõnusam!
 
alle-aaa-aaa-aaaaaaaa 16. märts 2002, kl 08.04
mina arvan et maga rohkem.....:)
 
Indrek 16. märts 2002, kl 12.40
Pidevad seksunenäod viitavad ikkagi kroonilisele rahuldamatusele,, ehk tuleks uus mees otsida??, või armuke???
 
Kathy 16. märts 2002, kl 13.48
Enne kui litutama hakata, tuleks kõigepealt oma mehele rääkida ja koos teoks teha ;)
 
inno 16. märts 2002, kl 19.56
Kui unenäo kaasabil orgasmi saan, ärkan hingeldades üles ja mõtlen mida paganat mul veel mehi tarvis on. See on TÕELINE plahvatus.
 
K 16. märts 2002, kl 22.17
aga mina nägin öösel unes, et olid george w. bush`i juures. olin mingi suure panga president ja bush tahtis oma raha paigutada. no ma ei tea! parem näeks seksi.
aga unes saada rahuldus... see on vägev. pole kahjuks ammu juhtunud. paljud asjad kaovad aastatega.
 
juta 17. märts 2002, kl 11.32
Mul oli ka paar aastat tagasi umbes sama lugu. Siis hakkasin natuke ringi vaatama ja leidsin omale armukese, kellega hakkasin jälle seksi nautima. Praeguseks on nii, et elangi selle armukesega koos ja olen väga õnnelik temaga. Paremat meest ei oska tahtagi. Mis kümne aasta pärast saab, ei tea. Kui jälle tüütama hakakab, siis peab vist taas meest vahetama. Olen siis kuskil 45 ringis, arvan, et päris kobe tükk veel :) Elus on kõik muutumises, peab sellega kaasa minema lihtsalt. Mitte klammerduma vanasse, mis ei rahulda enam ammu, millest oled välja kasvanud.
 
Vasja 17. märts 2002, kl 15.29
Mul naine räägib iga kord, kui nädal umbes viimasest seksimisest möödas, et tema näeb öösel erootilisi unenägusid.
Järeldus, kui sellised unenäod on nii mehel kui naisel, on tegu rahuldamatusega.
 
Marina 17. märts 2002, kl 20.31
Erootilisi unenägusid nähtakse tavaliselt siis ,kui naine on viljastamiseks valmis (need 2-3 päeva kuus).
Looduse loomulik tung.
 
coff 17. märts 2002, kl 22.25
Võta neid unenägusid kui inspiratsiooniallikat, mida oma mehega "reaalsuses" teoks teha!
Fantaasiamaailma kogemused on ju ka midagi väärt. Kui seks oma mehega pole just taevaselt imeline, siis on järelikult midagi muud, mis teid koos hoiab. Seksuaalset rahuldust võib tõesti ka unenägudes kogeda, midagi muud (kindlustunnet, ühiseid mälestusi, moraalset tuge) aga mitte nii kergelt.
Vastuste leidmiseks proovi oma unenägusid analüüsida. Kes on see mees (või ehk naine?), keda näed? Võõras või tuttav? Kuivõrd erinevad on need kogemused erinevad sinu tegelikust intiimelust?
 
K 18. märts 2002, kl 10.22
prindin Juta öeldu välja ja kannan endaga alati kaasas, kui mõnd liigselt korralikku pereema peaks olema vaja ära rääkida. noh, mõjutada.

asja nõks ongi suuresti vist selles, et tuleb kuidagi nii muuseas lasta asjadel minna ja siis võib lõpuks asja ka saada. planeerides ja ette mõeldes kipub kõik teistpidi minema.
 
Faina 18. märts 2002, kl 10.45
Aastaid häiris mindki see, et unenägudes oma meest petsin (reaalsuses mitte). Aga rahuldus oli vägev! Nüüd, lahutatuna, arvan, et nii annab endast märku ikkagi rahuldamatus. Uue mahaga on voodielu mõnus ja erootilisi unenägusid ma enam ei näe.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!